پخش زنده
امروز: -
معاون هماهنگکننده نیروی هوایی ارتش از ساخت جنگندههای پیشرفته در آینده نزدیک خبر داد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، امیر «مهدی هادیان» معاون هماهنگکننده نهاجا در نشست صمیمی ارتش با مردم و رسانه که امروز در حاشیه «نمایشگاه ملی دستاوردهای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس» در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد، گفت: در دفاع مقدس، نیروی هوایی به عنوان یک نقطه عطف، نقش تعیینکنندای داشت. اولین پاسخ پس از تعرض عراق به خاک کشور، توسط پایگاه بوشهر و همدان داده شد و با اجرای ماموریت کمان ۹۹ توسط خلبانان نهاجا، رویای تسخیر ایران بر باد رفت.
معاون هماهنگ کننده نهاجا خاطرنشان کرد: نقش نیروی هوایی در اوایل جنگ، سرنوشت ساز بود و با توجه به پراکندگی نیروها کار نیروی زمینی و دریایی را انجام داد.
وی با بیان اینکه در اوایل جنگ، نیروی هوایی ایران حاکم مطلق فضا بود، افزود: نیروی هوایی تا پایان جنگ با روحیه شهادتطلبی در برابر بهترین جنگندههای دنیا ایستادگی کرد. عملیات شهید عباس دوران با تأثیرگذاری بر دیپلماسی سیاسی، تغییرات زیادی را در زمان جنگ ایجاد کرد.
امیر هادیان با اشاره به اینکه ما در همان اوایل جنگ صادرات نفت عراق را قطع کردیم، بیان کرد: نیروی هوایی با اسکورت نفتکشهای ایران، اقتصاد کشور را در زمان جنگ تأمین کرد و نگذاشت که یک روز هم صادرات نفت به خطر بیفتد.
معاون هماهنگکننده نهاجا در ادامه با اشاره به آموزش نیروها در دانشگاه هوایی شهید خضرایی خاطرنشان کرد: نگهداری و بازآماد هواپیماها نیز امروز توسط متخصصان داخلی انجام میشود.
وی افزود: متخصصان کشور در حوزه قطعهسازی امروز با تمامی توان در حال کار هستند. ما جنگندههای آدرخش، صاعقه و کوثر را ساختهایم و انشاءالله در آینده نزدیک، پیشرفتهترین جنگندهها را خواهیم ساخت.
امیر هادیان با بیان اینکه امروز تمامی تجهیزات هوشمند بومیسازی شده است، گفت: در حوزه جنگ الکترونیک و ساخت پهپاد با تمام توان وارد عمل شدهایم و به دستاوردهای زیادی رسیدهایم.
معاون هماهنگکننده نهاجا در پایان گفت: مردم مطمئن باشند که امروز آمادگی کاملی برای مقابله با هر تهدیدی و در هر سطحی را داریم.
بیعت کارکنان نیروی هوایی ارتش با امام (ره) کمر طاغوت را شکست
امیر «مهدی هادیان» معاون هماهنگ کننده نهاجا در نشست صمیمی ارتش با مردم و رسانه که امروز در حاشیه «نمایشگاه ملی دستاوردهای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس» در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد، با اشاره به نقش نیروی هوایی در پیروزی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس اظهار داشت: نیروی هوایی با برخورداری از روحیه ایثار و شهادت و داشتن انعطاف، به خوبی در حوزههای مختلف وارد عمل شده است.
وی در ادامه یادآور شد: بیعت کارکنان نیروی هوایی در ۱۹ بهمن ۵۷ با امام خمینی (ره) خطشکن بود و کمر طاغوت را شکست و امید را به اردوگاه انقلاب آورد.
امیر هادیان گفت: در دفاع مقدس، نیروی هوایی به عنوان یک نقطه عطف، نقش تعیینکنندای داشت. اولین پاسخ پس از تعرض عراق به خاک کشور، توسط پایگاه بوشهر و همدان داده شد و با اجرای ماموریت کمان ۹۹ توسط خلبانان نهاجا، رویای تسخیر ایران بر باد رفت.
معاون هماهنگ کننده نهاجا خاطرنشان کرد: نقش نیروی هوایی در اوایل جنگ، سرنوشت ساز بود و با توجه به پراکندگی نیروها کار نیروی زمینی و دریایی را انجام داد.
تولیدهمه تجهیزات مورد نیاز نداجا در داخل کشور
امیر حمزهعلی کاویانی معاون هماهنگ کننده نداجا در نشست صمیمی ارتش با مردم و رسانه که امروز در حاشیه «نمایشگاه ملی دستاوردهای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس» در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد، با اشاره به عملکرد نیروی دریایی در ۴۰ سال گذشته اظهار داشت: نیروی دریایی وابسته به تجهیزات است و بدون تجهیزات انجام هیچ عملیاتی امکانپذیر نیست.
وی ادامه داد: تجهیزات نیروی دریایی در گذشته از خارج وارد کشور میشد و نیروهای ما توسط مستشاران آمریکایی آموزش میدیدند.
امیر کاویانی گفت: در گذشته ۲۰۰ نفر از مستشاران آمریکایی و انگلیسی در مراکز آموزشی به نیروهای ما آموزش میدادند و راهبردها را آنها انتخاب میکردند.
معاون هماهنگ کننده نداجا افزود: با شروع انقلاب، مستشارانی که در مراکز آموزشی بودند از کشور خارج شدند و با تلاش و توان داخلی، تجهیزات مورد نیاز ساخته و راهبردها مشخص شد.
وی افزود: در گذشته دریانوردی ما محدود به خلیج فارس بود و اجازه نمیدادند که ما حتی از تنگه هرمز خارج شویم؛ اما نیروی دریایی با توجه به چنین شرایطی، در دفاع مقدس افتخارات بزرگی آفرید و تنها با گذشت ۶۷ روز از آغاز جنگ، نیروی دریایی مجهز عراق را نابود کرد.
امیر کاویانی خاطرنشان کرد: نیروی دریایی ارتش ایران در ابتدای جنگ خطوط مواصلاتی نیروی دریایی ارتش بعثی را قطع کردند. نداجا موفق شد خطوط مواصلاتی خودمان را باز و ۱۰ هزار کشتی را در طول جنگ، اسکورت کند.
امیر کاویانی گفت: امروز تمامی تجهیزات مورد نیاز توسط جوانان متدین و انقلابی نیروی دریایی در کارخانجات بندرعباس ساخته میشود و تاکنون ۴۰۰ رزمایش کوچک و بزرگ برگزار شده است.
ایجاد بازدارندگی با اتکا به تجهیزات دفاعی بومی
امیر «سید محمد موسوی» معاون عملیات آجا در نشست صمیمی ارتش با مردم و رسانه که امروز در حاشیه «نمایشگاه ملی دستاوردهای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس» که در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد، با بیان اینکه نیروهای ارتش در اوایل انقلاب به وظایف خود به خوبی عمل و از مرزها به خوبی پاسداری کردند، اظهار داشت: اولین پاسخ دندانشکن در جنگ توسط نیروی هوایی ارتش به رژیم بعث عراق داده شد.
وی ادامه داد: پس از پذیرش قطعنامه، دشمن به دنبال این بود که از غفلت ما سوءاستفاده کند، اما حفظ و حراست از مرزها توسط ارتش به خوبی انجام شد.
معاون عملیات ارتش گفت: حفظ و بازسازی سامانهها یکی از مأموریتهای ارتش در دوران پس از جنگ بود که این کار به خوبی انجام شد.
امیر موسوی با اشاره به حضور نیروی دریایی ارتش در آبهای آزاد گفت: این موضوع نقش مهمی در دیپلماسی سیاسی دارد و این مأموریت توسط نداجا به خوبی در حال انجام است.
وی افزود: امروز با توجه به نیازها و تهدیدات، بهترین تجهیزات در ارتش ساخته میشود و نقش تعیینکنندهای در جنگها دارد. موشکهای ساحل به دریا با برد ۳۰۰ کیلومتر یکی از تجهیزاتی است که نقش مهمی در بازدارندگی دارد.
بکارگیری سامانههای پدافندی منحصر به فرد در قرارگاه پدافند هوایی
امیر «ابوالفضل سپهری راد» معاون اجرایی قرارگاه پدافند هوایی خاتمالانبیا (ص) در نشست صمیمی ارتش با مردم و رسانه که امروز در حاشیه «نمایشگاه ملی دستاوردهای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس» در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد، با اشاره به اینکه پدافند هوایی همواره در تمامی صحنههای انقلاب حضور داشته است، اظهار داشت: پدافند هوایی در جنگ تحمیلی و کنترل فضای هوایی، هماهنگی با مراکز صدا و سیما برای اعلام وضعیت خطر، برقراری امنیت در آبراههای کشور و تأمین امنیت پالایشگاهها نقش داشته است.
وی ادامه داد: پدافند هوایی در عملیاتهای طریقالقدس، رمضان، محرم، والفجر مقدماتی، خیبر، بدر و والفجر ۸ نقش مهمی داشت و در عملیات والفجر هشت در ۲۰ روز بیش از ۷۰ فروند هواپیما دشمن را سرنگون کرد.
معاون اجرایی قرارگاه پدافند هوایی خاتمالانبیا (ص) گفت: امروز آسمان ایران به مددد نیروی مسلح و پدافند هوایی خاتم الانبیا (ص) امنترین آسمان منطقه است و اجازه عبور و مرور هیچ پرنده غیر مجازی را نخواهیم داد.
امیر سپهری راد افزود: امروز در کشف، شناسایی و انهدام اهداف هوایی خودکفا شدهایم و برخی از سامانههای ما در دنیا بینظیر و کمنظیر است.
وی مشارکت در دستگیری عبدالمالک ریگی، انهدام پهپاد هرمس، فرود هواپیمای ایساف با ۱۰۸ سرنشین و مدیریت صحنه نبرد هوایی دستگیری تفنگداران آمریکایی در حوالی جزیره فارسی را ازجمله فعالیتهای قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا (ص) برشمرد.