• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۸۵۹۵۰
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۵
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی
کهگیلویه وبویراحمد

آسم، علائم و علل ایجاد این بیماری

آسم بیماری مزمنی است که در هر دوره‌ای از زمان علائم متفاوتی را نشان می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد، فوق تخصص بیماری‌های ریه و مجاری تنفسیآسم، علائم و علل ایجاد بیماری با اشاره به علائم بیماری آسم گفت: آسم شامل سه علامت اصلی تنگی نفس، سرفه و خس خس سینه است که ممکن است در هر فردی در یک دوره زمانی یکی از این علائم بروز کند، که با توجه به آن و براساس بررسی‌های انجام شده تشخیص لازم داده می‌شود.
دکتر امیرحسین کجوری با بیان اینکه آسم بخشی از بیماری بزرگتر به نام آلرژیک (حساسیت) است، افزود: این بیماری ممکن است پوست(درماتیک)، چشم، بینی (رنیت) و یا ریه را درگیر کند که در این صورت به آن بیماری آسم گفته می‌شود.
فوق تخصص بیماری‌های ریه و مجاری تنفسی گفت: سه علت عوامل ژنتیکی، محیطی و فردی برای بیماری آسم شناخته شده است.
دکتر کجوری در پاسخ به سوالی درباره تاثیر ریزگرد‌ها بر بیماری آسم افزود: عوامل محیطی مانند بارش باران، نزدیک بودن به مناطق بیابانی و برخی عوامل دیگر موجب افزایش ریزگرد‌ها شده و افرادی که ریه آن‌ها مستعد ابتلا به بیماری است، به بیماری آسم دچار شوند.
وی ادامه داد: متاسفانه عواملی مانند زندگی صنعتی، کاهش فعالیت، افزایش آلودگی، کاهش زندگی روستایی و تماس با آنتی ژن‌های دوران کودکی و همه عوامل گسترده محیطی میزان ابتلا به بیماری آلرژیک را افزایش داده است.
دکترکجوری گفت: تمام عواملی که در بیماری آلرژیک تاثیر دارند، در ایجاد بیماری آسم نیز نقش دارند و این باعث افزایش بیماری آسم در جامعه خواهد شد.
وی افزود: عوامل مختلفی از جمله ریزگردها، سموم کشاورزی، دود کارخانجات، ماشین آلات و ماشین‌ها باعث افزایش این بیماری در استان شده است.
دکترکجوری با اشاره به اینکه آسم بیماری خطرناکی نیست، گفت: در صورتی که دارو‌ها به موقع و بر اساس نیاز مصرف شوند، این بیماری به راحتی قابل کنترل خواهد بود.
وی تاکید کرد: اگر فرد خود درگیر درمان باشد به زودی بهبود پیدا خواهد کرد.
فوق تخصص بیماری‌های ریه و مجاری تنفسی با بیان اینکه میزان مرگ و میر در بیماری آسم تقریبا نزدیک به صفر است گفت: اگر این بیماری کنترل شود فرد هیچ اختلالی از نظر تغذیه، کار و تفریح نخواهد داشت و به راحتی به زندگی عادی خود ادامه خواهد داد.
دکتر کجوری افزود: افرادی که قبلا با سابقه بیماری آسم در بیمارستان بستری شده اند، افرادی که در بخش‌های مراقبت ویژه بوده اند و افرادی که با مراجعه به پزشک و استفاده از دارو‌های عادی بیماری آن‌ها رفع نشده است کسانی هستند که باید به موقع مراجعه و دارو‌های خود را مرتب مصرف کنند.
وی با تاکید مجدد بر اینکه خود بیماری آسم کشنده نیست ادامه داد: افرادی که بیماری آسم دارند و تحت درمان قرار نمی‌گیرند به مرور زمان فشار خون ریوی در این افراد بالا می‌رود و منجر به از کار افتادگی طرف راست قلب می‌شود.
فوق تخصص بیماری‌های ریه و مجاری تنفسی گفت: افرادی که آسم دارند، در صورتی که سیگار مصرف کنند اثر مصرف دارو‌ها به شدت در آنها کاهش پیدا می‌کند.
دکتر کجوری تاکید کرد: این افراد باید دارو‌ها را با دوز بالاتر انتخاب کنند، که در این صورت نیز ممکن است اثر کافی نداشته باشند.
وی با بیان اینکه از نظر سنی چند محدوده شایع برای بیماری آسم در نظر گرفته می‌شود، ادامه داد: کسانی که در سنین کودکی قرار دارند به علت کوچک بودن ریه (راه‌های هوایی) کوچکترین التهابی در این راه‌ها باعث می‌شود که فرد به این بیماری مبتلا شود.
دکتر کجوری افزود: تمام مشکلات و علائمی که در بیماری آسم وجود دارد، ناشی از التهاب و انسداد راه‌های هوایی است.
وی ادامه داد: افرادی که در سنین بالای ۵۰ تا ۶۰ سال قرار دارند نیز مستعد ابتلا به بیماری آسم هستند.
فوق تخصص بیماری‌های ریه و مجاری تنفسی گفت: ۵۰ درصد از کودکانی که مبتلا به بیماری آسم هستند، زمانی که به سن بلوغ (۱۸ سالگی) می‌رسند، علائم بیماری به اندازه‌ای در آن‌ها کم می‌شود که ممکن است نیاز به مصرف هیچگونه دارویی نداشته باشند.
دکتر کجوری افزود: اگر فردی بتواند تمام عوامل محیطی که منجر به ایجاد بیماری آسم می‌شوند را کنترل کند، مطمئنا بروز این بیماری در خود و خانواده اش کمتر خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری جشنواره ارتقای شفافیت در زمینه سند تحول قوه قضاییه
محوطه ارگ سلطانیه زنجان ، نیازمند احیا و مرمت
لرستان میزبان نشست کانون های طلاب هلال احمر
بحران خاک در ایران جدی‌تر از بحران آب
وداع با دده موسلوم؛ نغمه‌های فاخر آشیقی جاودانه ماند
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۱ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
مجازی شدن دانشگاه‌های استان سمنان تا پایان هفته
برگزاری همایش تخصصی سرمایه گذاری با عنوان «آینده‌ای که می‌سازیم» درقم
مصاف چوکا تالش و اسپاد تهران در ایستگاه هفتم لیگ دسته دوم فوتبال
استمرار کاهش کیفیت هوا در سمنان
کشف احتکار ۱۰۰ میلیارد ریالی در مراغه
علوی: تکلیف حضور در مراسم قرعه‌کشی جام جهانی فردا مشخص می‌شود
برگزاری مسابقه نقاشی در تبریز
تمدید تعطیلی فرهنگسرا‌های کیش تا جمعه ۱۳ آذر
سال گذشته مانور پدافندی بامحوریت مراکز هسته‌ای در قم برگزار شد
بسته خبر‌های کوتاه ۱۰ آذر در یک نگاه
چاپ کتاب مجموعه بازی‌های آموزشی در آباده
تعطیلی یک دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری در رشت
فعالیت حضوری مدارس استان کرمان؛ ۱۱ و ۱۲ آذر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
اساتید دانشگاه یاسوج در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور
پاسخ به پرسش‌های متداول طرح جدید بنزین
بازدید رئیس رسانه ملی از فدراسیون کشتی و دیدار با ملی پوشان
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم
ادامه آموزش غیرحضوری دانشگاه‌ها و مدارس استان تهران
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
نارکو تروریسم؛ بهانه تازه واشینگتن برای فشار بر کاراکاس
پیش بینی هواشناسی هرمزگان دهم آذر ماه
ارائه خدمات توانبخشی به سالمندان و معلولان آذربایجان شرقی
پیگیری وضعیت سلامت آقای رضا امیرخانی از سوی رهبر انقلاب
درخشش تیم خردسالان آذربایجان‌شرقی در مسابقات تکواندو
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۳ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
جانباز سرافراز محمود باقری گزنی به همرزمان شهیدش پیوست  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)