پخش زنده
امروز: -
وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی در سفر خود به یزد با آیت الله ناصری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد دیدار کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، آيت الله ناصري در اين ديدار با اشاره به سابقه ارزشمند يزد در حوزه فرهنگ اسلامي افزود: اصالت فرهنگي کشورمان بر اساس فطرت الهي، خداشناسي و انسان شناسي است و توسعه فعالیت هاي فرهنگي از جمله راه اندازي گذر فرهنگي مي تواند اثرات ارزشمندي را بدنبال داشته باشد.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي نيز در اين ديدار با اشاره به نامگذاري امسال از سوي رهبر معظم انقلاب به نام سال حمايت از کالاي ايراني افزود بايد فرهنگ سازي لازم در اين زمينه توسط دستگاههاي فرهنگ ساز انجام شود تا کالاي ايراني به عنوان يک کالاي هويتي شناخته شود.
سيدعباس صالحي هم چنين يزد را مهد پرورش شخصيت هاي اثرگذار در حوزه ديانت، حسينيه ايران و با سابقه درخشان در حوزه فرهنگ وهنر و معماري دانست که در کشور زبان زد است.