• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۳۹۹۷۷۳
تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۴
کرمانشاه » علمی و فرهنگی
پارک علم و فناوری کرمانشاه؛

برگزار کننده نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان کرمانشاه

برگزاری نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری استان کرمانشاه از ۱۳ تا ۱۵ آذر در محل دائمی نمایشگاه های استان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، معصومه خان احمدی، دبیر کمیته نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان کرمانشاه بابرگزار کننده نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری استان کرمانشاه اعلام این خبر گفت: این نمایشگاه با حضور۳۰ دستگاه اجرایی و پژوهشی، شامل دانشگاه ها، واحدهای تحقیق و توسعه صنایع، فن بازار، پارک علم و فناوری و مراکز رشد برگزار می شود.
سرپرست پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی کرمانشاه تصریح کرد: براساس تصویب ستاد برگزاری هفته پژوهش و فناوری استان، پارک علم و فناوری کرمانشاه امسال نیز مسئول برگزاری نمایشگاه است و خود پارک نیز با ۷۰ واحد فناور در این نمایشگاه حضور خواهد داشت.
وی در ادامه افزود: هدف از برگزاری این نمایشگاه ایجاد بستری مناسب برای تکریم فناوران، پژوهشگران و نخبگان عرصه علم و فناوری است.
خان احمدی، شناسایی و معرفی پژوهشگران، فناوران و نوآوران و کشف استعدادهای برتر در زمینه‌های مختلف علمی و صنعتی، ایجاد انگیزه در مخترعان، مبتکران، نوآوران و فن‌آفرینان داخلی، گسترش تجربه‌های علمی و فنی و ایجاد زمینه تعامل و همکاری علمی بین محققان و فراهم‌سازی فضایی پرشور و رقابتی بین اندیشمندان و دانشمندان این حوزه‌ها را از دیگر اهداف برگزاری این نمایشگاه عنوان کرد.
وی همچنین یادآور شد: تلاش می کنیم تا نمایشگاه امسال با توجه به شعار هفته پژوهش با عنوان پژوهش تقاضا محور و تجاری سازی، فناوریهای زیربنایی و پژوهش های تجاری سازی شده که در اقتصاد مقاومتی تاثیر گذار بوده اند به نمایش گذاشته شوند.
دبیر کمیته نمایشگاه هفته پژوهش ، خاطر نشان کرد: این نمایشگاه محل تعامل توسعه دهندگان پژوهش یعنی محققین و تبدیل کنندگان پژوهش به ثروت یعنی فناوران است. همچنین با نمایش دستاوردهای پژوهشی و فناورانه در این نمایشگاه، محققین، اساتید، دانشجویان، دانش آموزان و مدیران صنعتی و مدیران اجرایی برای مشارکت در برنامه های تجاری سازی تحقیقات و ایده پردازی ترغیب می شوند.
سرپرست پارک علم و فناوری کرمانشاه در خاتمه تصریح کرد: در این نمایشگاه سعی شده است تمامی اجزای اکوسیستم نوآوری شامل محیط ‌های دانشگاهی و دانش آموزی، مراکز تحقیقاتی و پژوهشگاه‌ها و نیز واحدهای تحقیق و توسعه و دیگر اجزا این اکوسیستم در کنار هم به عرضه خدمات و دستاوردها بپردازند.
سرپرست پارک علم و فناوری کرمانشاه با اشاره به برنامه های جنبی این نمایشگاه اظهار کرد: غرفه پارک علمی کودکان، تکنولوژی در صنایع دستی، صنایع شیمیایی، بازیهای فکری و سرگرمی، کارگاه های ایده تا محصول و برنامه های جذاب خانه رباتیک کرمانشاه از برنامه های جنبی این نمایشگاه است و برای نخستین بار در استان نظر سنجی الکترونیکی و برگزاری مسابقه و انتخاب ایده‌های برتر در این نمایشگاه صورت خواهد گرفت.
از دیگر برنامه های مهم در این نمایشگاه، حضور صندوق سرمایه گذاری ریسک پذیر زاگرس به عنوان عامل استانی صندوق شکوفایی و نوآوری جهت تشریح خدمات و آراء خدمات به فناوران و صاحبان ایده و همچنین صندوق کارآفرینی امید به عنوان صندوق حامی کارآفرینی و فن آفرینی است.
خان احمدی با اشاره به اینکه رویداد روشن فکر و شتابدهنده نیز در این نمایشگاه معرفی خواهند شد، اظهار داشت: رویداد "روشن+ فکر" یک رویداد کارآفرینانه در جهت بهبود فضای کسب و با هدف ترویج فرهنگ کار و کارآفرینی برای نخستین بار در استان کرمانشاه برگزار می شود. همچنین پس از حدود یک سال کار مطالعاتی، شتابدهنده فناوری تیک به عنوان اولین شتابدهنده فناوری کاملا خصوصی غرب کشور در این نمایشگاه معرفی خواهد شد. شتابدهنده فناوری تیک، فضایی برای رشد کسب و کار بدون ترس از شکست می باشد.
همچنین خان احمدی دبیر کمیته تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر در ادامه خاطر نشان کرد: بر اساس لیست ارایه شده توسط کمیته علمی، وکمیته نواوری و فناوری در روز ۱۵ اذر ماه ساعت ۱۵ همزمان با مراسم اختتامیه نمایشگاه از پژوهشگران و فناوران برگزیده استان تجلیل خواهد شد.
شایان ذکر است؛ این نمایشگاه از ساعت 9 تا 17 و 30 دقیقه روزهای یاد شده پذیرای علاقمندان خواهد بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
واردات در مقابل صادرات نباید محدود شود
جشن یلدای مهربانی در قزوین با اهدای بسته‌های حمایتی
۶ هزار و ۵۰۰ بسته شادانه یلدایی آماده توزیع بین نیازمندان اصفهانی
تاکید بر تحول حوزه نظام آموزش و پرورش
انصراف از سقط عمدی حدود ۸۳ درصد از مادران ارمغان مشاوره نفس
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از روند اجرای طرح کنارگذر بوکان
مهلت ثبت نام کنکور فرهنگیان تا اول دی
برداشت طلای سفید از پنبه زارهای گرمسار
خلاقیت و نوآوری، پیشران اصلی تحول نظام تعلیم و تربیت است
تامین نیاز بازار برای مصرف شب یلدا
برپایی اردوی راهیان پیشرفت در البرز
خبر‌های خوش از قابلیت‌های سیستان و بلوچستان
صعود تراکتور به مرحله بعدی جام حذفی
گیتی پسند برد؛ پالایش نفت به تساوی رضایت داد
پیروزی نمایندگان کرمان درلیگ برتر فوتسال
نخبگان حوزوی و دانشگاهی؛ هدایتگران فکری وفرهنگی جامعه
اعطای تسهیلات کم بهره به طرح‌های درآمدزا دهیاری‌ها
انتقال مصدوم با لودر در سیریک
پیگیری مطالبات مردم از طریق دیدار‌های مردمی و سامانه سامد
بازگشایی راههای روستایی در بخش رخ تربت حیدریه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
قطار شهری کرج با ۴ ایستگاه فعال در حال خدمت‌رسانی است
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
برف و باران قم را به رنگ زمستان درآورد
بیشترین میزان بارندگی، ۲ میلیمتر، در آبادان
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۵ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۲ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)
جشن تکلیف سه هزار دانش آموز دختر در آبادان  (۱ نظر)
مجازی شدن مدارس هشت شهرستان خوزستان در ۲۶ آذر  (۱ نظر)