• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۳۳۴۰۹
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۶ - ۰۶:۳۷
اجتماعی » جامعه و شهری
استاندار کرمانشاه در برنامه تیترامشب؛

مسئولان تا پایان بازسازی در کنار مردم خواهند بود

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه کار اسکان موقت زلزله زدگان در حال انجام است و تا دو ماه از اسکان اضطراری به اسکان موقت می رسیم، گفت: شهر حالت عادی به خود گرفته است، ادارات و مدارس باز هستند و مسئولان تا پایان بازسازی ها در کنار مردم خواهند بود.

مسئولان تا پایان بازسازی در کنار مردم خواهند بودبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، بازوند افزود: وسعت زلزله بسیار زیاد بود 8 شهرستان را در برگرفت و تخریب زیادی داشت اما خوشبختانه اجماع خوبی در زلزله انجام شد.
حضور رهبر انقلاب، رئیس جمهور و حضور هیئت دولت و مسئولان نشانه این است که اهتمام جدی برای بازسازی مناطق زلزله زده صورت گرفته است.
استاندار افزود: در دو ماه باید به اسکان موقت برسیم و بعد از آن به سمت اسکان دائم برویم. برای اسکان موقت 12 هزار و 500 کانکس قرار است تحویل شود که 8 هزار عدد توسط قرار گاه خاتم و 4 هزار عدد نیز بوسیله مردم انجام گرفته است.
ستادهای استانی مشغول آواربرداری و اسکان موقت هستند که باید در دو ماه انجام شود. همزمان کار اسکان دائم شروع شده است.
بنیاد مسکن با 8 استان معین در حال همکاری است. در گیلانغرب استان معین قزوین است که کار اسکان موقت در حال انجام است.
او گفت: 7500 واحد آواربرداری شده و عقب نیستیم اما اگر احساس شود که کار عقب است از ماشین آلات بیشتری استفاده خواهد شد.
کار نصب بیش از 6000 سکو انجام شده است. سکوهای کانکس ها نصب شده، کارگاه ها تجهیز شده و کار سرعت عمل بیشتری گرفته است.
بازوند درباره کمبود سرویس های بهداشتی نیز گفت: سرویس های بهداشتی تاجایی که امکان داشته نصب شده و جای نگرانی نیست.
استاندار کرمانشاه در ادامه درباره اقدامات انجام شده در روستاهای دالاهو گفت: اسکان موقت با هماهنگی قرارگاه سپاه قرار است تا بیست روز آینده انجام شود. بدلیل سرما در این منطقه دالاهو در اولویت است.
او افزود: هیئت دولت از همان روز اول تسهیلات را مصوب کرد. 281 میلیارد تومان کمک های بلاعوض ابلاغ شده که از دیروز کار پرداخت ها شروع شد. مدارس تعیین تکلیف شده که بسیاری را خیرین به عهده گرفته اند.
در منطقه شاهد سرعت عمل کلیه نیروها هستیم. در اسکان موقت شهری نیز شروع شده است. اسکان اضطراری در شهر به عهده ارتش است.
در اسکان دائم 18 هزار واحد مسکونی صد درصد تخریب شده داریم که 12 هزار در روستا و 6 هزار در شهر ها هستند که نیازمند ساخت دارند. در روستاها و شهرها 34 هزار واحد نیز تعمیری هستند که کار تعمیرات عملا شروع و پرونده ها به بانک معرفی شده اند.
بازوند افزود: در فاز بعدی خانه هایی که فاقد مقاومت باشند در بازسازی دیده شده است.
استاندار در ادامه گفت: باید ظرف دوماه از اسکان اضطراری به اسکان موقت برسیم و با توجه به سرمای هوا همه به سرعت و به صورت شبانه روزی در حال انجام کار هستند و کارها از سوی ریاست جمهوری، دولت، وزارت کشور در حال پیگیری است که کارها به موقع و به سرعت انجام شود. قرارگاه خاتم شش کارگاه مستقر کرده است.
وزیر بهداشت امور بهداشتی را به صورت ویژه زیر نظر دارد. بنیاد مسکن و 8 اسکان به صورت ویژه انجام کارها را در دستور کار دارند تا اسکان دائم هرچه زودتر آغاز شود.
در زلزله کرمانشاه بیش از 500 نفر کشته دادیم اما واقعیت این است که مردم هوشمندی به خرج دادند و سریع خانه ها را ترک کردند اما تخریب بسیار زیاد بوده است. مسئولین تا پایان بازسازی ها در کنار مردم خواهند بود و جای نگرانی نیست.
بازوند در ادامه درباره خدمات درمانگاه ها گفت: شهر حالت عادی به خود گرفته و داروخانه ها نیز مشغول کار هستند. ادارات در حال ارائه خدمات هستند. مدارس باز هستند ادارات نیز کار را شروع کرده اند و کار عادی سازی امور در حال انجام است و قرار نیست در حالت بحران بمانیم.
استاندار کرمانشاه در ادامه درباره جلسه امروز ستاد مدیریت بحران گفت: این جلسات از روز زلزله یک روز درمیان تشکیل شده در جلسات برنامه زمانبندی رصد و کنترل می شود. با حضور آقای عادل آذر این جلسه تشکیل و قرار شد نظارت های جدی داشته باشند و از ساخت و ساز ها گزارشاتی به مجلس ارائه شود.
او افزود: در استانداری حسب دستور وزیر کشور درحال تهیه مستند از زلزله هستیم که ساختمان هایی که نتوانستند تحمل زلزله را داشته باشند مشخص شود.
مستندی درباره امداد و نجات نیز در حال تهیه است . قرار است مشکلات ساخت و ساز ها و استفاده از مصالح نامرغوب شناسایی شود. بیش از 90درصد کشور روی گسل زلزله است که باید به گونه ای ساخت و ساز ها و مقاوم سازی ها انجام شود که بتوانیم با زلزله به خوبی کنار بیاییم.
سنجابی فرماندار سرپل ذهاب نیز گفت: در حوزه روستایی تاکنون 1300 کانکس اهدایی مردم نصب و تحویل شده است. بر اساس برنامه ریزی قرار است تا آخر دی همه کانکس ها تحویل و اسکان موقت انجام شود.
او افزود: تعدادی سرویس بهداشتی در شهر و روستا نصب شده است. امیدواریم که سرویس های بهداشتی در روزهای آینده به حد مطلوب برسد.
براساس ارزیابی ها 110 روستا در گیلان غرب تخریب شده و نیاز به بازسازی و نوسازی دارد. در روند بازسازی پی کنی ها در حال انجام و 55 واحد آواربرداری شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گازرسانی به ۶۷ واحد صنعتی و تولیدی گیلان همزمان با دهه فجر ۱۴۰۴
هوای بارانی تهران
لذت لبخند در بلده
افزایش ۸ درصدی شمار مشترکان خوش‌مصرف‌ آب در تهران
تجدید میثاق کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی با آرمان‌های امام خمینی (ره)
اعزام نخستین گروه راهیان نور دانشجویان مازندران 
بازنگری در شیوه انتقال ارزش‌ها به نسل جدید، امری ضروری است
المپیاد ورزشی مدارس سما
بزرگداشت استاد برجسته مصری
جام پنجم به پیکان بندر دیر رسید
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
اعزام کاروان راهیان نور ملکان به مناطق عملیاتی جنوب کشور
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
راه اندازی نخستین مرکز جامع حمایت از اوتیسم در لرستان
عرضه ۲۰ درصد سهام بورس بین الملل از طریق پذیره‌نویسی به مردم
انتشار کتاب «ایرانیوم» در ارومیه
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد
ستاد بررسی حوادث دی به دستور رئیس‌جمهور تشکیل شد
ایران، قهرمان کشتی فرنگی رده بندی اتحادیه جهانی
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۰ بهمن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)