رئیس بانک جهانی خواستار تامین سلامت زنان در جهان شد
به گزارش
سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری رویترز؛ رئیس بانک جهانی روز چهارشنبه اعلام کرد کشورهایی که نتوانند در سلامت زنان سرمایه گذاری کنند، از دیگر کشورها عقب خواهند افتاد. «جیم یونگ کیم» رئیس بانک جهانی با اعلام این مطلب افزود علت عقب افتادن چنین کشورهایی آن است که مغزهای توسعه نیافته کودکان مادرانی که وضعیت سلامتی آنها مناسب نباشد، قادر نخواهد بود در جهانی پیچیده و دیجیتال به رقابت بپردازد.
وی افزود عقب ماندن رشد و نامناسب بودن وضعیت سلامتی کودکان باعث می شود توانایی های شناختی آنها دچار نقض شود. وی تاکید کرد در حال حاضر این موضوع، یک فاجعه بزرگ است که در دنیا به آن توجهی نمی شود.
«کیم» در این باره گفت وزرای دارایی کشورهای مختلف که به بانک جهانی مراجعه و درخواست دریافت وام می کنند، قصد دارند این مبالغ را برای زیرساخت هایی مانند راه ها و بخش انرژی صرف کنند، نه برای زنان و کودکان.
وی در ادامه گفت: «آنچه که ما به آنها اعلام می کنیم، این است که به آینده نظر داشته باشند. آینده، دیجیتال خواهد بود. مهمترین زیرساختی که می توانید در آن سرمایه گذاری کنید، مغز انسان ها است و سرمایه گذاری در این خصوص با سلامت زنان آغاز می شود.»
رئیس بانک جهانی در ادامه گفت یک چهارم کودکان در سرتاسر دنیا دچار عقب ماندگی هستند که این آمار برای کشور هند برابر با 32 درصد و برای پاکستان برابر با 45 درصد است.
بر اساس اعلام کارشناسان بهداشت و سلامت، هزار روز نخست زندگی یک کودک با احتساب دوران جنینی، از اهمیت فوق العاده ای برای رشد جسمی و ذهنی او برخوردار است.
همچنین بر اساس اعلام کارشناسان بهداشت، زنانی که بارداری خود را به عقب می اندازند، فاصله میان بارداری های خود را افزایش می دهند و پیش از باردار شدن و در حین بارداری از تغذیه و بهداشت مناسبی برخوردار هستند، فرزندان سالمتر و قوی تری به دنیا می آورند.