• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۰۵۴۴۵
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۶
فارس » اجتماعی

برگزاری جشنواره مالک اشتر در شیراز

جشنواره مالک اشتر نماد تکریم نیروی انسانی در مجموعه نیرو‌های مسلح کشور است.

برگزاری جشنواره مالک اشتر در شیرازبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، فرمانده سپاه فجر گفت: یکی از اهداف اصلی جشنواره مالک اشتر تجلیل از مدیران شایسته‌ای است که در حیطه مسئولیت خود بر اساس تحلیل دقیق آرایش متناسب اتخاذ کرده و در اقدام و عمل میدانی بصورت موفق ظاهر می‌شوند.
سردار سید هاشم غیاثی با بیان اینکه غدیر یک جریان در طول تاریخ است، گفت: اگر جامعه‌ای اعمال و رفتارش را بر مبنای غدیر منطبق کند قطعا رشد و تعالی برای آن جامعه در پِی خواهد داشت.
وی با بیان اینکه جشنواره مالک اشتر نماد تکریم نیروی انسانی در مجموعه نیرو‌های مسلح کشور است، گفت: این جشنواره در چهار سطح از پایین‌ترین رده‌ها تا ستاد کل نیرو‌های مسلح برگزار می‌شود و یکی از اهداف اصلی آن تجلیل از مدیران شایسته‌ای است که در حیطه مسئولیت خود بر اساس تحلیل دقیق آرایش متناسب اتخاذ کرده و در اقدام و عمل میدانی بصورت موفق ظاهر می‌شوند.
فرمانده ارشد سپاه در استان فارس با بیان اینکه برنامه ریزی هدفمند برای کادرسازی و توانمند سازی نیروی انسانی از دیگر نتایج برگزاری جشنواره مالک اشتر است، گفت: شناسایی و تجلیل از مدیران برتر سپاه و بسیج در فارس به دلیل وسعت بسیار زیاد و تعدد رده‌ها در این استان یک فرآیند دشوار بوده که با زحمات و دقت بسیار زیاد دست اندرکاران این جشنواره محقق شده است.
سردار حسین نجات معاون فرهنگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: امروز در جامعه به اقدام جهادی نیاز داریم که نمونه این روحیه جهادی را در امداد رسانی بسیجیان به سیل زدگان مشاهده کردیم.
وی با تشریح اهمیت مسئله غدیر و ابلاغ آن توسط پیامبر (ص) و اشاره به وضعیت امروز کشور‌های اسلامی، افزود: موضوع مهم ابلاغ ولایت امیرالمونین علی علیه السلام معرفی خط "اسلام ولایت" است که با سایر خطوط و تعاریف موجود از اسلام متفاوت است.
معاون فرهنگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران به برکت امام خمینی (ره) خط اسلام ولایت را طِی کرده و تاکنون زیر بار زور و استکبار نرفته است، گفت: ناکامی‌های متعدد آمریکا و درماندگی این کشور در مقابل جمهوری اسلامی ایران و تغییر رفتار کشور‌های متخاصم در منطقه یکی از آثار حرکت در مسیر خط نورانی ولایت است.
سردار نجات با بیان اینکه عناصر متعددی نظیر تجهیزات، آموزش و فناوری در پیشرفت و موفقیت نیرو‌های مسلح تاثیرگذار هستند، گفت: مهم‌ترین و تاثیرگذارترین عنصر موفقیت و پیشرفت نیرو‌های مسلح عنصر نیروی انسانی است.
وی با بیان اینکه اقتدار نیروی انسانی سپاه را در وقایع اخیر مشاهده کردیم، افزود: معنویت، اتکا و توکل به خدا عوامل تعیین کننده در نیروی انسانی است که همین‌ها در دل پاسداران جوان قدرت ایجاد کرده است.
معاون فرهنگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه عواملی که باعث شده سپاه روی پای خود بایستد و انقلابی بماند معنویت دینی، برنامه ریزی هدفمند و کارِ متکی به خداست، گفت: همواره باید توسعه و ترویج معرفت و رفتار دینی را در نیرو‌های مسلح کشور مدنظر قرار بدهیم.
معاون فرهنگی سپاه با تاکید بر اینکه در اجرای ماموریت‌ها و برنامه‌ها باید مسئله پیامد محوری و میزان اثرگذاری را مدنظر قرار دهیم، اظهارداشت: جشنواره اِشراف نیز مانند نورافکن تمام زوایای پیدا و پنهان سازمان را برای فرماندهان روشن می‌کند تا آنان بتوانند بهتر و دقیق‌تر تصمیم گیری کنند.
وی با بیان اینکه راه حل موثر تمام مشکلات کشور "مدیریت جهادی، اتکای به خدا و نترسیدن از دشمن" است، گفت: امروز در جامعه به اقدام جهادی نیاز داریم که نمونه این روحیه جهادی را در امداد رسانی بسیجیان به سیل زدگان مشاهده کردیم.
در پایان این مراسم از ۱۳۰نفر از پاسداران سپاه فجر فارس تجلیل شد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیگیری مسابقات فوتبال لیگ برتر زیر ۱۸ سال آذربایجان غربی درمهاباد
ارائه خدمات درمانی، معیشتی و آموزشی جمعیت هلال احمر در چابکسر
فعالیت مدارس کیش از فردا ۲۲ آذر به روال عادی
صعود ۴ تیم دیگر به لیگ برتر شمشیربازی بانوان
دستگیری قاتل روستای آقا سید شریف
هفته ۱۵ لیگ یک فوتبال؛ توقف خارج از خانه صدرنشین مقابل هوادار
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت قوه قضائیه در آذربایجان شرقی
رقابت تیم‌های دانش آموزی در مرحله دوم مسابقات قرآنی آلا ۲ در صومعه سرا
قهرمانی البرز در مسابقات بوکس جوانان کشور
ایمن سازی ۹۵ درصد جمعیت دامی مهاباد در مقابله با تب برفکی
همایش استانی کوهپیمایی و صعود به قله گوشیر مراغه 
برتری بانوان ملوان بندرانزلی مقابل یاسام کردستان در گام دهم
رفتار غیرقانونی عده‌ای در مراسم ختمی در مشهد
صرفه‌جویی سالانه ۶ تا ۷ میلیارد دلار با اصلاح قیمت بنزین
سامانه بارشی در راه گیلان/ اواخر وقت فردا بارش‌ها آغاز می‌شود
شناورسازی قشم در لیگ دسته اول فوتبال باخت
درخشش ورزشکار کم توان شاهرودی در کشور
آماده‌باش کامل ستاد برف‌روبی رودهن
نایب‌قهرمانی استقلال جویبار در لیگ برتر کشتی
امداد هوایی اورژانس برای انتقال دو مصدوم از میمه به اصفهان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش باران در ایستگاه های هواشناسی استان فارس
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
لحظات قبل از فوت خسرو علی‌کردی
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
نورآباد با ۸۹ میلی متر، رکورد دار بارندگی در فارس
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۲ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
شاخص هوای شیراز امروز ۲۰ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج با سه کشته و ۱۵مصدوم  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)
پویش سراسری درختکاری در گلستان شهدا؛۲۰آذر  (۱ نظر)
رئیس مرکز آمار قوه قضائیه: تا پایان سال مردم دارای دستیار هوشمند می‌شوند  (۱ نظر)