• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۴۸۶۳۸
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۴
قم » اجتماعی
در جلسه امروز شورای اداری استان قم؛

دستور رهبری برای اصلاح ساختار کشور در ۴ ماه آینده

رئیس مجلس: رهبر معظم انقلاب دستور فرمودند که ظرف ۴ ماه آینده اصلاحاتی در ساختار کشور صورت بگیرد که ممکن است به اصلاح بودجه هم بینجامد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قم، علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه امروز شورای اداری استان به دستور رهبري براي اصلاح ساختار کشور ظرف 4 ماه آينده اشاره کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رئيس مجلس با تشریح مولفه‌های راهبرد کنونی آمریکا در مقابله با جمهوری اسلامی ایران، گفت: ایجاد فضای اقتصادی پرفشار برای جلوگیری از توسعه‌ آبادانی ایران یکی از مولفه‌های اصلی راهبرد آمریکا در تقابل با نظام جمهوری اسلامی است.

لاریجانی با اشاره به خروج آمریکا از برجام گفت: یکی از اهداف این اقدام آمریکا افزایش فشار اقتصادی به ایران بود که باید مورد توجه باشد.

وی کم اثر کردن رفتار و ارتباطات بین المللی و سیاسی ایران با فضاسازی و استفاده از نفوذ و زد و بند با برخی کشور‌ها را دیگر راهبرد آمریکائیان بیان کرد.

لاریجانی گفت: فشار بر جریان جبهه‌ مقاومت و جلوگیری از حمایت ایران از آن، از جمله تئوری معامله‌ قرن و عادی سازی روابط کشور‌های اسلامی با رژیم صهیونیستی از دیگر مولفه‌های راهبرد غرب در مقابله با نظام اسلامی است.

رئیس مجلس ایجاد یاس و مزاحمت امنیتی در کشور با عملیات روانی و مناقشات داخلی را هم از جمله‌ راهبرد‌های غرب برشمرد و تاکید کرد که باید این مولفه‌ها را به دقت شناخت.

لاريجاني گفت: آمريکا در اجراي اين راهبردها زمان را کوتاه مي بيند و عجله دارد چرا که مي داند صحنه بين الملل تحمل اين کارها را ندارد و طولاني شدن اين اقدامات باعث شکست آن خواهد شد. 

رئیس مجلس تقویت وفاق داخلی، فرصت دانستن تحریم‌ها برای جبران نواقص، رفع مشکلات و تامین نیاز‌های مردم، تکیه بر اقتصاد درون زا و تسهیل سرمایه گذاری و اشتغال و تقویت بنیه‌ دفاعی را مهمترین راهبرد‌های نظام در مقابل اقدامات آنان دانست.

رئیس مجلس در تشریح ارکان راهبرد نظام جمهوری اسلامی ایران در برابر آمریکا، گفت: نگاه فرصت داشتن به تحریم و استفاده از آن برای جبران نواقص و به نفع استقلال کشور از جمله‌ این راهبردهاست.

رئيس مجلس شوراي اسلامي همچنین از دستور رهبر معظم انقلاب براي اصلاح ساختارها در کشور خبر داد .

 وي گفت: رهبر معظم انقلاب دستور دادند ظرف چهار ماه آينده اصلاح ساختارها در کشور انجام شود که ممکن است به اصلاح بودجه هم بيانجامد .

رئیس مجلس افزود: بعد از آنکه کار بودجه در مجلس تمام شد اين بحث پيگيري خواهد شد .

 آقاي لاريجاني گفت: اصلاح ساختارها براي تسهيل در کار مردم خواهد بود .

لاریجانی گفت: تامین نیاز‌های اساسی مردم و رفع مشکلات آنان و اصلاح روش‌های ناکارآمد از دیگر مولفه‌های راهبرد نظام است.

تسهیل سرمایه‌گذاری و اشتغال و استفاده از ظرفیت‌های درونی کشور در بخش اقتصادی از دیگر مولفه‌های راهبرد نظام جمهوری اسلامی بود که رئیس مجلس به آن اشاره کرد.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی به وجود برخي نواقص در اکثر زنجيره هاي توليد و کار در کشور اشاره کرد و گفت: نبايد منتظر بمانيم و بايد مثل دوران دفاع مقدس که کمبودهاي دفاعي را با تلاش به مولفه  اقتدار دفاعي امروز تبديل کرديم در همه حوزه ها کاستي ها را جبران و به نفع استقلال کشور استفاده کنيم.

وی وفاق داخلی، وحدت درونی و پرداختن به مسائل اصلی کشور و پرهیز از مناقشات و مسائل حاشیه‌ای را از ضروری‌ترین مولفه‌های راهبرد مقابله با غرب بیان کرد که باید مورد توجه همگان باشد.

رئیس مجلس شورای اسلامی، گفت: در مقابله با دشمنی که از همه‌ ابزار‌ها استفاده می‌کند باید همه توان را به کار گرفت و نباید چالش ایجاد کرد، بلکه باید با درک درست، دردمندی و نگاه طبیبانه برای ادامه‌ حرکت کشور در مسیر درست خود تلاش کنیم.

بهرام سرمست استاندار هم در جلسه شوراي اداري خدمت صادقانه به مردم پاسخگو بودن، برنامه محوري، پويايي، پرهيز از بخشي نگري و مديريت جزيره اي، تقويت تعامل بين دستگاهي و پيشگيري و رسيدگي به موقع به مشکلات مردم را از مهمترين اولويت هاي کاري مديريت اجرايي استان اعلام کرد.

سرمست با تاکيد بر حمايت از مديران پر تلاش خادم و با برنامه گفت: مديران سست و ناکارآمد در جايگاه مديرتي استان جايي نخواهند داشت.

امير‌آبادي دیگر نماينده مردم قم در مجلس هم از مديران استان خواست در فرصت باقيمانده، پيشنهادات خود را براي طرح و بررسي در لايحه بودجه سال 98 مجلس ارايه کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری مراسم بزرگداشت شهدای مدافع حرم در تبریز
خلق نقدینگی بانک‌ها زیر ذره‌بین مجلس
تاسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
تجلیل نماینده مردم بروجرد از فرزندان وخانواده های شهدای جنگ ۱۲ روزه
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
روز حماسه‌ساز سیزده آبان نقطه اوج استکبارستیزی
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
ممیزی و ارزیابی زیرساخت‌ها و عملیات فرودگاه بین‌المللی کیش
اطلاعیه قطعی گاز در روستای کبیر ۳
نمایش قدرت پتروشیمی ایران در جزیره کیش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
آغاز عملیات برگردان از کابل مسی به فیبر ملی بازار بزرگ تبریز
زنجان؛ روایت یک تیم فناور در حوزه هوش مصنوعی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هدف اصلی امریکا، تجاوز به کشورها با هدف چپاول و غارت
لیوا: تیم والیبال ایران واقعا قدرتمند است
وحدت فرماندهی و تصمیم‌گیری پایه پدافند غیرعامل
سوزارا: آینده والیبال زنان ایران روشن است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
آخرین وضع مصدومان سپاهان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
سردار وحیدی: پدافندهوایی مقتدرانه پای دفاع از آسمان ایران ایستاد
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
تشییع پیکر مطهر آیت الله موسوی از علمای بزرگ خوزستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)