پیشنهاد روسیه برای ایجاد جبهه بین المللی مقابله با تروریسم
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از اسپوتنيک، هیئت نمایندگان روسیه در نشست کمیسیون مهاجرت مجمع پارلمانی سازمان امنیت و همکاری اروپا پیشنهاد کرد جبهه ای بین المللی با همکاری دستگاه های ویژه برای مقابله با تروریسم در این سازمان ایجاد شود.
نیکلای ریزکاک، یکی از اعضای هیئت روسیه در این نشست و نماینده دومای روسیه (مجلس نمایندگان روسیه) در جمع خبرنگاران گفت: در نشست کمیسیون ویژه مهاجرت مجمع پارلمانی سازمان امنیت و همکاری اروپا در تاریخ پنجم ژوئیه (روز جمعه)، هیئت روسی پیشنهاد کرد جبهه ای بین المللی برای مقابله با تروریسم ایجاد شود.
اين نماینده پارلمان روسیه در ادامه گفت: در حال حاضر تشکیل یک جبهه بین المللی ضدتروریستی، همکاری بین دستگاه های ویژه و ایجاد یک پایگاه داده ها اهمیت بسیار زیادی دارد. وی افزود: به علاوه، تروریست ها بیش از پیش از اتباع کشورهای غربی هستند. ضروری است که رویکردی واحد در ارتباط با پیگردهای قضایی و فرایند ادغام مجدد این افراد در جامعه اتخاذ کرد، استرداد آنها باید هر چه سریع تر اتفاق بیفتد.
نیکلای ریزکاک همچنین خاطرنشان کرد نهادهای ضدتروریستی باید با نهادهای مهاجرتی همکاری ویژه داشته باشند، چرا که تروریست ها غالبا خود را در بین مهاجران و آوارگان مخفی می کنند.
وی افزود: چرا این مسئله برای ما خطرناک است؟ زیرا حدود چهار هزار عضو داعش که توسط دستگاه های ویژه ما ثبت شده اند، در حال حاضر در افغانستان هستند. ما خواهان آن هستیم که این جبهه مقابله با تروریسم واقعا ایجاد شود.