پخش زنده
امروز: -
استاد دانشکده پزشکی بیمارستان ژنو گفت: پیشرفتهای پژوهشگران و سازندگان دستگاهها و گروههای تحقیقاتی دانشگاهی در حوزه نقشه برداری مغز و طراحی اسکنرهای PET چشمگیر بوده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، حبیب زایدی در دومین نشست تخصصی تازههای نقشه برداری مغز که در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، افزود: در دو دهه اخیر تصویربرداری کارکردی مغز با استفاده از اسکنر PET پیشرفت قابل توجهی داشته و همین امر موجب اهمیت این فعالیت در عرصههای بالینی و تحقیقاتی شده است.
وی با اشاره به پیشرفتهای چشمگیر سازندگان دستگاهها و گروههای تحقیقاتی دانشگاهی در حوزه نقشه برداری مغز گفت: در موضوع نقشه برداری مغز و در طراحی اسکنرهای PET پیشرفتهای چشمگیری حاصل شده است و با این حال کاربردهای نوظهور بالینی و تحقیقاتی تصویربرداری کارکردی مغز این نوید را میدهد که سطوح بالاتری از صحت و دقت قابل دستیابی است.
زایدی افزود: تلاشهای پیوسته برای ادغام یافتههای تحقیقاتی اخیر به منظور طراحی اسکنرهای PET با هندسههای مختلف و فناوریهای مختلف آشکارسازی به یک هدف برای جامعه علمی ـ دانشگاهی و صنعت پزشکی هستهای تبدیل شده است و از آنجا که PET در آزمونهای بالینی به کار میرود چندین طراحی سودمند با طیفی از امکانات توسعه یافته است.
وی تأکید کرد: فعالیتهایی که در زمینه تصویربرداری عصبی مولکولی با استفاده از PET در دهه اخیر صورت گرفته گستردگی چشمگیری داشته است و فرصتهای آینده با اتخاذ فناوریهای تصویربرداری عصبی و نقش آنها در تحقیقات زیست پزشکی مورد توجه قرار میگیرد.