پخش زنده
امروز: -
لاریجانی: همگرایی مردم و مسئولان، مقاومت در برابر مشکلات و اتکا به منابع داخلی، موجب پیشرفت می شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای خراسان شمالی رئیس مجلس شورای اسلامی امروز در نشست با خانواده شهدا، روحانیون، تشکل های
مردمی، نخبگان، فعالان اقتصادی و مسئولان خراسان شمالی گفت: همگرایی مردم و مسئولان، مقاومت در برابر مشکلات و اتکا به منابع داخلی، موجب پیشرفت می شود.
علی لاریجانی افزود: کشاورزی، بهره برداری از عبور میلیون ها مسافر در سال، سیستم های گلخانه ای و راه آهن، از لازمه های توسعه این استان است.
حجت الاسلام والمسلمین یعقوبی نماینده ولی فقیه در استان نیز با بیان اینکه قوانین به روز و مبتنی بر واقعیت های جامعه، راهگشاست، بر تصویب قوانین تسهیلگرانه تاکید کرد و افزود: متاسفانه برخی قوانین موجود، دست و پاگیر است و سرمایه گذاران را فراری می دهد و برخی قوانین هم قدیمی شده است که باید اصلاح شود.
استاندار خراسان شمالی هم نبود برنامه ریزی درست و ناشناخته بودن ظرفیت ها را از مشکلات گذشته استان عنوان کرد و با اشاره به آرامش مطلوب و هم افزایی مردم و نهادهای استان گفت: امروز بخاری های نفتی مدارس استان جمع آوری شده، عملکردمان در مدیریت سیل اخیر، قابل قبول بود و در کمتر از ده روز، در جذب تسهیلات اشتغال رتبه دوم کشور را کسب کردیم.
محمدعلی شجاعی همچنین از تصویب اعتبار برای جبران خسارت شش هزار و 500 واحد مسکونی استان خبر داد.
استاندار از وزیر جهاد کشاورزی هم خواست برای جبران خسارات کشاورزی استان، توجه ویژه کنند چراکه با وجود فراوانی خسارت ها، تاکنون فقط 25 میلیارد تومان به این موضوع تخصیص یافته است.
شجاعی در ادامه با بیان اینکه فرمول متمرکز نسخه پیچی در تهران نمی تواند پاسخگوی توسعه استان باشد، از رئیس مجلس خواست در این خصوص تدبیری بیندیشد.
وی با اشاره به نبود بازارچه مرزی و منطقه آزاد تجاری در استان، بر ضرورت ایجاد این امکانات برای توسعه استان تاکید کرد.
نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به محرومیت های تاریخی و جمعیت بالای مددجویان نهادهای حمایتی استان، بر عدالت در ایجاد زیرساخت های استان و افتتاح طرح های بزرگ توسعه ای از جمله صنایع و راه آهن تاکید کردند.
جمعی از نخبگان، فعالان و علمای استان هم به بیان دغدغه های خود در موضوعاتی همچون تسهیل امور مالیاتی، اصلاح قوانین مانع رونق تولید، توجه عادلانه و متوازن به ظرفیت های همه مناطق، شتاب در تصویب لایحه درآمد پایدار شهرداری ها، توسعه صنایع تبدیلی و اشتغال جوانان پرداختند.