• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۰۵۵۷۸
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۶
بین الملل » غرب آسیا
در دیدار با همتایان هلندی و آلمانی؛

نگرانی عراق از حضور داعش در مرز با سوریه

محمد علی حکیم وزیر امور خارجه عراق درباره حضور تروریست‌های داعش در مرز‌های سوریه و عراق ابراز نگرانی کرد.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما، وزیر خارجه عراق در دیدار با همتایان هلندی و آلمانی خود ضمن تاکید بر گسترش روابط و همکاری‌ها در زمینه‌های مختلف درباره حضور تروریست‌های داعش در مرز‌های سوریه و عراق ابراز نگرانی کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی روسیا الیوم، محمد علی الحکیم گفت: حضور عناصر داعش نزدیک مرز‌های عراق در خاک سوریه باعث نگرانی طرف عراقی شده است. وی با همتایان هلندی و آلمانی خود درباره بازسازی عراق، پناهندگان عراقی و راه‌های همکاری در زمینه‌های انرژی و مبارزه با تروریسم گفتگو کرد.
اشرف محمد الغزاوی خبرنگار این شبکه در بغداد گفت: مسئله روابط میان عراق و کشور‌های جهان افزون بر آن نقش کشور‌های جهان در کمک به بازسازی مناطق آزاد شده از دست عناصر داعش، از مسائل مهم مطرح شده در مذاکره میان وزیر خارجه عراق و استیو بلوک وزیر خارجه هلند در بغداد بود. هلند در خصوص حل و فصل مشکل آب بصره پیشنهاد‌ها و طرح‌هایی ارائه داد.
محمد علی الحکیم در این خصوص گفت: «از طرف هلندی به سبب مشارکت در کمک رسانی به عراق در زمینه مبارزه با داعش و پایان دادن به حضور آن در عراق و مشارکت در بازسازی شهر‌های این کشور به ویژه شهر‌های آسیب دیده تقدیر و تشکر کردیم.»
خبرنگار افزود: هایکو ماس وزیر خارجه آلمان نیز پس از ورود به بغداد در خصوص روابط دو جانبه میان دو کشور و نقش آلمان در حمایت از طرح‌های بازسازی عراق با محمد علی الحکیم گفتگو کرد. افزون بر آن دو طرف در خصوص مسئله آوارگان عراقی و بازگرداندن پناهندگان عراقی در آلمان به کشورشان تبادل نظر و راه‌های مبارزه با تروریسم در مرز‌های عراق و سوریه را بررسی کردند. در این خصوص طرف عراقی گفت، حکم اعدام علیه یک داعشی آلمانی تبار اجرا نشده است.
الحکیم گفت: «اوضاع امنیتی در همه مناطق بسیار خوب است؛ اما از نظر ما اوضاع مرز‌های عراق و سوریه همچنان نگران کننده است.»
هایکو ماس وزیر خارجه آلمان گفت: «همه حمایت‌های ما از عراق تاکنون و در آینده تنها یک هدف دارد: اینکه مردان و زنان عراقی خودشان تاریخ کشورشان را رقم بزنند و اگر سرمایه گذاری‌های آلمان بتواند به تحقق این هدف کمک کند، بی شک سرمایه گذاری جزئی از این عملیات خواهد بود.»
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

گزارشگر افزود: وزیر خارجه عراق همچنین با رئیس و اعضای کمیته روابط خارجی پارلمان اروپا دیدار و در خصوص همکاری‌های بیشتر در زمینه انرژی، حمل و نقل، تجارت و کشاورزی ابراز امیدواری کرد. در همین زمینه، مک آلیستر رئیس کمیته روابط خارجی پارلمان اروپا بر تداوم حمایت پارلمان اروپا از عراق در همه زمینه‌ها تاکید کرد تا در برقراری ثبات همیشگی در این کشور سهیم باشد. به نظر می‌رسد، دیپلماسی عراق در بازسازی این کشور نقش دارد و به دنبال همکاری‌های بین المللی در زمینه‌های متعددی است؛ همکاری‌هایی که به عراق در رویارویی با چالش‌های داخلی کمک خواهد کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بهره برداری از دو طرح نیروگاه خورشیدی در قم
پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه تأمین آب شرب رابر از سد شهیدان امیرتیموری
به مناسبت دهه مبارک فجر مسابقات ورزشی در رشته‌های مختلف برای کارکنان صدا و سیما برگزار شد.
هدفگذاری بخش درمان استان؛ بی‌نیازی بیماران از مراجعه به سایر استان‌ها است
بازرسی از داروخانه‌های دولتی و خصوصی توسط معاونت غذا و دارو در زنجان
رویکرد مردم‌ محوری عامل توفیقات دولت در آذربایجان شرقی
رونمایی از ماشین‌آلات دهیاری‌های و افتتاح پروژه‌های برق‌رسانی
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان، ۱۹ بهمن ۱۴۰۴
کشف بیش از دو هزار لیتر سوخت قاچاق در پلدختر
استان زنجان جزو سه استان پیشرو کشور
تشریح نتایج طرح ارتقاء امنیت اجتماعی شهرستان کرمان
زخمی تازه از جلاد‌های آشنا
افزایش مشارکت مردمی در توسعه اماکن متبرکه در سراسر کشور
خرید ۴ میلیارد ریال پسته با وجوه حاصل از فریب و کلاهبرداری
تداوم افتتاح طرح‌های عمرانی در گیلان در هشتمین روز دهه فجر
بسته خبر‌ی دهه فجر ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ در چهارمحال و بختیاری
لیگ برتر تنیس روی میز؛ شکست سپاهان مقابل مناطق نفت‌خیز جنوب
فعالیت سامانه بارشی از امشب در گلستان
برگزاری دومین دوره مسابقه ملی کتابخوانی مجازی در زنجان
توسعه خوشه خرمای خوزستان با اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
آغاز عملیات اجرایی آزاد راه شیراز بوشهر
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
ادامه فعالیت سامانه بارشی در فارس تا فردا
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
افزایش ۴۰ درصدی بارش‌ها در کرمانشاه نسبت به میانگین بلندمدت
نام ۲ کشاورز زنجانی در فهرست کشاورزان نمونه زراعت کشور
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)