• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۲۹۷۶۱
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۷
اقتصادی » گمرک، حمل و نقل
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور؛

تحقق حمل‌ و نقل چند وجهی با اتصال بندر انزلی به راه‌آهن

خادمی گفت:‌ تصمیماتی در خصوص نحوه اتصال اسکله بندر انزلی به شبکه ریلی گرفته شده که با تکمیل مطالعات و طراحی احداث ۳/۸ کیلومتر انتهایی این خط ریلی، حمل و نقل چند وجهی در این بندر محقق خواهد شد.

تحقق حمل‌ و نقل چند وجهی با اتصال بندر انزلی به راه‌آهنبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت ساخت وتوسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، خیراله خادمی در بازدید رییس و اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی از پروژه‌های راهسازی استان گیلان و راه‌آهن رشت- انزلی احداث خط‌ ریلی رشت- انزلی را در تکمیل کریدور ریلی شرق به غرب مهم ارزیابی کرد و گفت: راه‌آهن قزوین- رشت در ادامه مسیر به ایستگاه انزلی می‌رسد و قطعه انتهایی این پروژه به طول ۳.۸ کیلومتر به اسکله بندر انزلی متصل می‌شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی از تکمیل مطالعات ۳.۸ کیلومتر انتهایی این خط ریلی خبر داد و تاکید کرد: به منظور اتصال راه‌آهن به اسکله بندر انزلی یک پل به طول ۲۶۷۰ متر بر روی مرداب انزلی احداث می‌شود که مطالعات و طراحی‌ها انجام شده و نقشه‌ها نیز آماده است.
وی افزود: مسیر ریلی رشت- انزلی به طول ۴۱ کیلومتر در مرحله زیرسازی است و ۱۷ کیلومتر ابتدایی پروژه حدود ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

بهره‌ برداری از ۹ کیلومتر بزرگراه کنارگذر لنگرود
معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین در بازدید از کنارگذر لنگرود از تکمیل باند دوم این محور خبر داد و گفت: این کنار گذر به طول ۹ کیلومتر در یک باند زیر عبور ترافیک قرار دارد و باند دوم آن نیز تا پایان سال جاری به بهره‌ برداری می‌رسد.
خادمی بهره‌برداری از این کنارگذر را موجب حذف ترافیک داخل شهر لنگرود دانست و عنوان کرد: با احداث این کنارگذر گلوگاه ترافیکی در این نقطه رفع می‌شود و تردد مسافران و ترانزیت کالا در محور بزرگراهی ساحلی شمال تسهیل خواهد شد.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه از تخصیص اعتبار مناسب برای هزینه‌های تملک اراضی و عملیات تکمیل کمربندی خبر داد و اظهار داشت: همزمان با بهره‌برداری از کنارگذر لنگرود عملیات اجرایی تقاطع غیرهمسطح شرق کنارگذر نیز آغاز می‌شود.
خادمی در بازدید از کنارگذر انزلی ضمن تاکید بر افزایش توانمندی پیمانکار پروژه گفت: این کنارگذر به طول ۱۶ کیلومتر است که یک باند آن زیر عبور ترافیک قرار دارد و ۷ کیلومتر دیگر نیز تکمیل و به زودی آماده بهره‌برداری می‌شود.

رعایت معماری و منظر راه در تقاطع غیرهمسطح فومن
معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه به همراه نمایندگان شهرهای فومن و صومعه سرا در مجلس شورای اسلامی از پروژه‌های این دو شهر بازدید کرد و با تاکید بر اهمیت توسعه صنعت گردشگری در این دو شهرستان عنوان کرد: در صدد هستیم با تامین بخشی از اعتبار مورد نیاز راه فومن به ماسوله و محور قلعه رودخان ‌ را به راه اصلی تبدیل کنیم تا گردشگری در این استان تسهیل شود.
خادمی ادامه داد:‌ محور فومن-صومعه‌سرا- پونل به طول ۲۳ کیلومتر نیز یکی از اولویت‌های اصلی سال ۹۷ است و هم‌اکنون ۶ کیلومتر آن نیز در دست اجرا قرار دارد.
وی افزود: با توجه به اهمیت این محور در ترانزیت کالا و مسافر در کریدور بزرگراهی شرق به غرب و محور سراوان- آستارا به منظور افزایش ایمنی در محور فومن- صومعه سرا- پونل از نیوجرسی‌های مفصلی استفاده خواهد شد.
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیرساخت های حمل و نقل کشور از توجه به معماری و منظر راه در تقاطع فومن خبر داد و گفت: به منظور توجه به منظر راه در تقاطع غیرهمسطح فومن خاکریز‌های اطراف آن به پل تبدیل می‌شود.
خادمی بیان داشت: این تقاطع در مسیر ترانزیتی جنوب شهر رشت به سمت غرب استان گیلان قرار دارد که با ۵۵ درصد پیشرفت فیزیکی در حال انجام است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
️خدمات رسانی رایگان متروی تبریز در روز چهارشنبه
افتتاح ۶ هزار پروژه آب و برق با سرمایه‌گذاری ۱۹۳ هزار میلیاردی در دهه فجر
پرداخت بیش از ۱۸ هزار فقره وام ودیعه مسکن در زنجان
جدال دونماینده کرمان در لیگ برتر والیبال
صدرنشینی مس کرمان درپایان نیم‌فصل هندبال
مس شهربابک مدعی صعود به لیگ برتر فوتبال
صعود مس کرمان به رده ششم جدول لیگ یک فوتبال
افتتاح طرح های صنعتی با حضور معاون رئیس‌جمهور در سیرجان
حضور روئینگ‌سوار زنجانی در اردوی تیم ملی
افتتاح طرحهای دهه فجر در بم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ بهمن ۱۴۰۴
بیانیه تشکل اساتید سطوح عالی و خارج حوزه علمیه قم به مناسبت یوم الله ۲۲بهمن
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی اهواز، ۲۱ بهمن ماه ۱۴۰۴
یادواره شهدای آهندان لاهیجان
هم‌نوایی مردم کرمان در مشاغل مختلف، برای حضور در جشن انقلاب
کشف ۱۷۵ قطعه عتیقه تقلبی در مراغه
پایتخت مقاومت آماده خلق حماسه در یوم ا... ۲۲ بهمن
ادامه روند افزایش دمای هوا در سمنان
کشف بیش از ۸۰ دستگاه انواع موتور کشاورزی قاچاق در آستانه اشرفیه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
۲۲ بهمن شکوه ملت ایران را مضاعف و دشمنان را مایوس می‌کند
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
واکنش پلیس به خبر قتل یک دختر ۲۲ ساله
تمهیدات ترافیکی روز ۲۲ بهمن
تامین مسکن کارکنان، از اولویت‌های فراجا است
اجرای حکم قطعی شکوری راد، بهزادیان‌نژاد و کروبی
افزایش ۲۰۲ درصدی بارندگی در فارس در مقایسه با پارسال
اژه‌ای: پرونده اغتشاشگران سریع‌تر تعیین تکلیف شود
اجرای سرود ۱۳۵۷ نفره دانش‌آموزان دختر در شیراز
الحاق ناوگان پهپادی به جمعیت هلال احمر ایران
کشف نوعی سنگ قیمتی در افغانستان
الحاق ۱۰۰ فروند پهپاد امدادی به ناوگان هلال احمر
اضافه شدن بالگرد‌های دید در شب به ناوگان جمعیت هلال احمر، به زودی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه منتهی به تهران در ۲۰ بهمن
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)