• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۷۵۱۹۱
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۳۹۸ - ۱۸:۳۶
ورزشی » ساير حوزه ها
در نشست خبری المپیاد استعداد‌های برتر ورزش مطرح شد؛

کاهش بودجه المپیاد استعداد‌های برتر ورزش

مدیرکل استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان: بودجه المپیاد استعدادیابی نسبت به سال گذشته کاهش یافته است، اما جوابگوی برگزاری آن خواهد بود

کاهش بودجه المپیاد استعداد‌های برتر ورزشبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان؛ احمد سعادتمند در دومین نشست خبری المپیاد استعداد‌های برتر ورزش کشور، با ارزیابی کردن نتایج نخستین دوره این رویداد، علل برنامه ریزی برای برگزاری دومین دوره این رویداد مهم ورزشی را تشریح کرد.

وی گفت: در برخی از رشته‌ها، چندین سال است که در رده‌های سنی پایه مسابقات قهرمانی کشور برگزار نمی‌شود این در حالی است که شاید نهایت آرزوی یک نوجوان حضور در رقابت‌های قهرمانی استانش باشد. متاسفانه در رشته‌های مختلف لیگ‌های نوجوانان نداریم و ۱۶ استان در لیگ‌ها حضور ندارند که این امر می‌تواند در برگزاری مسابقات قهرمانی کشور و لیگ‌ها موثر واقع شود.

مدیرکل استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان یکی دیگر از اهداف برگزاری المپیاد استعداد‌ها را شناسایی ظرفیت ورزشی و دیده شدن آن‌ها عنوان کرد.

وی یکی دیگر از دستاورد‌های این رویداد را وحدت اقوام عنوان کرد و افزود: متاسفانه به علت تبلغات مغرضانه دشمنان، این گونه عنوان شده بود که در شهر‌های مرزی امنیت وجود ندارد، اما با میزبانی خوب در این استانها، این تبلیغات منفی خنثی شد.

سعادتمند با اشاره به شرایط کنونی و نیاز کشورمان به نشاط و شادی تاکید کرد که این رویداد می‌تواند در کشور زمینه ساز شور و نشاط شود.

وی با ابراز خوشحالی از اینکه بسیاری از فدراسیون‌ها و ادارات کل، این المپیاد را در تقویم خود ثبت کرده اند، افزود: این امر به پشتوانه سازی تیم‌های ملی در سراسر کشور کمک می‌کند.

مدیرکل استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان گفت: این افتخار را داریم که بعد از المپیک نوجوانان در آرژانتین، المپیاد را برای دوره بعدی ۲۰۲۲ برنامه‌ریزی کردیم و حتی نیم‌نگاهی به ۲۰۲۴ پاریس و ۲۰۲۸ آمریکا داریم. به گفته بسیاری از کارشناسان این ورزشکاران نوجوان پایه اصلی در مسابقات بزرگ بعدی خواهند بود.

وی استفاده بهینه از بودجه در راستای اقتصاد مقاومتی را یکی دیگر از نتایج برگزاری المپیاد عنوان کرد و افزود: در این ارتباط همه جوانب را رعایت کرده ایم.

سعادتمند توزیع بودجه المپیاد را در مسیر عدالت محوری اعلام کرد و گفت: بودجه همه نوجوانان در همه استان‌ها برابر است و بودجه اختصاصی نهضت استعدادیابی در سازمان بودجه ثبت شده است.

وی درباره بودجه دومین دوره المپیاد استعدادیابی افزود: بودجه‌ها در چند بخش به فدراسیون‌ها داده می‌شود که ۱۰ درصد از آن مربوط به استعدادیابی است. با توجه به افزایش تعداد نفرات شرکت کننده امسال، بودجه در سه بخش توزیع می‌شود. بخشی برای فدراسیون‌ها، بخشی برای ادارات کل ورزش و جوانان استان‌ها و بخشی دیگر برای هزینه اعزام است که باز هم به ادارات کل داده خواهد شد.

مدیرکل استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان گفت: بودجه المپیاد با توجه به تعداد ورزشکاران نسبت به سال گذشته کاهش یافته است، اما جوابگوی برگزاری المپیاد خواهد بود. مبلغ مورد نظر بررسی شده است و اعلام خواهد شد.

وی در خصوص ثبت اطلاعات ورزشکاران نوجوان افزود: در واقع میانگین قدی و پیکرشناسی ورزشکاران را می‌دانیم تا بتوانیم از آن‌ها استفاده کنیم. اطلاعات ورزشکاران روز به روز در سامانه مبین ثبت می‌شود. در سال اول ۱۶ هزار و ۴۰۰ نفر ثبت شدند و این آمار امسال افزایش یافته است.

سعادتمند گفت: در این ارتباط یک نرم افزار کاربردی جامع استعدادیابی پیش‌بینی شده که در مراحل پایانی کار طراحی قرار دارد و همه اطلاعات مربوط به یک ورزشکار در آن ثبت می‌شود.

وی توضیحاتی را در خصوص این رویداد در سال گذشته داد و افزود: سال پیش مسابقات در ۷۷ رشته برگزار شد، اما امسال با افزایش درخواست روبرو بودیم و قرار است این رویداد ورزشی در ۹۶ رشته و در ۱۹ استان برگزار شود.

مدیرکل استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان گفت: در واقع برگزاری المپیاد یک بخش طرح بوده و بخش دیگر آن حفظ استعداد‌ها است. امسال پنج هزار و ۲۰۰ استعداد از بین ۷۶۰ هزار ورزشکار شناسایی شده است که برای آن‌ها برنامه‌ریزی خواهیم کرد.

وی در خصوص بهره مندی از ظرفیت بخش خصوصی در برگزاری دومین المپیاد استعدادیابی افزود: برای این دوره کمیته بازاریابی پیش‌بینی کرده‌ایم و می‌خواهیم از این بخش کمک بگیریم.

سعادتمند در خصوص حضور منتخبان این المپیاد در رویداد‌های برون مرزی گفت: پیشنهادمان به شورای معاونان این بود که نفرات منتخب چند ماه در اردو باشند و در دهه فجر با دعوت از تیم‌های خارجی، در این مسابقات حضور پیدا کنند که خوشبختانه این موضوع مورد استقبال برخی فدراسیون‌ها قرار گرفت.

وی افزود: در المپیک ۱۳ هزار نفر شرکت می‌کنند، اما در المپیک کوچک ما سه برابر این تعداد حضور خواهند داشت. امیدوارم این طرح بزرگ دیده شود و به برگزاری بهتر آن کمک شود.

مدیرکل استعدادیابی وزارت ورزش و جوانان درباره تعامل با آموزش و پرورش در برگزاری استعدادیابی گفت: خوشبختانه بعد از سه دهه که بین ۲ وزارتخانه فاصله وجود داشت، از سال گذشته تاکنون بیش از چهار نشست و همچنین سه جلسه در سطح معاونان برگزار شده است.

وی افزود: سال گذشته با پنج فدراسیون جلساتی برای مسابقات در سطح دانش‌آموزی داشتیم که هیچ یک برای برگزاری آن زیربار نرفتند؛ بنابراین از آموزش و پرورش خواستیم که ما برگزار کننده این پنج رشته باشیم که این اتفاق از سال آینده رخ خواهد داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هشدار گوترش درباره کمبود شدید بودجه آنروا
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، چهارشنبه دهم تیر
همکاری «متا» با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران
قدردانی سفیر ایران در ژنو از روایتگران جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی
ادعای رسانه عبری درباره تعویق اجرای توافق در لبنان
سانحه ریلی در آمریکا
لزوم حمایت از رانندگان در اجرای قانون مبارزه با قاچاق
موج گرما و قطعی برق هزاران خانوار فرانسوی
رسیدگی به ۴۱ هزار پرونده قضایی در مسجدسلیمان
وصول ۲۴۰ هزار میلیارد ریال از درآمد‌های گمرکات خوزستان
هشدار جرم‌انگاری روزنامه‌نگاری در لایحه امنیتی انگلیس
برگزاری میز ارتباطی با بنگاه های اقتصادی در تبریز
پیشرفت ۶۰ درصدی نیروگاه خورشیدی لیل‌آباد زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ تیر ۱۴۰۵
زلزله در مکزیک
اطلاعیه قطع گاز طبیعی در منطقه کمپلو اهواز، چهارشنبه ۱۰ تیرماه ۱۴۰۵
آبرسانی به ۱۰ روستای محروم هوراند
تاکید بر روایت‌گری منش شهدا برای نسل‌های آینده
روایتی از برکات ماندگار سفر رهبر شهید انقلاب اسلامی به روستای کویج آذربایجان شرقی
۲۰ شهید و زخمی در حملات رژیم صهیونیستی به غزه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جزئیات مراسم وداع و تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب
محدودیت ترافیکی در اطراف مراسم تشییع رهبر شهید اعمال می شود
تشییع امام‌ شهید، نیازمند‍ مدیریت کلان‌ و مشارکت‌ مردم است
جزئیات بزرگ‌ترین طرح ترافیکی تهران برای مراسم بدرقه رهبر شهید انقلاب
پرداخت مطالبات گندم‌کاران شرط حفظ خودکفایی در تولید گندم
تعیین محل اعتبارات جدید برای پرداخت پول گندم
حذف آلمان از جام جهانی ۲۰۲۶؛ پاراگوئه فاتح شگفتی‌ساز
سردار ابن‌الرضا: نقض آتش‌بس با واکنش متناسب ایران مواجه می‌شود
اولین حضور تیم چادرملوی اردکان در آسیا/ پیام تبریک استاندار به مناسبت صعود تاریخی تیم چادرملوی اردکان
نخستین اطلاعیه قرارگاه برگزاری مراسم وداع و تشییع در تهران
تمهیدات گسترده مدیریت شهری برای مراسم وداع و تشییع رهبر شهید ؛ ۴ پهنه پارک خودرو تعیین شد
اعتراض دانشجویان دانشگاه آزاد به تبعیض در برگزاری امتحانات
قرارگاه حمزه: یک تیم تجزیه‌طلب در شمال‌غرب منهدم شد
فرار مغرب از شکست مقابل هلند؛ خداحافظی لاله‌های نارنجی از جام جهانی ۲۰۲۶
اگر آمریکا به تفاهم نامه پایبند باشد به تعهداتمان عمل می‌کنیم
اختلال در سامانه پیش ثبت نام پایه هفتم  (۳ نظر)
به‌کارگیری نیرو‌های حق‌التدریس در طرح‌های حامی و تقویت مدارس  (۲ نظر)
تجهیزات پیشرفته‌ای به ارتش الحاق می‌شود  (۱ نظر)
پرداخت مستقیم یارانه غذا از ترم آینده به دانشجویان  (۱ نظر)
قوه قضائیه، جایگاهی کم‌نظیر برای اصلاح روند امور دارد  (۱ نظر)
بهره‌برداری از پل مهرگان بندرعباس تا یک ماه آینده  (۱ نظر)
نخستین اطلاعیه قرارگاه برگزاری مراسم وداع و تشییع در تهران  (۱ نظر)
اعتراض دانشجویان دانشگاه آزاد به تبعیض در برگزاری امتحانات  (۱ نظر)
ثبت‌نام مرحله سوم طرح مسکن استیجاری زوج‌های جوان در سه استان  (۱ نظر)
بانوی کرمانشاهی در مسابقه‌های قایقرانی قهرمانی آسیا خوش درخشید  (۱ نظر)
مهلت بررسی و تأیید اطلاعات معاملات زمستان ۱۴۰۴ تا ۱۴ تیر تمدید شد  (۱ نظر)
امنیت؛ از مولفه‌های مثبت در مسیر توسعه و سرمایه‌گذاری استان کرمان است  (۱ نظر)
پویش میزبان زائران عبوری بدرقه پیکر مطهر امام شهید در گلستان  (۱ نظر)