• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۶۹۹۶۳۸
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۳۹۶ - ۱۸:۳۴
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس

معامله 37 هزار تن محصول در تالار فرآورده های نفتی و پتروشیمی بورس کالا

تالار فرآورده های نفتی و پتروشیمی امروز یکشنبه داد و ستد 37 هزارو 616 تن انواع محصول را تجربه کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل بورس کالای ایران، در تالار مذکور یک هزار و 802 تن مواد پلیمری، 506 تن اسلاک واکس سنگین، 800 تن گوگرد، 277 تن مواد شیمیایی،30 تن آرگون، 9 هزار و 451 تن قیر، 11 هزار تن لوب کات و 13 هزار و 750 تن وکیوم باتوم معامله شد.
تالار محصولات کشاورزی نیز طی روز یکشنبه با معامله یک هزار و 575 تن شکر سفید، 3 هزار و 250 تن گندم خوراکی و 100 تن ذرت به کار خود پایان داد.
علاوه بر این 25 هزار و 879 تن جو دامی نیز در قالب طرح قیمت تضمینی در این تالار مورد معامله قرار گرفت.
معامله 140 تن کنسانتره مولیبدن، 670 تن مس مفتول، یک هزار و 500 هزار تن مس کاتد، 3 هزار تن مس کم عیار، 3 تن کنسانتره فلزات گرانبها و 2 کیلو گرم طلا از داد و ستد های امروز تالار محصولات صنعتی ومعدنی بود.
امروزهمچنین 3 هزار و 500 تن قیر در تالار صادراتی به فروش رفت و بازار فرعی نیز شاهد معامله 125 تن کنسانتره فسفات بود.


انعقاد 6 هزار قرارداد سکه آتی 

معاملات آتی سکه روز گذشته در بورس کالای ایران به 6 هزار و 392 قرارداد رسید.
به گزارش بورس کالای ایران در همین حال ارزش معاملات نیز به 856 میلیارد ریال رسید.
در آخرین معاملات بازار سکه و طلای تهران، در روز گذشته ، هر سکه تمام بهار آزادی 12 میلیون و 159 هزار ریال قیمت گذاری شد.
همچنین در بازار تهران، هر گرم طلای 18 عیار یک میلیون و 157 هزار ریال خرید و فروش شد.
در بازار جهانی طلا هم قیمت هر اونس طلا در پایان معاملات روز جمعه با 0/31 درصد کاهش به 1241 دلار و 61 سنت رسید، قیمت طلای آمریکا نیز برای تحویل در ماه اوت 0/28 درصد کاهش داشت و به 1242 دلار و 30 سنت رسید.
قیمت طلا در ماه ژوئن کاهش دو درصدی را تجربه کرد و در سه ماهه دوم سال شاهد افت 0.4 درصدی بود.
به این ترتیب در معاملات سکه آتی در روز گذشته، از 5 سررسید سکه در بورس کالای ایران، 4 سررسید مثبت و یک سررسید نیز روندی منفی داشت، به طوری که قرارداد سکه آتی سررسید تیرماه سال 96 با 0.2 درصد افزایش با رقم یک میلیون و 260 هزار تومان مورد معامله قرار گرفت.
قرارداد سکه آتی سررسید شهریور ، رشد 0.2 درصدی را تجربه کرد و با رقم یک میلیون و 251 هزار تومان داد و ستد شد.
قرارداد آتی سکه سررسید آبان ماه نیز با رقم یک میلیون و 283 هزار تومان خریداری شد که نسبت به آخرین روز مبادلاتی هفته گذشته 0.19 درصد رشد داشت.
از سوی دیگر قرارداد سکه آتی تحویل دی ماه نیز با 0.06 درصد کاهش با رقم یک میلیون و 315 هزار تومان مورد معامله قرار گرفت، قرارداد سکه آتی تحویل اسفند ماه نیز نسبت به آخرین روز مبادلاتی هفته گذشته با رشد 0.03 درصدی مواجه و با رقم یک میلیون و 348 هزار تومان خریداری شد.


معامله بیش از 239 هزار تن انواع محصول در یک هفته

هفته گذشته بالغ بر 239 هزار و 883 تن انواع کالا به ارزش بیش از 4 هزار و 702 میلیارد ریال در بورس کالای ایران داد و ستد شد.
در هفته اخیر در بخش داخلی تالار محصولات صنعتی و معدنی، 38 هزار و 729 تن انواع کالا به ارزش یک هزار و 333 میلیارد ریال دادوستد شد که از این میزان 5 هزار و 210 تن آن به مس اختصاص داشت، این در شرایطی است که 22 هزار و 856 تن فولاد، 520 تن آلومینیوم، 10 هزار تن کک و 140 تن کنسانتره مولیبدن از سوی مشتریان خریداری شد.
همچنین در هفته معاملاتی مذکور در دو بخش داخلی و صادراتی تالار فرآورده های نفتی و پتروشیمی نیز 155 هزار و 683 تن انواع کالا به ارزش بیش از 2 هزار و 836 میلیارد ریال به فروش رسید.
در این تالار، 11 هزار و 600 تن قیر، 42 هزار و 689 تن مواد پلیمری،52 هزار و 460 تن وکیوم باتوم، 23 هزار و 500 تن لوب کات، 22 هزار و 519 تن مواد شیمیایی، 2 هزار و 800 تن گوگرد و همچنین 115 تن روغن خریداری شد.
تالار محصولات کشاورزی بورس کالای ایران نیز در هفته گذشته معامله 44 هزار و 681 تن انواع کالا به ارزش 516 میلیارد ریال را مشاهده کرد؛ این تالار همچنین داد و ستد 7 هزار و 750 تن گندم، 7 هزار و 150 تن شکر سفید، 300 تن ذرت، 200 تن کنجاله و 29 هزار و 281 تن جو دامی را طی این هفته تجربه کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گذشت اولیای دم از قصاص
برگزاری مراسم تجلیل از ۳۰ گروه جهادی دانشجویی در کهگیلویه و بویراحمد
اهدای عضو دوازدهمین ایثارگر اعزامی از اردبیل در سال ۱۴۰۴
کلاهبردار ۲۵۰ هزار دلاری شناسایی و دستگیر شد
اتمام حجت با نهادهای کم کار در حوزه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت
پیگیری پرداخت مطالبات کارکنان گروه ملی فولاد
تاکید بر اجرای سریع توافقات ۱۲ سند همکاری با پاکستان
میزبانی کیش از دومین جشنواره موسیقی کار و آیین‌های جنوب ایران
مروری بر چند برنامه تلویزیونی
افزایش دمای کمینه در استان همدان
اعمال محدودیت ترافیکی در آزادراه تهران شمال و جاده چالوس
برگزاری رالی تور گردشگری خانوادگی در تهران
دستگیری ۴۴۰ سارق و معتاد متهاجر در کهگیلویه و بویراحمد
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند
اکران دو مستند شگرد و پهلوانان در ساری
سلام سرمای پاییزی به زاهدان
معرفی برگزیدگان مرحله استانی مسابقات قرآن کریم مدهامتان در قزوین
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند 
شمس الدین رحمانی، چهره‌ای جامع در اندیشه ایرانی
شهرک صنعتی ورزنه موتور اشتغال شرق استان خواهد بود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)