• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۴۷۶۸۹
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۸
کیش » اقتصادی
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ؛

ایجاد نگاه ملی به تمام ظرفیت های جزیره کیش

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در جلسه همزمان کمیته نظارت بر نرخ کالا و خدمات نوروز ۹۸ و کار گروه تنظیم بازار تاکید کرد: فعالان اقتصادی باید به ظرفیت‌های کیش نگاه ملی داشته باشند.

تفکر فعالان اقتصادی برای استفاده از ظرفیت کیش برای کل کشوربه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کیش، مظفری با بیان اینکه تنظیم بازار در شرایط کنونی کشور و نوروز پیش رو از موضوعات مهمی است که باید مورد توجه مستمر مسئولان و ناظران قرار گیرد، گفت: بخشی از افزایش قیمت کالاها متاثر از شرایط کشور است اما در خصوص گرانفروشی با نظارت دقیق و کارشناسی همراه با اعتماد سازی نیاز است با ایجاد مسئولیت مشترک بین بازرگانان، مردم و مسئولان درک درستی از شرایط داشته باشیم و درکنار هم برای گذر از این دوره تلاش کنیم.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در خصوص پیگیری های انجام شده برای افزایش سقف کالای همراه مسافر افزود: در بحث کالاهای گروه 4، اجرای این طرح آثار روانی مثبتی برای مناطق آزاد و بازگشت رونق به این مناطق دارد و در مجموع هزینه ناشی از ورود این کالاها تاثیری درکشور ندارد اما با اعتماد سازی، مشوقی برای جذب گردشگر و بهبود شرایط اقتصادی مناطق آزاد کشور است.   
وی نقش رسانه ها را در بررسی شرایط فعلی و کارشناسی موضوعات بسیار ارزشمند خواند و عنوان کرد: باید از شرایط کنونی به عنوان فرصت استفاده کنیم و درکنار تعامل مثبت بین سازمان منطقه ازاد کیش و بخش خصوص، از ظرفیت های بخش خصوصی به عنوان کلید و راهگشای مسائل و مشکلات بهره گیریم.
مظفری در خصوص وضعیت بازار ماهی کیش گفت: یکی از موارد ناراحت کننده درکیش بازسازی، توسعه و بهسازی  بازار ماهی کیش با استانداردهای خوب است که تا کنون مورد بهره برداری قرار نگرفته در حالیکه بازار ماهی می تواند یکی از ظرفیت های درآمدزایی برای جزیره کیش باشد که مغفول مانده است. با توجه به گرانی اقلام پروتینی از یک سو و از سویی نعمت همجواری با خلیج فارس، ماهی می تواند به منبع اصلی غذایی برای کشور تبدیل شود. بخش خصوصی کیش می تواند در حوزه فرآوری آبزیان، بسته بندی و ارسال خریدهای گردشگران از بازار ماهی به سرزمین اصلی فعالیت جدی داشته باشد و ضمن ایجاد رونق مالی، تامین کننده نیاز کشور و مردم باشد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش تاکید کرد: بخش خصوصی در جزیره کیش نباید تنها به فعالیت و خدمات دهی در کیش فکر کند بلکه نگاه فعالان اقتصادی باید به خدمات دهی به کل کشور باشد و اگر کیش برندی برای کشور محسوب می شود پس دامنه خدمات دهی از این جزیره باید برای یک کشور باشد.
وی افزود: وظیفه اصلی و اول ما حل مشکلات جزیره کیش و مهیا کردن شرایط مطلوب برای گردشگران است اما نباید در کنار تامین نیازهای داخلی، ظرفیت های ملی را نادیده بگیریم.
مظفری گفت: در بحث گردشگری باید به بهترین نحو ممکن به گردشگران خدمات دهیم و این خدمات دهی فقط به حوزه های گردشگری محدود نمی شود بلکه فضای شهری ما نیز باید شایسته میزبانی از گردشگران باشد و در خصوص شهرسازی نیز باید الگوی مشخصی داشته باشیم که می توان در این زمینه با برگزاری مسابقه معماری و طراحی سازه ها از ایده های نو کمک بگیریم.
معاون اقتصادی سازمان منطقه آزاد کیش هم در این جلسه با بیان اینکه 29  قلم کالای اساسی در سبد نظارت های مداوم قرار دارد و قیمت های این اقلام مورد نظارت و بررسی قرار دارد در خصوص کمیته نظارت بر نرخ کالا و خدمات نوروزی گفت: یکی از اقداماتی که از سال گذشته با هدف رفع مشکلات و ارتقاء خدمات دهی در سال جدید انجام شد تهیه فهرستی از مشکلات و نواقص نوروزی سال 97 به همراه راهکارها و تحلیل بود و برای نوروز 98 با بررسی این نواقص درصدد بهبود خدمات دهی در حوزه کمیته نظارت بر نرخ کالا و خدمات نوروزی  هستیم.
سعیدی گفت: بر اساس گزارش های ارائه شده از حوزه های مختلف سازمانی و صنفی، آغاز به کار نمایندگی یکی از فروشگاه های زنجیره ای کشور در کیش با هدف ایجاد فضای رقابتی در عرضه کالاهای با کیفیت و قیمت مناسب، راه اندازی بازار ماهی تا یکماه آینده، قرار گرفتن پروژه بازار میوه و تره بار کیش در مرحله طراحی سازه و آماده شدن بستر های نرم افزاری سامانه یکپارچه پاسخگویی و رسیدگی به شکایات از مهمترین موضوعات در دست اجرا و پیگیری کارگروه تنظیم بازار بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کمینه و بیشینه دمای هرمزگان ۱۷ آبان ماه
درخشش بانوی بسیجی کهگیلویه و بویراحمدی در رقابت های جهانی
آغاز ثبت نام وام دانشجویی از امروز
کرمان میزبان سی و هفتمین جشنواره تئاتر
آغاز دومین جشنواره بین‌المللی عکس «ایران جوان» در چهارمحال و بختیاری
هوای آبادان و خرمشهر در وضع ناسالم
لزوم همراهی همه نهاد‌ها و بویژه خانواده‌ها برای تربیت نسل انقلابی
هشدار سازمان بازرسی به شرکت‌های بیمه
تقویم روز و اوقات شرعی هفدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
نوزاد ارسنجانی در اورژانس به دنیا آمد
رویداد ملی ایران جان در ایستگاه پنجم خود به خراسان جنوبی رسید
غوغای شگفت انگیز رنگ‌ها در دره اسپیران مراغه
۱۳ اصفهانی در جمع کاروان اعزامی ایران به ریاض
یادی از شهدای دانش آموز در راهپیمایی ۱۳ آبان
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
واکنش سفارت ایران در مکزیک به اتهام جدید آمریکا و رژیم صهیونیستی
پیوستن قزاقستان به توافق ابراهیم پاداشی به صهیونیست‌ها برای جنایاتشان است
پیش‌بینی افزیش غلظت آلاینده در شهر‌های صنعتی
مکزیک ادعای طرح حمله به سفیر رژیم اسرائیل را تکذیب کرد
مخالفت باشگاه پیکان با استعفای سعید دقیقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)