وزیر بهداشت:
اجرای طرح پزشک خانواده تا پایان امسال در ۵۰ درصد از استانهای کشور
وزیر بهداشت گفت: طرح پزشک خانواده تا پایان امسال در 50 درصد از استانهای کشور اجرایی میشود.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز خراسان رضوی ،
وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در جلسه کمیسیون بهداشت و درمان
مجلس شورای اسلامی با استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه ۳۰ درصد از جمعیت مشهد در حاشیه آن زندگی میکنند، گفت: در این کلانشهر بهجز جمعیت ثابت و شناور آن، حدود ۳۰۰ هزار تبعه مجاز نیز زندگی میکنند.
نمکی با اشاره به اینکه دلیلی ندارد کلونیهای کوچک در نقاط مختلف ساخته شود، گفت: این موضوع حتی در کشورهای توسعهیافته نیز منسوخ شده است.
وی با اشاره به اینکه در سال ۹۲ اعتبارات بیمه سلامت ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان بود، گفت: در حال حاضر این بیمه با ۱۸ هزار میلیارد تومان اعتبار نیز قابل جمع شدن نیست..
وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی با ابراز خرسندی نسبت به حذف همپوشانی بیمهها در کشور با کمک ایجاد پرونده الکترونیک سلامت افزود: در وزارت بهداشت حدود ۸۰ تا ۹۰ سامانه وجود دارد که هر کدام جزیرهای عمل میکنند، بنابراین قصد داریم همه آنها را به یک سامانه تبدیل کنیم.
نمکی منابع بیمه سلامت را محدود دانست و خاطرنشان کرد: سقف بیمهها را از امشب حذف میکنیم تا مردم بتوانند درمان بیماریهای احتمالی را در بیمارستانها بهخوبی انجام دهند.
وی خاطر نشان کرد:: بیمه همگانی بدون سیستم ارجاع، نبود پرونده الکترونیک سلامت و پزشک هیچ معنایی ندارد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ریل حرکت پزشک سلامت را وجود پرونده سلامت دانست و ادامه داد: تا پایان سال جاری طرح پزشک خانواده در ۵۰ درصد از استانهای کشور اجرایی میشود.
نمکی گفت: در نیمه اول سال ۹۴ با وجود شرکتهای تولیدی دارویی در کشور، ۹۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای ورود دارو به ایران تخصیص یافت، اما خوشبختانه با اجرای طرح تحول سلامت در بسیاری از اعتبارات صرفهجویی شد.
استاندار خراسان رضوی هم در این نشست با بیان اینکه دراین وزارتخانه مهمترین مسئاله آن سلامت مردم است گفت: در طول سال دو میلیون تا سه میلیون جمعیت شناور در استان داریم و در حال حاضر ۹ میلیون نفر در مشهد و اطراف آن در حال زندگی هستند.
رزم حسینی افزود: سالانه ۳۰ میلیون نفر به این استان سفر میکنند که از این میزان سه میلیون نفر زائران و گردشگران خارجی هستند.
وی گفت: ظرفیت مناسبی به دلیل هم مرز بودن با کشور های مختلف در خراسان وجود دارد تا بتوان از سرمایه گذاری خارجی در این استان بهره مند شد.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی هم در ادامه این نشست گفت: تجمع درمانگاهها و بیمارستانهای خیریه در مشهد بیش از هر جای دیگر کشور است و تکلیف دولت با مراکز خیریه مشخص نیست و رقابت بین آنها وجود دارد و نیاز به همکاری بیشتری دارند.
امیرحسین قاضیزاده افزود: رفتارهای دوگانهای بین بخش خصوصی و دولتی وجود دارد که روشهای موجود برای تشکیل خیران گسترش کار آن به حاشیه شهرها وجود ندارد.