• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۶۰۱۰۱
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۳۲
اقتصادی » صنعت

تهران میزبان نمایشگاهی متنوع برای مادران، نوزادان و کودکان

محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران از 22 تا 25 شهریور ماه میزبان نمایشگاهی متنوع برای مادران، نوزادان و کودکان است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ در این نمایشگاه هر چه را که مادران باید از قبل از تولد فرزندشان بدانند تا انواع خدمات مختلف آموزشی و بهداشتی تا انواع کالاها و صنایع مختلف نوزادان و کودکان در معرض دید علاقمندان قرار می گیرد.
بنابرگزارش ستاد خبری هشتمین نمایشگاه بین المللی مادر، نوزاد و کودک؛در این نمایشگاه شرکت های مختلف تولیدی، خدماتی و صنایع وابسته داخلی و خارجی، جدید ترین و نوین ترین کالاها، تولیدات و دستاوردهای این حوزه را طی چهار روز ارائه و در معرض دید علاقمندان قرار می دهند.
در هشتمین نمایشگاه بین المللی مادر، نوزاد و کودک که در سالن های(7،27 و سری 25) نمایشگاه بین المللی تهران برپا خواهد شد، شرکت ها و نمایندگی هائی از کشورهای (کره، بلغارستان، هلند، آلمان، ترکیه، چین و انگلستان) حضور دارند.
رئیس ستاد برگزاری هشتمین نمایشگاه بین المللی مادر،نوزاد و کودک گفت: امروزه نوزادان و کودکان سرمایه‌های معنوی، معماران سازندگی، مولدان مایحتاج زندگی و آموزندگان دانش و پژوهش آیندة جامعه و کشور هستند و لذا مراقبت در تربیت، سلامت، رشد و تکامل فکری، ایمنی آنها امری ضروری و حیاتی است
محتشم امیری اضافه کرد : یکی از فرصت های بسیار مهم در معرفی و شناسایی توانایی‌ها و قابلیت‌های واحدهای تولیدی،تجاری و خدماتی،حضور در نمایشگاههاست و حضور در نمایشگاه باعث می‌شود تا توانمندی بنگاه‌های مختلف به معرض نمایش گذاشته شده و زمینه برای دست یافتن به بازارهای جدید فراهم شود.
وی افزود : بر این اساس هشتمین نمایشگاه بین‌المللی مادر، نوزاد و کودکMBC 2017 " در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می شود تا فعالان و صاحب‌نظران این حوزه در محیطی تجاری و تخصصی گردهم آمده و با یکدیگر به تبادل تجارت و دانش بپردازند.
در هشتمین نمایشگاه بین المللی مادر، نوزاد و کودک؛کالاها و وسایل کامل سیسمونی، مبلمان اتاق خواب نوزاد و کودک و وسایل خواب بچه، خدمات مختلف مراکز پزشکی درمانی مادر، نوزاد و کودک و تجهیزات مربوطه، لوازم بهداشتی و درمانی و شوینده ها، مراکز مربوط به آموزش دوران بارداری، زایمان و تنظیم خانواده، مکمل های غذایی، پوشاک مادر، نوزاد و کودک، کالسکه و همه وسایل مرتبط به حمل و حفظ ایمنی نوزاد ،نشریات، شرکت های خدماتی مربوط به نگهداری و پرستاری از کودک و نوزاد، مهدکودک ها و مراکز آموزشی مربوط به کودکان، لوازم خانگی مربوط به نوزاد و کودک، وسایل فانتزی و انواع اسباب بازی ها ارائه و در معرض دید علاقمندان قرار می گیرد.
توجه ویژه به مسائل مختلف رفاهی، درمانی و بهداشتی مادران، نوزادان و کودکان، رقابت بین تولید کنندگان و عرضه کنندگان کالاها و خدمات در این حوزه، بازاریابی و بازارسازی، توجه به تولیدات داخلی و تبادل تجربیات بین تولیدکنندگان و عرضه کنندگان خدمات داخلی و خارجی این حوزه ، مهمترین اهداف برگزاری" هشتمین نمایشگاه بین المللی مادر، نوزاد و کودک" است.
در این نمایشگاه همچنین گروه های مردم نهاد NGO و سازمانهای غیردولتی حامی مادر و کودک، مهدکودک ها و مراکز آموزشی مربوط به کودکان، شرکتهای خدماتی مربوط به نگهداری و پرستاری از کودک و نوزاد و نشریات، کتاب ها و کلیه خدمات اطلاعاتی مادران و کودکان نیز حضور دارند.
برپائی غرفه های ویژه برای معاینه رایگان کودکان و نوزادگان ، معاینه جسمی ، بینائی سنجی و چشم پزشکی، تست هوش و دیگر مسائل مربوط به سلامتی کودکان و نوزادان ؛ از دیگر برنامه های هشتمین نمایشگاه بین المللی مادر، نوزاد و کودک خواهد بود.
علاقمندان می توانند برای دریافت اطلاعات بیشتر این نمایشگاه با شماره تلفن02188653372 ستاد برگزار نمایشگاه تماس بگیرند و یا به سایت اینترنتی miladfair.ir مراجعه کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مرگ راننده نیسان در زنجان به‌ علت نبود مثلث خطر
مردم و مجلس ۷ آذر ۱۴۰۴
رهاسازی یک بهله بالابان در ارتفاعات البرز
کرگلین؛ روستایی که کشاورزی و دامداری را دوباره جان بخشید
ایریکو؛ پیشتاز بازسازی و نوسازی ناوگان ریلی کشور در زنجان
اجتماع باشکوه رزمندگان اسلام در ساوجبلاغ
سهمیه‌بندی جدید بنزین از نیمه دوم آذر اجرایی می‌شود
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۷ آذر ۱۴۰۴
تمدید مهلت ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
ملت ایران، سر استقلال ایران و هویت خود با کسی تعارف ندارند
رونمایی از سامانه "راه نیکان" در آذربایجان‌غربی
برگزاری اجلاسیه شهدای نهبندان
وزش باد شدید در سمنان
نظارت بر بازار متولی ندارد
برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای منطقه خلیل آباد و داداش آباد تبریز
خون شهدا پشتوانه اقتدار جمهوری اسلامی ایران
پاکسازی ساحل غربی کیش با حضور دوستداران طبیعت
رزمایش اقتدار گشت‌های رضویون بسیج در شهرستان چوار
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ وقتی بیمه، مرهم درد کشاورز نمی‌شود
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
گسترش ویروس آنفلوانزا
پاییز در مازندران؛ از جاده‌های رنگی تا هوای دل‌پذیر
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)