پخش زنده
امروز: -
استاندار قزوین گفت: موفقیت در طرحهای فرهنگی و اجتماعی و کاهش آسیبهای اجتماعی در گرو مشارکت مردم است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، عبدالمحمد زاهدی در دیدار حجت الاسلام و المسلمین خاموشی رئیس سازمان تبلیغات
اسلامی کشور گفت: موضوع آسیب های اجتماعی که به عنوان دغدغه رهبری مطرح شده باید در اولویت برنامه های مسئولان هم باشد تا با کمک مردم بتوانیم این نگرانی ها را کاهش دهیم.
وی افزود: اگر بخواهیم در طرحی موفق شویم حتما نیازمند مشارکت مردم هستیم و در اجرای برنامه سکونت گاه های غیررسمی هم در کنار روحانیت و سایر نهادها لازم است مشارکت مردم را جلب کنیم.
استاندار قزوین افزود: یکی دیگر از محورهای امسال توجه به شعار حمایت از کالای ایرانی است که همه باید کمک کنیم تا تولید و اقتصاد کشور شکوفا شود.
زاهدی گفت: اگر بخواهیم در کاری موفق شویم باید عزم جدی داشته باشیم و پس از مطالعه و کارمیدانی دنبال راهکارهای عملی برای حل آنها باشیم تا وقتمان هدر نرود.
استاندار قزوین گفت: وقتی مارک های خارجی به صورت انبوه تولید می شود تا بر روی اجناس ایرانی چسبانده شود نشان می دهد هنوز نتوانسته ایم برندی داشته باشیم که مردم به آن اعتماد کنند.
وی افزود: باید ابتدا کیفیت کالاهای نامرغوب ایرانی را بالا ببریم سپس انتظار داشته باشیم مردم سراغ کالای خارجی نروند.
وی اضافه کرد: مصرف کالای ایرانی را ابتدا باید خود ما مسئولان و سپس مردم از خانه هایمان آغاز کنیم تا مطمئن شویم این شعار در مسیر عملی شدن است.
استاندارافزود: اگر درست نظارت نکنیم هرگز به نتیجه نمی رسیم و کارها سامان پیدا نمی کند.