• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۸۶۲۳۸
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۳
بین الملل » تحلیلی

دست‌کم 9 نفر از افراد نزدیک به ترامپ با روس ها ارتباط داشتند

واشنگتن پست نوشت دست کم 9 نفر از اطرافیان ترامپ در طول مبارزات انتخاباتی و انتقال قدرت با روس ها ارتباط داشتند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ واشنگتن پست نوشت دست کم 9 نفر از اطرافیان ترامپ در طول مبارزات انتخاباتی و انتقال قدرت با روس ها ارتباط داشتند.
این روزنامه در پایگاه اینترنتی خود در مطلبی با این عنوان نوشت، هنگامیکه سوالاتی درباره ارتباط کارتر پیج مشاور سیاست خارجی دونالد ترامپ با روس ها در زمان دوره انتقالی ریاست جمهوری آمریکا مطرح شد، ‌ترامپ سعی کرد وی را عضو خیلی سطح پائین کمیته (مشاورانش) جلوه دهد. ترامپ گفت: من فکر نمی کنم اصلا با او حرف زده باشم.
زمانی هم که معلوم شد پسر ترامپ در برج پدرش دیداری با یک وکیل روسی داشته، رئیس جمهور به خبرنگاران گفت: چیزی از آن دیدار حاصل نشد و این مطبوعات هستند که همیشه به دنبال کشیدن یک سرنخ از یک مسئله هستند وگرنه اینگونه دیدارها ممکن است همیشه رخ دهد.
هفته گذشته نیز وقتی مشخص شد جرج پاپادوپولوس مشاور ترامپ، به ماموران فدرال درباره ترتیب دادن جلسه ای بین مسکو و تیم انتخاباتی وی دروغ گفته بود باز هم ترامپ این فرد را نیز یک مهره سطح پائین ذکرکرد.
در حالیکه رئیس جمهور امریکا سعی می کند چنین ارتباط هایی را سطح پائین و ناچیز جلوه دهد یا افرادی را که در این ارتباط ها دخیل بوده اند، چهره هایی رده پایین نشان دهد، حالا مشخص شده است رابرت مولر، مشاور وی‍ژه ترامپ به همراه چند چهره شاخص دیگر، افرادی بودند که در جریان کارزارهای انتخاباتی سال گذشته، ارتباطاتی با روس ها داشتند.
اسنادی که هفته گذشته درباره ارتباط با جرج پاپادوپولوس منتشر شد نشان می دهد اقدامات کارزار انتخاباتی دونالد ترامپ از جمله ارتباطات احتمالی با مسکو حتی در پایین ترین سطوح، برای تیم مولر بسیار جالب توجه بود. علاقمندی مولر به ارتباطات روس ها، احتمالا شامل شرکت های بازرگانی ترامپ می شد به خصوص با توجه به این مسئله که مشاور ویژه نیز به تازگی خواستار دریافت سوابقی درباره پیشنهاد نافرجام 2015 درباره برج ترامپ در مسکو شده بود.
یک سوال اساسی در این بررسی -سوالی که ریاست جمهوری ترامپ را تحت تاثیر قرار داده است- این است که آیا این مواضع تلاش هماهنگ دولت روسیه را برای رخنه در کارزار انتخاباتی ترامپ تقویت کرده یا اینکه آنها رخدادهایی تصادفی و به این ترتیب بدون پیامدهای بعدی بودند.
دست آخر به نظر می رسد که این مولر است که باید تصمیم بگیرد آیا در تیم ترامپ افرادی بودند که با روسیه ارتباط داشته اند و یا اگر ارتباطاتی وجود داشته تصادفی بوده یا با نیت خاصی صورت گرفته است.
نمی توان گفت که تصادفی بودن دیدار با روس ها جرم است . بر اساس اطلاعاتی که دادگاهها به دست اورده اند و بر اساس مصاحبه ها و سایر مستندات که به دست واشنگتن پست رسیده است اطلاعات زیادی بیشتر از قبل درباره سطح ارتباطات تیم انتخاباتی ترامپ با روسیه به دست امده است . این اطلاعات نشان می دهد که نه فرد نزدیک به تیم ترامپ در طول کارزارهای انتخابات ریاست جمهوری امریکا با دوسیه ارتباط داشته اند . برخی از این افراد شناخته شده اند و بقیه مانند پاپادوپولوس ، اعضاء حاشیه ای بوده اند.
پل مانافورت ، رئیس وقت تیم انتخاباتی ترمپ روابط گسترده تجاری با روس ها داشته است تا جایی که با بسیاری از روس ها ارتباط داشته و گزارشاتی را درباره جریان انتخاباتی امریکا به تجار نزدیک به ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه می داده است .
مایکل کوهن وکیل عالیرتبه ارتباطات زیادی با ملاکین ( بنگاه داران ساختمانی ) روس درباره بناکردن برج ترامپ در امریکا داشته است .
همچنین فرزند دونالد ترامپ با یک مقام قضایی روس در برج پدرش در نیویورک دیدار کرده بود در حالیکه در ان زمان گفته می شد روس ها سعی کرده بودند ارتباطات غیر سالمی با تیم انتخاباتی هیلاری کلینتون برقرار کنند و نیتشان این بود که همین ارتباط ها را هم با تیم ترامپ بگیرند.
جرد کوشنر فرزند خوانده دونالد ترامپ هم در جلسه ای در ماه دسامبر حضور داشته که در ان سرگئی کیسلیاک سفیر روسیه در امریکا حضور داشته است . در آن جلسه کوشنر خواستار برقراری یک خط تماس محرمانه بین تیم انتخاباتی ترامپ و دولت روسیه شده است .
در اقرارنامه ای که کوشنر به کمیته اطلاعاتی سنا داده است کوشنر هرگونه پیشنهاد دال بر ایجاد یک کانال ارتباطی محرمانه با روس ها یا استفاده از امکانات ارتباطی روس ها را به جز یک مورد مکالمه رد کرد.
اوبه کمیته بازجویی گفت که در آن مکالمه باید پاسخ کیسلیاک را درباره روند انتقال اطلاعاتی بین امریکا و روسیه درباره سیاست دو کشور درباره سوریه را می داده است و اینطور که معلوم شد پاپادوپولوس می بایست زمینه دیدار بین دونالد ترامپ با ولادیمیر پوتین را فراهم می کرد.
در طی کارزار انتخاباتی ریاست جمهوری امریکا ، پیج به روسیه سفر کرد و جی دی گوردون دیگر مشاور سیاست خارجی دولت ترامپ ، در حاشیه نشست داخلی جمهوری خواهان دیداری را با سرگئی کیسلیاک سفیر روسیه در امریکا داشته است .
سپس سفیر روسیه دو دیدار با سناتور جف سشنز داشته که حالا این فرد دادستان کل دولت ترامپ است.
در مقابل ، مقامات دولت روسیه هرگونه نظر یا مداخله درباره تلاش برای گرفتن ارتباط با تیم ترامپ در جریان مبارزات انتخاباتی را رد کرده اند.

تی کوب یکی از وکلای کاخ سفید در این باره می گوید : من فکر می کنم مردم امریکا سرانجام از زحمات افرادی تشکر خواهند کرد که اکنون منزوی شده اند ، اینها یک سری اتفاقات جدا از هم است که رخ داده و هیچ چیزی در این باره به دست نمیامده است که تیم انتخاباتی دونالد ترامپ چیزی را به روس ها داده باشد یا اصلا با روس ها صحبت کرده باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش سرانه تفرجگاهی فضای سبز در اصفهان
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
بکارگیری سامانه‌های جدید برای تسهیل صادرات و واردات مواد غذایی
وزیر جهاد کشاورزی: فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح
اهدا ۲۰ دستگاه یخچال به مددجویان در دشت آزادگان
برگزاری مراسم رونمایی از کتاب شهید کشتی گیر حاج حسین خرازی
کشف ۱۲ هزار نوع داروی قاچاق در بافق
بهره برداری از دومین واحد تولید شمش چدن و گندله آهن در خوسف با سرمایه گذاری چینی‌ها
المپیک ۲۰۲۶ در ایتالیا؛ قهرمانی کلایبو در اسکیاتلون، قهرمانی کارل در ۴۰ سالگی
«پنج‌گاه»، «برنامه هفتم» و «غروب آخرین روز اردیبهشت»، از رادیو
کشف ۹۰۰ لیتر سوخت قاچاق در شادگان
چهار نشان طلا، رهاورد نونهالان وزنه‌بردار استان همدان
مسیر‌های راهپیمایی ۲۲ بهمن در چهارمحال و بختیاری
از زمین‌های خاکی شاهنشاهی تا ۲۱۲ مجموعه ورزشی جمهوری اسلامی
برخی بیمارستان‌ها مخالف بازدید هستند
ادامه فعالیت سامانه بارشی در خراسان جنوبی تا عصر امروز
بازگشت قهرمانان فوتسال آسیا به کشور
آغاز ساخت دو طرح بزرگ صنایع تبدیلی کشاورزی در رامشیر
فقط ۳ درصد از داوطلبان انتخابات شورای شهر در خراسان رضوی رد صلاحیت شدند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)