• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۷۵۳۴۵
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۲
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
غفلت فعالان اقتصادی از بخش علمی کشور؛

صادرات دانش، جایگزین مناسب صادرات نفتی

اقتصاد ایران اگر به سوی صادرات علم و دانش سرشار ایرانی حرکت کند، هیچ تحریم یا فشاری نمی‌تواند اقتصاد را تحت تاثیر قرار دهد.

صادرات دانش، جایگزینی مناسب برای صادرات نفتیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی این سمپوزیوم؛ بابک مسلمی با اشاره به تحریم‌های نفتی ایران افزود: ظرفیت دندانپزشکی ایران که دارای رتبه‌های بالای جهانی است و در جایگاه برتر منطقه‌ای قرار دارد می‌تواند بخشی از وابستگی درآمدی کشور را به درآمد‌های نفتی تأمین کند.

رئیس سمپوزیوم افق‌های جدید ۲۰۲۰ در زمینه ایمپلنت، زیبایی و بازسازی استخوان گفت: دندانپزشکان گاهی به دلیل تمرکز در مسائل علمی و افزایش سطح معلومات خود از مدیریت توانمندی‌های خود غافل می‌شوند که با کمک گرفتن از مدیران بخش خصوصی می‌توانند توانمندی‌های خود را در سطوح جهانی به دنیا نشان بدهند.

وی افزود: متأسفانه برخی از مدیران و فعالان اقتصادی از ظرفیت فوق العاده حوزه سلامت و بخش علمی کشور به ویژه بخش دندانپزشکی غافل مانده‌اند.

مسلمی گفت: مدیران باید فرصت طلب باشند، فرصت‌های اقتصادی اگر شکار نشوند به راحتی از دست خواهند رفت و گاهی ممکن است باعث آسیب شود.

وی افزود: علم دندانپزشکی ایران اگر بوسیله مدیران باتجربه درست مدیریت شود تأثیر به سزایی بر میزان درآمد پزشکان خواهد داشت و همچنین به تبع آن دریافت خدمت بهتر را برای مراجعه کنندگان و بیماران به همراه خواهد داشت.

مسلمی گفت: باور این عقیده که بتوان خدمات علمی از جمله دندانپزشکی را به خارج از ایران صادر کرد از نظر دندانپزشکان امری محال و ناباورانه است، ولی ما به تجربه نشان داده‌ایم که این امر امکان پذیر است و عواید آن هم برای کشور و هم برای جامعه دندانپزشکان همچنین برای مردم بسیار زیاد خواهد بود.

وی افزود: این گونه تحرکات نه تنها در زمینه خدمات درمانی و نیروی انسانی متخصص، بلکه در زمینه تولیدات داخلی و تقویت تولید کنندگان داخلی و تجهیزات دندانپزشکی، فرصت مناسبی را به وجود خواهد آورد که لازمه آن نیز رساندن تولیدات داخلی به استاندارد‌های جهانی برای رقابت با تولیدکنندگان خارجی خواهد بود.

این سرمایه گذار بخش خصوصی در حوزه دندانپزشکی گفت: فروش و صادرات منابع طبیعی کشور همواره یکی از چالش‌های پیش روی جمهوری اسلامی ایران و همه دولت‌ها بوده است که با تمرکز و حمایت دولت و هموار کردن مسیر سرمایه گذار بخش خصوصی در مجامع بین‌المللی در آینده‌ای نزدیک بخشی از دغدغه دولت‌ها در وابستگی به صادرات نفت مرتفع خواهد شد و فشار‌هایی را که اکنون به اقتصاد ایران وارد می‌شود کم خواهد کرد.

مسلمی مدیر گروه آموزشی درمانی مدرن افزود: ایران اگر به سوی صادرات علم و دانش سرشار ایرانی حرکت کند و داشته‌های شرکت‌های دانش بنیان را به اشتراک بگذارد هیچ تحریم یا فشاری نمی‌تواند اقتصاد را تحت تأثیر قرار دهد.

سمپوزیوم افق‌های جدید ۲۰۲۰ در زمینه ایمپلنت، زیبایی و بازسازی استخوان در ۲۹ آذر مصادف با ۲۰ دسامبر ۲۰۱۸ میلادی در شهر باکو پایتخت کشور آذربایجان برگزار خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
استاد دانشگاه اصفهان، سرآمد آموزشی کشور
رسیدگی قاطع و سریع به پرونده‌های اغتشاشات اخیر
ضرورت توسعه صنعت تیتانیوم و تکمیل زنجیره ارزش
وقتی آتش اغتشاش حریف اراده طلاب نشد
رویداد ملی از ایده تا کسب‌وکار در ورزش برگزار می‌شود
هفته ۱۸ لیگ برتر فوتبال؛ عبور فجرسپاسی از سد خیبر
برنامه‌ریزی دقیق و هماهنگی برای حفظ پایداری شبکه گاز
دیدار دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با خانواده شهید نوائی لواسانی
اختصاص تسهیلات ودیعه مسکن به نیازمندان هرمزگانی
برگزاری همایش آموزشی استادان و متولیان حوزه معارف اسلام ناب
کشف حجاب شروع استحاله فرهنگی در تمدن غربی
جشنواره عاملیت هنر در سیمای شهر تهران
برنامه های صنعت توزیع برق سمنان در بزرگداشت دهه فجر
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
معرفی برگزیدگان بخش «فیلم ما» جشنواره عمار
فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی
۸۳ درصد گندم مزارع کردستان هنوز سبز نشده است
تمدن هزار ساله شهر تاریخی حریره جزیره کیش
صدور ۲۱۰ هزار دادخواست علیه دشمن صهیونی و آمریکا
گردهمایی مدیران فاضلاب کشور در بوشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیشرفت اقتصاد کشاورزی با کارآمدسازی یارانه‌ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
وجود ارز کافی در کشور/سوء مدیریت موجب نشت ارز شده
بن سلمان: هیچ تهدید و تنشی علیه ایران قابل پذیرش نیست
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود
توضیح سفارت روسیه درباره صادر نشدن روادید برای کشتی‌گیران ایرانی
سفیر ایتالیا به وزارت امور خارجه احضار شد
خدمت گذاری به مردم بالاترین وظیفه پاسداران
پرداخت وام خرید لاستیک به رانندگان کامیون از هفته آینده
هشدار نماینده ایران در سازمان ملل درباره تهدید‌های ترامپ
آمادگی کامل ایران برای دفاع از تمامیت ارضی خود
صدای انفجار در پاکدشت ناشی از آزمایش‌های دفاعی است
نشست وبیناری عراقچی با سفرا و روسای نمایندگی‌های تهران در اروپای شرقی
هشدار نارنجی بارندگی برای ۱۰ استان کشور
انتصاب معاون صدا در سازمان صدا و سیما
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۶ بهمن ۱۴۰۴  (۳ نظر)
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
عرضه کالا با کالابرگ به قیمتی بالاتر از قیمت نقدی، ممنوع است  (۱ نظر)
به یاد رضا رویگری  (۱ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)