• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۰۱۱۰۷
تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۱
بین الملل » غرب آسیا
همزمان با ادامه رايزني ها در سوئد؛

ادامه حملات هوایی و زمینی متجاوزان سعودی به یمن

متجاوزان همزمان با رایزنی‌ها در سوئد، با این حملات، این پیام را به سازمان ملل متحد می‌دهند که بر ادامه جنایاتشان پافشاری می‌کنند.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما، حملات هوایی و زمینی متجاوزان و مزدوران آنان به استان‌های الحدیده، صنعاء و صعده در یمن همزمان با رایزنی‌ها در سوئد ادامه یافت و یک زن در تیراندازی مزدوران در یکی از مناطق استان الحدیده به شدت زخمی شد.
به گزارش شبکه تلویزیونی المسیره، این زن در تیراندازی مزدوران به خانه وی در منطقه الجبلیه در شهرستان تحیتا در استان الحدیده به شدت زخمی شد. تعدادی از مناطق تحیتا، صحنه حملات مزدوران به مردم و مزارع آنهاست.
جنگنده‌های متجاوز سعودی آمریکایی در همین حال یک مزرعه را در شهرستان تحیتا بمباران کردند که به زخمی شدن یکی از کشاورزان منجر شد.
همچنین تصاویری به شبکه المسیره رسیده که نشان دهنده حملات هوایی به الحدیده است.
گزارشگر المسیره در گزارشی گفت: حملات به محله‌های مسکونی به الحدیده متمرکز است.
گزارشگر افزود متجاوزان همزمان با رایزنی‌ها در سوئد، با این حملات، این پیام را به سازمان ملل متحد می‌دهند که بر ادامه جنایاتشان پافشاری می‌کنند.
جنگنده‌های متجاوز سعودی آمریکایی همچنین در دو نوبت منطقه وادی سهام را در شهرستان الحیمه الخارجیه در استان صنعاء بمباران کردند.
ارتش سعودی همچنین روستا‌های مسکونی را در شهرستان رازح با موشک و توپخانه هدف حمله قرار داد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن گفت: متجاوزان در 20 نوبت مناطق مختلف استان الحدیده را بمباران کردند
به گزارش شبکه تلویزیونی المسیره، سرتیپ یحیی السریع افزود متجاوزان همچنین در حملات توپخانه‌ای و موشکی شماری از محله‌های مسکونی را در الحدیده هدف قرار دادند.
سرتیپ السریع گفت: رزمندگان یمنی پیشروی‌های مزدوران را به سمت رشاحه شرقی و غربی در نزدیکی نجران دفع کردند و مزدوران متحمل تلفات سنگین جانی و تسلیحاتی شدند.
وی افزود چهار نوبت حمله و تلاش مزدوران برای پیشروی به سمت منطقه بقع در استان صعده (هم مرز با عربستان) که همراه با پشتیبانی هوایی ارتش سعودی بود شکست خورد و شماری از مزدوران کشته یا زخمی شدند.
وی افزود تلاش مزدوران برای پیشروی به سمت کوه قیس در رازح در استان شکست خورد و شماری از مزدوران به هلاکت رسیدند و تعدادی نیز زخمی شدند.
سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن گفت: تلاش مزدوران برای پیشروی به سوی الدریهمی در استان الحدیده نیز شکست خورد و یک مزدور به اسارت در آمد و شمار دیگری از آنان کشته یا زخمی شدند.
وی از هوشیاری ارتش و کمیته‌های مردمی یمن در خنثی سازی حملات متجاوزان و مزدوران آنان قدردانی کرد.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 
 
رزمندگان یمنی تلاش‌های مزدوران را برای پیشروی در حومه شهرستان نهم در استان صنعا ناکام گذاشتند
نیرو‌های ارتش و کمیته‌های مردمی یمن به مقابله با تلاش‌های مزدوران سعودی برای پیشروی در حومه شهرستان نهم در استان صنعاء ادامه دادند و تلفات و خسارت سنگین تسلیحاتی به مزدوران وارد کردند.
به گزارش شبکه تلویزیونی المسیره، رزمندگان یمنی حملات مزدوران را در منطقه قرن و اطراف روستای الحول در حومه نهم دفع کردند.
گزارشگر المسیره در گزارشی گفت: در حالی که کارشکنی‌های هیئت اعزامی یمنی از ریاض به سوئد برای جلوگیری از دستیابی به توافقی در رایزنی‌ها ادامه دارد، نیرو‌های متجاوزان تلاش می‌کنند در میدان نبرد به موفقیتی دست یابند، اما همه تلاش‌های مزدوران برای پیشروی تا کنون به شکست انجامیده است.
گزارشگر با اشاره به تصاویر درگیری‌ها و خودرو‌های نظامی منهدم شده متجاوزان گفت: رزمندگان یمنی مزدوران را از هر طرف آماج حملات خود قرار دادند و آنان را پس از وارد کردن تلفات و خسارت سنگین تسلیحاتی مجبور به فرار کردند.
تصاویر ستاد اطلاع رسانی جنگ ارتش و کمیته‌های مردمی یمن نشان دهنده حملات رزمندگان یمنی به استحکامات نظامی دشمن در کوه مناره و انهدام کامل آنهاست.
کی از نیرو‌های یمنی گفت: «دیروز یک حمله بزرگ مزدوران را دفع کردیم هر قدر هم که بر حملاتش بیافزایندو هر کاری بکنند باز هم خسته نمی‌شویم.»
حمله مزدوران که چند ساعت طول کشید با انهدام سه دستگاه خودروی زرهی متجاوزان پایان یافت و مزدوران به نشانه تسلیم شدن پارچه سفید بلند کردند و گریختند.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گازرسانی به ۶۷ واحد صنعتی و تولیدی گیلان همزمان با دهه فجر ۱۴۰۴
هوای بارانی تهران
لذت لبخند در بلده
افزایش ۸ درصدی شمار مشترکان خوش‌مصرف‌ آب در تهران
تجدید میثاق کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی با آرمان‌های امام خمینی (ره)
اعزام نخستین گروه راهیان نور دانشجویان مازندران 
بازنگری در شیوه انتقال ارزش‌ها به نسل جدید، امری ضروری است
المپیاد ورزشی مدارس سما
بزرگداشت استاد برجسته مصری
جام پنجم به پیکان بندر دیر رسید
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
اعزام کاروان راهیان نور ملکان به مناطق عملیاتی جنوب کشور
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
راه اندازی نخستین مرکز جامع حمایت از اوتیسم در لرستان
عرضه ۲۰ درصد سهام بورس بین الملل از طریق پذیره‌نویسی به مردم
انتشار کتاب «ایرانیوم» در ارومیه
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد
ستاد بررسی حوادث دی به دستور رئیس‌جمهور تشکیل شد
ایران، قهرمان کشتی فرنگی رده بندی اتحادیه جهانی
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۰ بهمن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)