• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۷۸۳۹۳
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۸
سیاسی » دولت
نوبخت

تشریح جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی

سخنگوی دولت گفت: تاکنون جلسات به ارزیابی عملکرد و تقسیم کاری بین دستگاه‌ها معطوف بود و حالا به طور عمده بر بازبینی بسته‌ها و برنامه‌هایی که برای مقابله با تحریم‌های آینده داریم متمرکز شدیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداو سیما، محمدباقر نوبخت یکی از این مباحث را وضعیت بندرهای کشور عنوان کرد و افزود: امروز گزارش دقیقی از مبادی ورودی کشور که واردات و صادرات از بنادر به خصوص بنادر جنوبی انجام می شود ارائه شد و اینکه ما این حجم قابل توجه واردات و صادرات را در شرایط تحریم به چه ترتیبی می توانیم از بنادر عبور دهیم و اینکه برای مقابله و جایگزین سازی در صورتی که یکی از بنادر دچار مشکل شود از کدام بندر جایگزین می توانیم استفاده کنیم.
وی به ظرفیت بزرگ آب های کشور و بندرهای ایران اشاره کرد و گفت: از نظر بنادر ایران در جنوب به خلیج فارس، دریای عمان و اقیانوس هند اتصال دارد که با این شرایط به همه آب های آزاد جهان مرتبط است­ و ایران تنها کشوری است که همه این ظرفیت ها را دارد ضمن اینکه شما در شمال هم مسیر آبی دارید به همین خاطر برخی بنادر برای ارتباط نیاز به برنامه تکمیلی دارند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

جلسه فوق العاده برای اتصال خطوط ریلی چابهار به شبکه سراسری؛ امشب 
سخنگوی دولت گفت: امشب جلسه فوق العاده با وزیر راه و شهرسازی برای بررسی و برنامه ریزی به منظور اتصال خطوط ریلی بنادر جنوب به ویژه بندر چابهار به شبکه سراسری در سازمان برنامه و بودجه برگزار می شود.
محمدباقر نوبخت پس از جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در جمع خبرنگاران افزود: خوشبختانه امکانات ما وسیع است در حالی که برخی کشورها یک معبر بیشتر ندارند و اگر بسته شود راهی برای واردات و صادراتشان باقی می ماند ما به بنادر مختلف و متعددی در اطراف کشور دسترسی داریم.
وی با اشاره به حضور فعال نمایندگان بخش خصوصی در جلسات ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در کنار مسئولان دستگاه های دولتی گفت: در جلسه امروز هماهنگ شد که بخش خصوصی دولت را در خصوص نوع سیاست اقتضایی که اکنون اتخاذ شده است درک کند و بداند که در پاره ای موارد با توجه به شرایط ویژه ای که در آن قرار داریم مجبوریم نوع سیاست هایمان را به اقتضای شرایط اعمال کنیم.
نوبخت افزود: شاید در پاره ای از موارد دولت باید حضور بیشتری در عرصه اقتصاد داشته باشد که این به منزله بی اعتمادی به بخش خصوصی و کارآیی آن نیست و ما همچنان به این بخش نیاز داریم.
رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: از آن سو، بخش خصوصی هم باید در این شرایط حساس نقش تعیین کننده تری برعهده بگیرد زیرا همه با هم اعم از دولت و ملت که تعین ملت در حوزه اقتصادی، بخش خصوصی است در کنار هم می توانیم از پس تحریم های ظالمانه، ناجوانمردانه، غیرقانونی و نامتعارف در عرصه بین المللی برآییم.
وی گفت: خوشبختانه در جلسه امروز میان بخش خصوصی و دولت بر این توافق و تعهد تاکید و تایید شد که این بخش مأموریت هایی را نیز برعهده بگیرد چنانکه به خاطر داریم که در زمان دفاع مقدس برخی کارخانه ها خط تولیدشان را متناسب با نیازها تغییر می دادند تا به کشور کمک کنند.
نوبخت افزود: اکنون هم چنین انتظاری از بخش خصوصی داریم که این مفاهمه و موافقت در جلسه امروز صورت گرفت.
سخنگوی دولت گفت: تلاش ما خدمتگزاران مردم این است که با کمترین زحمت برای آنان مشکلات ناشی از تحریم ها در مقطع کنونی را نیز با موفقیت پشت سربگذاریم و از همه ظرفیت ها برای سربلندی ملت ایران استفاده کنیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
جمهوری اسلامی ایران بر حق است
­سخنگوی دولت با اشاره به انزجار افکار عمومی از مسئولان کاخ سفید گفت : جمهوری اسلامی ایران بر حق است و با پشتیبانی ملت از این مرحله عبور می کند.
محمدباقر نوبخت در ادامه سخنان خود پس از جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، با اشاره به زورگویی دولتمردان امریکایی و به چهره مفتضح و منفور مسئولان کاخ سفید در افکار بین المللی تصریح کرد: این میزان انزجار به قدری است که در هنگام سفر مسئولان امریکایی به کشوری، مردم کشور میزبان برای نشان دادن میزان انزجار خود زودتر از مسئولان امریکایی وارد خیابان ها می شوند و تنفر خود را در عرصه جهانی نشان می دهند.
وی افزود: جمهوری اسلامی ایران در این مرحله بر حق است و خوشبختانه پشتیبانی جامعه جهانی را نیز دارد لذا می توانیم با پشتیبانی ملتمان از این مرحله نیز به خوبی عبور کنیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
انتقال روزانه حدود ۲۰۰ میلیون لیتر نفت خام از طریق خطوط لوله در سراسر کشور
اجرای پویش «سلام محله» در استان همدان
پنجاه و سومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات منافقین
بررسی یکی از شاخص‌ترین نسخه‌های خطی در کاخ گلستان
بارش برف و باران در محور‌های مواصلاتی استان البرز
جام اتحادیه انگلیس، آرسنال اولین فینالیست شد
 پیام رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت بزرگداشت سربازان گمنام امام زمان (عج)
هوای برفی شهرکرد
بسته شدن راه ارتباطی همه روستاهای الیگودرز بر اثر بارش برف
اعلام نتایج سه آزمون استخدامی
لایحه بودجه ۱۴۰۵ از هفته آینده در جلسات علنی بررسی می‌شود
پیام تسلیت نماینده مردم یزد در پی درگذشت پیشکسوت صداوسیما
آغاز و افتتاح طرح‌های عمرانی در سفر استاندار به دره‌شهر
پیش بینی وضعیت جوی، دریایی و دمایی هرمزگان ۱۵ بهمن
وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۱۱/۱۵
فراخوان جشنواره رسانه ای مساجد استان اردبیل منتشر شد
آغاز پویش سلام محله در لنجان اصفهان
رقابت ۱۷۴ شرکت‌کننده در جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان
کشف ۴ قلم کوزه سفالی در تپه انذر طارم زنجان
جشن مردمی نیمه شعبان در ساری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
رزمایش اقتدار ورزش ایران
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)