• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۱۹۴۵۹
تاریخ انتشار: ۰۱ مهر ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۴
فارس » اجتماعی

بهره برداری از دو طرح فنی صدا و سیمای فارس + فیلم و عکس

با بهره برداری از دو طرح فنی صداوسیمای فارس ، بیش از ۹۱ درصد جمعیت استان، صدا و تصویر دیجیتال دریافت می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیرکل صدا و سیمای مرکز فارس گفت: برای تجهیز دو فرستنده رادیو و تلویزیون شهر آباده و بخش مزایجان شهرستان بوانات یک میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی و استانی هزینه شده است.
سهرابی افزود: با راه اندازی چهارمین فرستنده تلویزیونی در شهرستان بوانات ۱۰ روستا و بخش‌های بوانات، شبکه‌های دیجیتال را با کیفیت دریافت می‌کنند.
وی با اشاره به یکسان سازی فرکانس رادیو فارس و رادیو ایران به عنوان طرح ابتکاری مرکز فارس گفت: ایستگاه رادیو موج متوسط آباده به عنوان اولین ایستگاه بهره‌مند از این فناوری راه اندازی شد.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز فارس با بیان اینکه شهروندان می‌توانند با فرکانس ۶۶۶ کیلوهرتز برای رادیو فارس و ۵۵۸ کیلوهرتز برای رادیو ایران از این طرح بهره‌مند شوند، گفت: هم استانی‌ها با این فرکانس‌های جدید در داخل و خارج از شهر و بدون تغییر فرکانس، می‌توانند شبکه‌های رادیویی را با کیفیت‌تر از قبل بشنوند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود 
مدیر کل و معاونین فنی صدا و سیمای مرکز فارس در این سفر با حجت الاسلام موسوی خراسانی امام جمعه آباده نیز دیدار و گفتگو کردند.
حجت الاسلام موسوی خراسانی در این دیدار گفت: صداو سیمای مرکز فارس با تولید و پخش برنامه های مذهبی و دینی ، از نظر تعریف محتوا منحصر به فرد است و کار بسیار بزرگی را انجام می دهد.

مدیر کل صدا و سیمای مرکز فارس نیز با اشاره به وجود بیش از ٤٥٠ ایستگاه با ٢ هزار فرستنده برای ارائه صدا و تصویر مطلوب به مردم فارس افزود : با تعامل و بهره گیری از امکانات و ظرفیت ها به دنبال زیر پوشش قرار دادن همه نقاط استان هستیم.

زارع نماینده مردم شهرستان های آباده، بوانات و خرمبید در مجلس شورای اسلامی هم در این دیدار با اشاره به تولیدات فاخر صدا و سیمای فارس ، گفت: تولید برنامه های فرهنگی ، صنعتی و اقتصاد مقاومتی به نحو شایسته در این مرکز انجام می گیرد و ما در تلاش هستیم در برنامه ششم توسعه ، بودجه ای برای توسعه تجهیزات فنی به صدا و سیما اختصاص دهیم .

مدیر کل صدا و سیمای مرکز فارس همچنین در دیدار با خانواده شهید مدافع حرم حمید قاسمپور در آباده از تولید مستند تلویزیونی این شهید مدافع حرم در مرکز فارس خبر داد و گفت: با تولید این مستند سعی می کنیم این شهید را بیشتر به مردم معرفی کرده و فرهنگ عاشورا ، جهاد و شهادت را ترویج دهیم.

سهرابی در این دیدار گفت: شهدا متعلق به همه مردم و آزادی خواهان جهان هستند و شهدای دهه هفتادی ثابت کردند که راه شهادت نسل به نسل و سینه سینه ادامه دارد.

وی با اشاره به اینکه نفس امام خمینی (ره ) بذر جهاد و شهادت را در دل های جوانان کاشت ، افزود: شهید قاسمپور با الگو قرار دادن امام حسین (ع) و امام و شهدا، در دامان خانواده تربیت شد و در راه دفاع از حریم اهل بیت (ع) به شهادت رسید.

مدیر کل صدا و سیما مرکز فارس به صحبت های رئیس جمهور آمریکا در سازمان ملل هم اشاره کرد و گفت: جوانان انقلابی ما در فضای مجازی جواب این مرد دیوانه را دادند که این نشان از عشق و علاقه جوانان دهه ٧٠ و ٨٠ به کشورمان و ایستادگی در برابر زیاده گویی های آنان است.

در این دیدار مدیر کل صدا و سیما مرکز فارس با اهدا لوح تقدیر به خانواده شهید قاسمپور از آنان تجلیل کرد.

شهید حمید قاسمپور متولد ١٦ اردیبهشت ١٣٧٢ در آباده است که فروردین سال ٩٥ در سوریه به شهادت رسید و به عنوان اولین شهید مدافع حرم شمال فارس شناخته می شود.

بهره برداری از دو طرح فنی صدا و سیمای فارس + فیلم و عکس بهره برداری از دو طرح فنی صدا و سیمای فارس + فیلم و عکس بهره برداری از دو طرح فنی صدا و سیمای فارس + فیلم و عکس بهره برداری از دو طرح فنی صدا و سیمای فارس + فیلم و عکس بهره برداری از دو طرح فنی صدا و سیمای فارس + فیلم و عکس بهره برداری از دو طرح فنی صدا و سیمای فارس + فیلم و عکس بهره برداری از دو طرح فنی صدا و سیمای فارس + فیلم و عکس بهره برداری از دو طرح فنی صدا و سیمای فارس + فیلم و عکس بهره برداری از دو طرح فنی صدا و سیمای فارس + فیلم و عکس
 
 

 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مسیر‌های راهپیمایی ۱۳ آبان در چهارمحال و بختیاری
برگزاری جشنواره‌ای به شکرانه برداشت خرما در فراشبند
قرص برنج؛ سمی کشنده در پوشش محافظ آفات
پیام آیت الله نوری همدانی به همایش ستاد صبر
همه چیز برای خانه‌ای زیباتر؛ نمایشگاه خانه و آشپزخانه در شهر آفتاب
تصویب طرح ساخت مجتمع بزرگ گردشگری در گلپایگان
هندبالیست‌های سبزواری تیم ملی هندبال عازم تونس شدند
دستگاه‌های دولتی اعتبارات عمرانی را به هنگام جذب کنند
بهره برداری از فرهنگسرا‌های جدید شهر یزد در دهه فجر
آغاز نام‌نویسی دوره جامع فیلم‌سازی داستانی در قم
بچه‌ها چه کتاب‌هایی می‌خوانند
آغاز سال تحصیلی ۷۵۰ دانشجوی جدیدالورود دانشگاه صنعتی ارومیه
ترامپ، نماد استکبار جهانی
کمک ۴۰۰ میلیون ریالی همسر شهید خبازی به حوزه سلامت کاشمر
ترکیب تیم ملی سابر ایران برای حضور در جام جهانی الجزایر
همدان قهرمان مسابقات کاتا جودو بانوان کشور 
طراحی اسباب بازی ایرانی
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود
بازاری به قدمت ۳۴ سال در آمل
انتشار اسناد جدید از لانه جاسوسی توسط آمریکایی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
بی‌ثباتی قیمت برنج
قطع آب ادارات پر مصرف؛ قانون برای همه یکسان است
میدان امیر چخماق یزد
بررسی پیش‌نویس موافقتنامه همکاری‌های قضایی بین ایران و عربستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)