به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، سردار قاسم رضایی که یکشنبه شب به استان کرمانشاه و شهرستان پاوه سفر کرده بود
در جمع مسئولان و مرزبانان این شهرستان با بیان این مطلب و با اشاره به رشادتها و فداکاریهای مردم پاوه گفت: مردم این شهرستان با تقدیم بیش از ۶۴۰ شهید برای حفاظت و پاسداری از مرزهای کشور نقشی مهم و حائز اهمیت در آبیاری نهال نوپای انقلاب اسلامی در نخستین روزهای پیروزی و در ادامه درخت تنومند نظام مقدس جمهوری اسلامی، ایفا کرده اند.
سردار رضایی با اعلام اینکه فرهنگ هر ملت و دیاری را باید از تعداد شهداء، جانبازان، رزمندگان و آزادگان آن سنجید و شناخت تصریح کرد؛ فرهنگ مردم سلحشور پاوه و اورامانات، کرمانشاه و کردستان، از روی تعداد شهدای شان قابل جستجواست.
وی سپس به حوادث تروریستی هفته گذشته تهران اشاره کرد و با بیان اینکه چند تروریست مزدور و خود فروخته هرگز از مردم این منطقه نیستند گفت: مردم پاوه در سال ۵۸ و در ایامی که هیچ نقطهای از ایران بحث جنگ و کشتار نبود قربانی تروریست شدند و در مقابل آن ایستاده و مقاومت کردند.
فرمانده مرزبانی ناجا همچنین تقدیم هر یک شهید به ازاء هر ۱۰۰ نفر از جمعیت این شهرستان را به انقلاب اسلامی سرمایهای دانست و تصریح کرد؛ مردم این شهرستان را باید با این سرمایه گران بهاء بشناسیم.
سردار رضایی افزود: نهضتی را که مردم شهرستان پاوه با تقدیم ۶۴۰ شهید آغاز کرده اند، امروز هم با قدرت و اقتداری هر چه تمامتر ادامه داده و ذرهای از اهداف، اعتقادات و آرمانهای انقلاب اسلامی خویش عقب نخواهند نشست.
وی با تاکید بر اینکه، دشمنان این آرزو را که روزی مردم پاوه از انقلاب، نظام، رهبری و آرمانها و اهداف مقدسشان دست بردارند به گور خواهند برد گفت: آنچه در صدر اسلام تحت عنوان مهاجر و انصار وجود داشت، در پاوه با همان معنا وجود داشته و دارد، و حضور شهیدان چمران، همت و یارانشان به عنوان مهاجر در کنار مردم پاوه به عنوان انصار در دوران دفاع مقدس و پیش و پس از آن گویا و گواه این ادعاست.
وی پاوه را الگوی واقعی وحدت دانست و تصریح کرد؛ این وحدت برای کشورهای همسایه ما و برای استکبار و ایادیش پیام دارد و این پیام شعار نیست بلکه در عمل ثابت شده است.
سردار رضایی در ادامه، مرزبانی و حفاظت از مرزهای کشور را آمیزهای از نیروهای مرزبانی در کنار مردم مرزدار و مرزنشین برشمرد و گفت: به غیر از این هم حفاظت از مرزهای کشور میسر نیست و نخواهد بود.
وی در پایان سخنانش تصریح کرد؛ امروز مرزبانان در کنار مردم مرزنشین برای حفاظت از مرزهای کشور کاملا آماده هستند و همسایگان هم نسبت به این وحدت و همراهی مردم با مرزبانان، حسرت میخورند.
هر کوردی داعش نیست و هر کوردی هم که داعش شود دیگر کورد نیست. در ادامه امام جمعه پاوه هم با تاکید بر اینکه بنیانگذار کبیر و فقید جمهوری اسلامی بر گردن همه مردم ایران حق دارند، و هر نوع بی ادبی به حریم و حرم آن امام بزرگوار از نظر همه ما محکوم است.
ماموستا ملا قادر قادری همچنین از شدت تأسف و ناراحتی مردم پاوه درخصوص حادثه تروریستی تهران خبر داد و گفت: مزدوران و نوکران استکبار جهانی با تجاوز به حرم امام بیش از هر کس مردم پاوه را متأثر کردند چرا که حضرت امام (ره) در ۲۶ مرداد سال ۱۳۵۸ که مردم پاوه در تنگنای محاصره دشمنان و مزدوران استکبار و تروریستهای آن ایام گرفتار بودند، با پیام رسا و پدرانه خود باعث نجات پاوه شدند.
وی با بیان اینکه ما مردم پاوه هرگز و هیچ گاه این لطف و بزرگواری امام راحل (ره) را فراموش نخواهیم کرد و هر نوع بی ادبی به ساحت ایشان از نظر ما به شدت محکوم است تصریح کرد؛ درست است که تروریستها با زبان کوردی صحبت کرده اند، اما هر کوردی داعش نیست و هر کوردی هم که داعش شود دیگر کورد نیست.
ماموستا قادری افزود: در طول حیات ناپاک داعش در عراق کوردهای اقلیم کردستان عراق در مبارزه با داعش بیش از ۲ هزار شهید تقدیم کرده اند که گواه این ادعاست.
امام جمعه پاوه در ادامه با استناد به احادیث نبوی (ص) به نقش و اهمیت ۲ نعمت سلامت و امنیت در جامعه اشاره کرد و گفت: متأسفانه انسان زمانی که در سایه این ۲ نعمت زندگی میکند نسبت به آنها کم توجه است.
وی با اشاره به پیشینه تاریخی کوردها و به ویژه مردم پاوه در مرزداری میهن اسلامیمان گفت: ما کوردهای مرزدار، امنیت را یک نعمت بزرگ الهی میدانیم و برای حفظ و تقویت آن از هیچ تلاش و کوششی دریغ نکرده و نخواهیم کرد.
ملاقادر قادری افزود: مردم پاوه و اورامانات همواره با انقلاب و نظام جمهوری اسلامی بوده و برای ایجاد، حفظ و تقویت امنیت کشور از جان و مال خود گذشته و میگذرند.
وی تقدیم بیش از ۶۴۰ شهید، ۸۷۵ جانباز و داشتن بیش از ۴ هزار رزمنده را در شهرستان پاوه نشان دهنده همراهی مردم و عشق و علاقمندی آنان به انقلاب اسلامی و نظام و رهبری دانست.
ماموستا قادری سپس با اشاره به عمر ۳۸ ساله انقلاب اسلامی ایران گفت: ما در این مدت در سایه قرآن کریم و تأثیرات این کلام آسمانی و ارشادات بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی و راهنماییهای رهبر معظم انقلاب حرکت کرده ایم و تا به امروز با اقتدار مانده ایم و خواهیم ماند.
تاکید بر رفع محدویتهای بازارچه کوله بری شهرستان پاوه
فرماندار پاوه هم سپس با تاکید بر رفع محدویتهای بازارچه کوله بری این شهرستان، آن را در کاهش قاچاق، افزایش امنیت مرزها و کاهش
مأموریتهای مرزبانان مهم دانست و گفت: این امر همچنین موجب تأمین معیشت مردم مرزنشین این منطقه خواهد شد.
پرویز ایده پور گفت: هر اندازه ما بتوانیم در بازارچه کوله بری قانون مندانه حرکت کنیم میتوانیم به همان اندازه و حتی بسیار بیشتر قاچاق کالا را کاهش بدهیم.
وی افزود: مرزنشینان در صورت تأمین معیشتشان، وفادارترین افراد برای همراهی با مرزبانان در حفاظت و پاسداری از مرزها هستند و این را همواره در عمل نشان داده اند.
فرماندار پاوه گفت: نیروهای مرزبانی علاوه بر حفاظت از مرزها و برخورد قاطع با قاچاقچیان بزرگ، هرگز موجب آزرده خاطر شدن مرزنشینان نشده و همواره حکیمانه با آنان برخورد کرده اند و در ادامه هم باید اینگونه و بلکه بهتر هم باشد.
ایده پور در ادامه، افزایش و توسعه دیپلماسی با مرزبانان کشور همسایه و به ویژه اقلیم کردستان عراق را خواستار شد و تصریح کرد؛ با این عمل از فشار و هجمه بر مرزبانان کشور کاسته خواهد شد.
وی گفت: اگر این رابطه را به طور مستمر افزایش بدهیم، قطعا میتوانیم در امور مرزی بیش از پیش موفق باشیم.
وی در پایان، احداث ۲ پاسگاه مرزی در ۲ ناحیه شهرستان پاوه را به لحاظ پرشدن خلاء مرزی ضروری دانست و گفت: با احداث این ۲ پاسگاه تسلط بر رفت و آمدها در منطقه بیش از پیش خواهد شد.