نماینده ولی فقیه در استان در این نشست گفت: امر به معروف ونهی از منکر ادامه راه انبیا برای رسیدن به رستگاری است.
آیتالله سیدمحمد حسینی شاهرودی افزود: خداوند در کلام الهی از امر به معروف به عنوان فریضه عظیم نام برده که شرط بقای امنیت جامعه را به جاری شدن آن در میان مردم منوط کرده است.
استاندار کردستان هم دراین همایش گفت: صرفهجویی در انرژی از معروفات است و بر همه ما واجب است که در این عرصه تمام تلاش خود را به کار بگیریم.
مرادنیا با اشاره به تخریبهای صورت گرفته اخیر برای ناتوان نشان دادن دولت در اداره امور اقتصادی استان افزود: باید بدانیم که مشکلات اقتصادی و پایین بودن درآمد سرانه مردم کردستان زاییده امروز نیست.
بهمن مرادنیا اظهار داشت: برای رفع بخشی از کمبودها در کردستان به بحث توسعه کشاورزی استان توجه کردهایم و سه برنامه در این راستا تعریف کردیم که شامل توسعه باغات، توسعه زمینهای آبی و افزایش تولید گوشت قرمز است.
وی اعلام کرد: با اجرای برنامههای تدوین شده شاهد افزایش دو میلیون تنی محصولات کشاورزی در استان خواهیم بود.
استاندار کردستان گفت: توسعه کردستان با ایجاد چند کارخانه ایجاد نمیشود، اما با اجرای این طرح ٦٠هزار نفر شغل پایدار ایجاد خواهد شد و طی سه سال از صندوق توسعه ارزی هر سال ٢٥٠ میلیون دلار اختصاص داده میشود و امیدواریم با اجرای این طرح آیندهای روشن را برای استان رقم بزنیم.
مرادنیا در بخشی دیگر از سخنان خود گفت: تکمیل پروژههای گذشته به جای کلنگزنی پروژههای جدید را در اولویت قرار دادهایم
دبیر ستاد امر به معروف ونهی از منکر استان هم در این نشست بر جلوگیری از اصراف در زمینه آب و سایر مایحتاج مردم تاکید کرد وگفت: این امر مستلزم فرهنگ سازی مناسب وترویج فرهنگ امر به معروف ونهی از منکر است.
محمود اللهمرادی برلزوم خدمت گذاری مسئولین به مردم تاکید کرد وافزود: این امر یک خواست عمومی است
مدیر عامل آبفا هم گفت: اعتقاد داریم که مصرف بهینه در بخش آب در استان انجام نمیشود و باید در روش ونوع مصرف بازنگری شود.
محمدی با اشاره به بالا بودن قیمت تمام شده و استحصال آب برای مصرف افزود: آب کالای بسیار گران قیمتی است که عملا به شکل مناسب استفاده نمیشود .