• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۱۳۴۵۱
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۲
اجتماعی

۱۰ اقدام شاخص مدیریت بحرانی در سال اول دولت دوازدهم

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: تقارن هفته دولت در چهل سالگی انقلاب اسلامی با اعیاد بزرگ اسلامی قربان وغدیر آن را از سال‌های گذشته متمایز کرده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از سازمان مدیریت بحران کشور، اسماعیل نجار معاون وزیر کشور در تشریح اقدامات شاخص مدیریت بحرانی در سال اول دولت یازدهم اظهار داشت: اقدام به بازسازی و تعمیر بیش از 50 هزار واحد مسکونی تخریب شده ناشی از وقوع زلزله‌های سال 1396 در استان‌های کرمانشاه و کرمان از اهم این اقدامات است.
رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران کشور با اشاره به تهیه استراتژی و سند راهبردی آموزش مدیریت بحران کشور تصریح کرد: آموزش فرمانداران سراسر کشور در دو مرحله در موضوعات مدیریت بحران و کاهش خطرپذیری و آموزش شهرداران، بخشداران و اعضای شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان‌های 25 استان کشور، از اهم اقدامات آموزشی این سازمان است.
معاون وزیر کشور تهیه و تدوین 7 دستورالعمل و آئین‌نامه اجرایی ذیربط قانون تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور، و نیز تهیه، تدوین و ابلاغ تفاهمنامه"ستاد عالی آمادگی عمومی در برابر زلزله"، طرح جامع بازتوانی و استانداردسازی بازتوانی روانی کشور، طرح جامع اطفای حریق جنگل‌ها از دیگر اقدامات فرا دستگاهی سازمان مدیریت بحران کشور بیان کرد و افزود: تهیه پیش‌نویس نهایی دستورالعمل اجرایی مدیریت بحران استان‌های معین، پیشتاز و جانشین در کلانشهر تهران و استان های سراسر کشور نیز در این ایام انجام پذیرفته است.
نجار به احداث 34 پایگاه چند منظوره در مراکز جمعیتی استان ها و 4 ساختمان مرکز کنترل و مدیریت بحران در 4 استان کشور اشاره کرد و گفت: جهت تأمین معیشت و جبران خسارات ناشی از وقوع مخاطرات طبیعی از سال 92 تا 97، اقدامات لازم جهت تأمین مبلغ 35000 میلیارد ریال کمک بلاعوض و هزینه‌ای، 73000 میلیارد ریال تسهیلات کم‌بهره بانکی و 36000 میلیارد ریال اعتبار تملک دارایی‌های سرمایه‌ای انجام شده است.
وی در ادامه به "برنامه‌ها و اولویت‌های آتی" سازمان مدیریت بحران کشور اشاره کرد.
دبیر شورای عالی مدیریت بحران کشور از پیگیری تصویب لایحه پیشنهادی دولت در خصوص دائمی شدن قانون سازمان مدیریت بحران کشور در مجلس شورای اسلامی خبر داد و تاکید کرد پیگیری جهت واگذاری کامل اختیار هزینه‌کرد اعتبارات مربوط به حوادث غیرمترقبه به سازمان مدیریت بحران کشور جهت تحقق وظایف قانونی از اولویت های این سازمان است.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، احداث و راه‌اندازی مرکز ملی کنترل و فرماندهی حوادث کشور، اجرای طرح‌های جامع کاهش خطرپذیری حوادث غیرمترقبه کشور، افزایش میزان تسهیلات کم‌بهره جهت تأمین بخشی از خسارات ناشی از حوادث، افزایش وام‌های کم‌بهره و اعمال سیاست‌های تشویقی به ساکنین بافت‌های فرسوده جهت تخریب و بازسازی واحدهای فرسوده شهری و روستایی را از دیگر برنامه های سازمان متبوع خود در سال جاری عنوان کرد.
نجار اجرای قانون بیمه همگانی حوادث را منوط به تصویب در مجلس محترم شورای اسلامی دانست و ابراز امیدواری کرد: منابع مالی لازم جهت مقاوم‌سازی مراکز درمانی، خدماتی و امدادی تأمین و اجرای طرح‌های پیشگیرانه در موضوعات سیل، سرمازدگی و ... جهت کاهش آثار اینگونه حوادث در اسرع وقت انجام پذیرد.
معاون وزیر کشور به ایجاد سامانه هشدار و پاسخ سریع زلزله، سیل، طوفان و سونامی شامل سیستم‌های قطع خودکار جریان گاز، آب، برق و ... اشاره کرد و گفت: تدوین و اجرای برنامه جامع تأمین آب، برق، سوخت و ... در زمان وقوع حوادث در مراکز جمعیتی مهم کشور با همکاری دستگاه‌های ذیربط از اهم برنامه های آتی مدیریت بحران کشور است.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در بخش دیگری از سخنانش به اهمیت آموزش جهت ارتقاء سطح فرهنگ ایمنی آحاد جامعه به منظور کاهش آثار ناشی از حوادث غیرمترقبه پرداخت و گفت: گنجاندن مفاهیم مدیریت بحران در بخش دروس ابتدایی و متوسطه تحصیلی مدارس کشور به ویژه در درس آمادگی دفاعی از جمله گام های موثر در این زمینه است.
رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران کشور تجهیز دستگاه‌های امدادی و اجرایی ذیربط در امر مدیریت بحران کشور را به سیستم های پیشرفته و روزآمد دنیا را از ملزومات مدیریت موفق بحران بیان کرد و افزود: علاوه بر تامین تجهیزات مورد نیاز احداث ساختمان های مرکز کنترل و مدیریت مخاطرات طبیعی کشور به منظور وحدت فرماندهی و نیز ایجاد مراکز پایش مخاطرات طبیعی کشور و همچنین تقویت ناوگان امدادی کشور در دستور کار قرار دارد.
نجار همچنین انسجام بخشی و روزآمد کردن نقش نیروهای مسلح در حوادث غیرمترقبه به همراه ایجاد شبکه منسجم تشکل های مردم نهاد در 31 استان کشور و نیز برگزاری بیست و یکمین مانور سراسری زلزله مدارس در 8 آذر سال97 با محوریت محلات و مدارس تاب آور را از دیگر برنامه های سازمان در سال آتی بیان کرد.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
احتمال بازگشت وبا به انگلیس پس از ۱۲۵ سال
آغاز ۲۸ مین دوره مسابقات قهرمانی هاپکیدو کشور جام فجر انتخابی تیم ملی در رشت
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۲۴ بهمن ماه ۱۴۰۴
کلنگ‌زنی ۴۲ میلیارد تومان پروژه با حضور معاون عمرانی استاندار
اعزام کاروان دانشجویان دانشگاه ملی مهارت به اردوی زیارتی راهیان نور
سفر معاون وزیر ارتباطات به برخوار و بررسی مشکلات ارتباطی شهرستان
تساوی سپیدرود و شکست بندرآستارا در تقابل با حریفان در لیگ دسته دوم فوتبال
ابراز خوشحالی مردم استان از بارش باران
برگزاری سیزدهمین سالگرد ارتحال آیت‌الله خوشوقت در تهران
تقدیر نماینده ولی فقیه در استان و استاندار گلستان از مردم برای حضور باشکوه در راهپیمایی ۲۲ بهمن
از ظهر شنبه: صدور هشدار دریایی سطح نارنجی
توزیع جهیزیه و تانکر آب در سرخه
برگزاری نشست نظارتی انتخابات شوراهای شهر و‌ روستا
حضور باشکوه مردم در جشن انقلاب؛ پاسخی محکم به جریان‌های بدخواه ایران
تقدیر مردم و خانواده‌های شهدا از حضور حماسی ملت در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
تاکید ایران و ترکیه بر توسعه همکاری‌های حمل‌ونقلی
الحاق یک دستگاه آمبولانس‌ به بیمارستان رازی ماهنشان
گرامیداشت یاد و نام شهدای فجرآفرین در گنبدکاووس
تداوم تندباد و بارش پراکنده در اصفهان
۲۲ بهمن تجلی گاه خروش و غیرت مردم کهگیلویه و بویراحمد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه
فروش ۱۴ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ استان‌ها (۵)
عزل مدیر پخش سیمای شبکه هامون از سمت خود
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
بهره‌برداری از ۱۱۱ طرح در شهرستان فلاورجان
افزایش ۵۳ درصدی شرکت‌کنندگان راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال
پزشکیان: قیام کردیم که مستقل باشیم
چگونه با اصلاح سبک زندگی به جنگ بیماری دیابت برویم؟
راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ در تهران (۱)
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
لاریجانی: آمریکا تا حالا پیشنهاد مشخصی نداده است
پیش بینی بارش‌های پراکنده در مناطق مختلف کشور
فجر ۴۷؛ حضور پرشور روستاییان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۴ نظر)
راهپیمایی رزم در برف رزمندگان تیپ امام حسن مجتبی (ع) نیروی زمینی سپاه  (۱ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)
اسلام‌آباد به همبستگی و حمایت علنی از تهران ادامه خواهد داد  (۱ نظر)