• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۲۷۵۶۴
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۰:۱۳
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه
دبیر ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر ;

مطالبه اصلی مردم عدم مماشات با فساد و دروغ نگفتن مسئولان است

حجت اسلام دکتر جلیل محبی گفت : توجه به نظارت عمومی بر مسئولان و همچنین مسئولیت اجتماعی موجب پیشرفت جامعه ایرانی اسلامی خواهد شد.

حجت اسلام دکتر جلیل محبی در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، گفت: براساس نتایج آخرین پیمایش ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر که با تلاش مرکز افکار سنجی دانشگاه تهران انجام شد وفاق عمومی در زمینه مبارزه با فساد و دروغ نگفتن مسئولان وجود داشت.
وی افزود: بر اساس این پژوهش مواردی که مردم در زمینه امر به معروف و نهی از منکر اختلاف نظر داشتند، معیارهای امر به معروف و نهی از منکر و منابع تشخیص معیارهای امر به معروف و نهی از منکر نیز در کنار مباحث مشترک و مورد تایید همکان بررسی شد.
محبی در کنار رونمایی از نتایج این پیمایش سیاست های و رویکردهای نوین ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر را برشمرد.
وی گفت: آموزش روش های صحیح مطالبه گری به منظور تاثیرگذاری و حل مسئله نیز مورد توجه این ستاد است.
دبیر ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر گفت: براساس قانون این ستاد وظیفه عمل به امر به معروف و نهی از منکر را ندارد و وظیفه آن ایجاد زمینه ها و همچنین آموزش و الگو سازی به منظور گسترش امر به معروف و نهی از منکر در جامعه است.
محبی اضافه کرد: حاکمیت به سبب گستردگی و تنوع در جامعه امکان اصلاح جامعه در تمام ابعاد را ندارد و باید اصلاح جامعه از درون خود مردم صورت گیرد.
وی یاد آور شد: وظیفه اجرای امر به معروف و نهی منکر بر عهده دستگاه های مرتبط همچون قوه قضاییه است.
محبی تاکید کرد: توجه به فرهنگ سازی و ارائه الگوهای مطلوب با استفاده از هنر و رسانه به منظور ایجاد مطالبه گری در جامعه از جمله وظایف ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر است.

رونمایی از جشنواره بین المللی تولیدات هنری - رسانه ای برای ستاد امر به معروف و نهی از منکر

مدیر روابط عمومی ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر از رونمایی جشنواره بین المللی تولیدات هنری - رسانه ای امر به معروف و نهی از منکر خبر داد.
علی قجری گفت: نخستین فراخوان این جشنواره پس از ماه مبارک رمضان اعلام عمومی خواهد شد.
وی افزود: اصحاب هنر و رسانه می توانند تولیدات و آثار خود را در زمینه امر به معروف و نهی از منکر به این جشنواره ارسال کنند.
قجری با اشاره به اینکه دبیرخانه این جشنواره در ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر فعال می شود گفت: رویکرد های این جشنواره شامل حق الناس، مردمداری، مسئولیت پذیری و دیگر رویکردهای مرتبط با امر به معروف و نهی از منکر است.
قجری با بیان اینکه برگزاری این جشنواره به منظور شناسایی و پایش استعدادهای هنری و رسانه ای در زمینه امر به معروف و نهی از منکر است گفت: این جشنواره در هر فصل سال برگزار می شود و آثار برگزیده را انتخاب و جوایزی به آنها اهداء می کند.
وی افزود: در پایان سال برگزیدگان سال جشنواره معرفی می شوند.
قجری در ادامه گفت: معاونت رسانه، فرهنگ سازی و آموزش ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر از 5 ماه گذشته فعال شده است و سه اداره کل آموزش، تولید محتوای هنری رسانه ای و تولید محتوای فرهنگی رسانه ای در این معاونت فعالیت می کنند.
وی گفت: تولید انیمیشن همچنین 60 تیزر و برنامه های دوربین مخفی به منظور آموزش روش های موثر امر به معروف و نهی از منکر و همچنین چگونگی پذیرش آن و توسعه الگوهای مطلوب دراین معاونت ساخته شده است.
قجری گفت: چهار نوع امر به معروف و نهی از منکر داریم که شامل تذکر مردم به مردم، تذکر مردم به مسئولان، تذکر مسئولان به مردم و تذکر مسئولان به مسئولان است.
وی افزود: رویکرد ستاد توجه به روش های صحیح امر به معروف و نهی از منکر مردم به مسئولان با استفاده از روش های تاثیرگذار است .

معاون اجتماعی ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر از تدوین اطلس مسائل کشور در زمینه امر به معروف و نهی از منکر خبرداد.

حجت اسلام روح الله میرزایی در نشست خبری ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر که در غرفه این ستاد در نمایشگاه بین المللی قرآن کریم برگزار شد گفت: این اطلس مسائل کشور را به تفکیک استان و شهر و شهرستان احصا کرده و با تعیین اولویت به منظور مطالبه گری و امر به معروف و نهی از منکر با هدف حل مسئله قرار می دهد.
وی افزود: تشکل های مردم نهاد (سمن) تخصصی در زمینه های مختلف امر به معروف و نهی از منکر در کشور فعال خواهد شد .
وی افزود:­ ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر از این تشکل ها حمایت های مالی، معنوی و حقوقی خواهد کرد و این تشکل ها قدرت ورود به روند بررسی قضایی پروندهای تخلف و حتی شکایت از متخلفان و ایجاد پرونده به منظور حل مسئله را خواهند داشت.
حجت اسلام میرزایی افزود: از این تشکل ها می توان به عنوان لشکرهای مطالبه گری درجامعه نام برد که مورد نظر مقام معظم رهبری است و باید جوانان به صورت آتش به اختیار این لشکرها را فعال کنند.
وی اضافه کرد: علاوه بر این تشکل های مردم نهاد تاکنون 100هزار نفر به عنوان طلایه داران امر به معروف و نهی از منکر در سامانه طلایه داران نام نویسی کرده اند اما اکنون سامانه تخصصی دیگری به منظور نام نویسی داوطلبان و تعیین تخصص مورد نظرشان برای امر به معروف و نهی از منکر تدوین خواهد شد.
معاون اجتماعی ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر گفت:​ دراین سامانه پس از نام نویسی و تعیین تخصص مورد نظر آموزش های لازم به منظور مطالبه گری صحیح تا رسیدن به حل مسئله با روش های همچون فایل های مناسب برای تلفن همراه ، بسته های صوتی و یا حتی پیامک های آموزشی ارائه می شود.
حجت اسلام روح الله میرزایی اضافه کرد: ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر در تمام دستگاه های اجرایی شورای امر به معروف و نهی از منکر را به ریاست بالاترین مقام اجرایی و یا جانشین آن فعال می کند .
وی افزود: مصوبات این شورا از سوی رئیس دستگاه ابلاغ و لازم الاجرا خواهد شد .
معاون اجتماعی ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر گفت: این شورا زمینه ای را فراهم خواهد آورد تا مردم در تمام دستگاه ها امکان امر به معروف و نهی از منکر کارکنان دستگاه را داشته باشند و کارکنان دستگاه نیز بتوانند یکدیگر را امر به معروف و نهی ازمنکر کنند همچنین کارکنان دستگاه بتوانند بدون نگرانی از تاثیر منفی مطالبه گری در کارشان مسئولان دستگاه را امر به معروف و نهی از منکر کنند.
وی برلزوم استفاده از ظرفیت های فرهنگی و رسانه ای به منظور گسترش و فرهنگ سازی امر به معروف و نهی از منکر در جامعه تاکید کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست مدیران امور دانشجویی کشور در سمنان
بزرگداشت زنده یاد نوشیروانی نیکوکار بزرگ در بابل
احیای یک طرح فولادی در تربت‌حیدریه پس از ۱۴ سال 
پایان مسابقات مینی‌فوتبال کارگری بوکان
برگزاری یادواره شهدای معلم و دانش‌آموز در عجب‌شیر
تفرقه در امت اسلام، خواست صهیونیسم جهانی است
پیش بینی دو هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای بهره‌برداری از قطعه ۲ _ج محور ارومیه - مهاباد- میاندوآب
عرضه رایگان زمین حذف می شود؟!
تاکید رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی بر برخورد با قبح زدایی و هنجارشکنی هدفمند
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از طرح ساماندهی و زیباسازی ساحل زرینه‌رود
همه اصناف مشمول قانون مالیات بر ارزش افزوده می‌شوند
جشنواره برگ‌های رنگارنگ سرکان در قاب دوربین عکاسان
آغاز حملات گسترده هوایی به جنوب لبنان
افتتاح مرحله سوم کارخانه نوآوری زاهدان با حضور وزیر علوم
برگزاری مانور استانی مقابله با پشه آئدس در بندرگز
ستاد اربعین ۱۴۰۵ استان کرمانشاه کار خود را آغاز کرد
علت کمبود نهاده‌های دامی، خشکسالی و هشداری که باور نشد
افزایش تولید و قاچاق مواد مخدر صنعتی در افغانستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
رایزنی غریب آبادی با مقامات عربستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)