• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۸۲۷۳۱
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۳
ورزشی » جانبازان و معلولان
ملی پوشان جانباز و معلول در سال ۹۷؛

کسب ۲۰۵ مدال و سهمیه‌های پارالمپیک توکیو

ملی پوشان جانباز و معلول در سال ۱۳۹۷ موفق به کسب ۲۰۵ مدال در رقابت‌های بین المللی، جهانی و پاراآسیایی شدند

کسب ۲۰۵ مدال رنگارنگ و سهمیه‌های پارالمپیک توکیوبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی فدراسیون ورزش‌های جانبازان و معلولین؛ ملی پوشان کشورمان در سال ۹۷ موفق به کسب ۸۶ مدال طلا، ۶۷ مدال نقره و ۵۲ برنز در رویداد‌های مختلف جهانی و آسیایی شدند.

یکی از مهمترین رویداد‌های سال ۹۷ برگزاری بازی‌های پاراآسیایی جاکارتا بود که کاروان ورزشی کشورمان با کسب ۳۷ مدال طلا، ۲۹ مدال نقره و ۲۴ مدال برنز در جایگاه سوم مسابقات قرار گرفت و این بهترین جایگاه ایران در ادوار بازی‌های پاراآسیایی بود.

در این دوره از بازی‌های پاراآسیایی شاهین ایزدیار با کسب ۶ مدال طلا و یک نقره توانست بهترین عملکرد را در این دوره از بازی‌های پاراآسیایی رقم بزند.

در این سال تیم‌های ملی کشورمان در رقابت‌های مختلف دیگری نیز حاضر شدند و توانستند ۵ سهمیه پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو را کسب کنند.

در ابتدای سال ۹۷ ایران میزبان اولین دوره رقابت‌های لیگ جهانی والیبال نشسته مردان بود و تیم ملی کشورمان توانست عنوان قهرمانی این رقابت‌ها را از آن خود کند.

پس از آن مردان و بانوان والیبال نشسته راهی کشور هلند شدند تا در رقابت‌های جهانی شرکت کنند و تیم ملی مردان کشورمان علاوه بر کسب جایگاه قهرمانی و مدال طلای جهان توانستند سهمیه پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو را کسب کنند. تیم ملی بانوان نیز در جایگاه نهم جهان قرار گرفت.

تیم ملی تیراندازی در رقابت‌های جهانی کره جنوبی توانست ۳ مدال طلا و یک نقره را از آن خود کند.

در این رقابت‌ها ساره جوانمردی در ماده تپانچه بادی ۱۰ متر، سمیرا ارم و مهدی زمانی در ماده تپانچه خفیف ۵۰ متر سهمیه پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو را بدست آورند.

همچنین در اسفند سال ۹۷ تیم ملی کشورمان در رقابت‌های جام جهانی العین امارات موفق به کسب ۲ مدال طلا، یک مدال نقره و یک مدال برنز شد و محمدرضا میرشفیعی در ماده تپانچه بادی ۱۰ متر توانست چهارمین سهمیه تیم ملی ایران در پارالمپیک توکیو را بدست آورد.

تیم ملی بسکتبال با ویلچر مردان با حضور در رقابت‌های جهانی آلمان توانست عنوان چهارمی جهان را از آن خود کند. همچنین تیم ملی بانوان این رشته در مسابقات آزاد تایلند عنوان نایب قهرمانی را کسب کرد.

رقابت‌های آسیا و اقیانوسیه فوتبال هفت نفره به میزبانی کشورمان در جزیره کیش برگزار شد و تیم ملی ایران توانست با ایستادن روی سکوی قهرمانی مدال طلا مسابقات را از آن خود کند.

تیم ملی تیروکمان نیز در رقابت‌های جهانی جمهوری چک موفق به کسب ۵ مدال شامل یک مدال طلا، ۳ مدال نقره و یک مدال برنز شد.

تیم ملی وزنه برداری در رقابت‌های ژاپن موفق به کسب ۶ مدال طلا، ۱۰ نقره و چهار برنز شد.

تیم ملی دو و میدانی در رقابت‌های بین المللی تونس موفق به کسب ۱۴ مدال طلا، ۳ نقره و ۵ برنز شد و در پایان سال و در مسابقات امارات توانست ۵ مدال طلا، ۲ نقره و یک برنز را از آن خود کند.

تیم ملی تنیس روی میز مردان در رقابت‌های اندونزی موفق به کسب یک مدال طلا، یک نقره و ۳ برنز در بخش انفرادی و در بخش تیمی موفق به کسب یک نقره و ۳ برنز شد.

تیم ملی شنا در رقابت‌های آلمان موفق به کسب ۵ مدال نقره و ۳ برنز شد.

تیم ملی اسکی کشورمان در رقابت‌های امارات ۲ مدال طلا، ۲ مدال نقره و ۲ مدال برنز را از آن خود کرد و در مسابقات بین المللی و آسیایی دیزین موفق به کسب ۱۲ مدال طلا، ۸ نقره و ۵ برنز شد.

اگرچه بازی‌های پاراآسیایی جاکارتا به پایان رسید، اما سال آینده، سالی پرکار برای تیم‌های ملی ورزش جانبازان و معلولین خواهد بود تا با حضور در اردو‌های آمادگی و مسابقات مختلف آسیایی و جهانی همراه با افتخارآفرینی و به اهتزاز در آوردن پرچم کشورمان در میادین مختلف، سهمیه پارالمپیک ۲۰۲۰ توکیو را نیز کسب کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حفاظت از گونه‌های جانوری شهرستان خمام با تخریب تله‌های شکار پرندگان
کناره‌گیری کرمی از عضویت در کمیته فنی فدراسیون تکواندو
صادرات نفت ایران به بالاترین میزان از سال ۲۰۱۸ رسید
مردمی‌سازی نهضت عدالت آموزشی اولویت آذربایجان شرقی
آسفالت محلات حاشیه شهر زابل به همت بنیاد مسکن
کارت‌های اضطراری سوخت جایگاه‌ها جمع‌آوری نشده‌اند
اعلام زمان استعفای داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها از سمت خود
هشدار به صهیونیست‌ها: به غزه حمله کنید به جنگ بر می‌گردیم
آغاز اجرای طرح ملی «پنجره نو» در دانشگاه علوم پزشکی مشهد
چهارسوی فرهنگ و هنر هجدهم آبان قم
کاهش خسارت جانی و مالی تصادف‌ها در استان
مشاور وزیر صمت: ارز فولادی‌ها به تالار دوم می‌رود
واکسیناسیون دام‌های کردستان علیه بیماری تب‌برفکی
نشست شورای عالی مسکن ملی با حضور ویدئویی معاون رئیس جمهور
روایت یک «چکش» در راهپیمایی ۱۳ آبان گرگان
شناسایی فعالیت غیرقانونی فردی در پوشش پزشک در بندر انزلی
کاشت ۱۲۰ هزار بوته گل فصلی در قشم و درگهان
جوی پایدار همراه با وزش باد در لرستان
صعود مقتدرانه تیم ملی تنیس روی میز بانوان ایران به نیمه نهایی
ضرب‌الاجل‌های جدید برای انتقال آندسازی ایرالکو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
نشست سران قوا برگزار شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)