• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۲۷۲۹۹
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۶
اجتماعی » حقوقی و قضایی
اخباری از پایگاه پلیس

دانش آموزان از اتومبیل‌های غیرمجاز استفاده نکنند

رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی:دانش آموزان از ناوگان حمل و نقل عمومی استفاده کنند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی کشور گفت: دانش آموزان به جای سوار شدن به اتومبیل‌های شخصی و غیرمجاز از ناوگان حمل و نقل عمومی استفاده کنند.
سرهنگ شهاب امینی در برنامه "صبح و گفتگو" رادیو گفتگو اظهار کرد: والدین در فصل بازگشایی مدارس در کنار مسائل مربوط به درس و مدرسه برای سلامت و امنیت فرزندان خود نیز اهمیت ویژه‌ای قائلند.
وی افزود: پلیس نیز در اجرای وظایف ذاتی خود مأموریت دارد با ایجاد تعامل نزدیک و برگزاری نشست با مسئولان آموزش و پرورش و آگاه سازی خانواده‌ها و اطلاع رسانی به آن‌ها هشدار‌های پلیسی و انتظامی لازم را از طریق رسانه‌ها به ویژه رادیو به اطلاع هموطنان برساند.
رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی کشور به والدین دانش آموزان توصیه کرد: والدین فرزندان خود را در سرویس‌های مجاز، شناسنامه دار و مورد تأیید ثبت نام کنند و به فرزندان خود آموزش دهند که به جای سوار شدن به اتومبیل‌های شخصی و غیرمجاز از ناوگان حمل و نقل عمومی استفاده کنند.
سرهنگ امینی با تأکید بر اینکه والدین هرگونه غیبت فرزندان را در اسرع وقت به پلیس گزارش کنند، گفت: والدین باید این آموزش را به فرزندان خود ارائه کنند که در زمان تنها بودن در منزل، اگر کسی تلفن زد یا تحت عنوان مأمور آب، برق و گاز و پستچی حضوری مراجعه کرد تنها بودن خود را ابراز نکنند تا دچار مشکل نشوند.
 
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور ناجا
هشدار پلیس راهور به والدین دانش آموزان در خصوص سرویس مدارس
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور ناجا گفت : والدین دانش آموزان نهایت دقت را در انتخاب سرویس مدارس داشته باشند و در سامانه سپند ثبت نام کنند.
به گزارش پایگاه خبری پلیس، سرهنگ "عین اله جهانی" با اشاره به آغاز سال تحصیلی جدید، اظهار کرد: با توجه به شروع سال تحصیلی جدید ، آینده سازان کشور عزیزمان با شور و شوق وصف ناشدنی در مسیر رفت و برگشت آموزشی قرار می گیرند و از این رو رفت و آمد ایمن و به دور از حادثه دانش آموزان از اهمیت ویژه ای برای پلیس راهور برخوردار است.
وی در خصوص سرویس مدارس به والدین توصیه کرد: فرزند خود را به هر فرد یا وسیله های متفرقه نسپارند و حتما با ثبت نام در سامانه "سپند" نسبت به انتخاب راننده خودرو با هماهنگی شهرداری ها و آموزش و پرورش اقدام کنند.
این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: مقررات ، بخصوص آیین نامه حمل و نقل دانش آموزی موید آن است که سازمان های ذیربط در انتخاب خودرو و راننده برای سرویس های مدارس دقت های لازم را مبذول دارند ، گواهی سلامت رانندگان سرویس دانش آموزی که برای مدت یکسال توسط شهرداری ها صادر می شود نیز بسیار مهم است.
سرهنگ جهانی ادامه داد: برابر آیین نامه، رانندگان سرویس مدارس باید افراد بدون سوءپیشینه کیفری و عدم اعتیاد به موادمخدر و داروهای روان گردان باشند و از طرفی در زمان انعقاد قرارداد ، موسسات حقوقی و شخصی با مدارس، موضوع رعایت ظرفیت می بایست کاملا رعایت شود ، بطوری که برای سواری با ظرفیت چهارنفر، نباید تعداد بیشتری برای جابجایی محول نشود.
این مقام انتظامی با اشاره به نقش همیاران پلیس در کاهش تصادفات رانندگی، گفت: بر اساس پژوهش های انجام گرفته، همیاران پلیس 18درصد در کاهش تصادفات رانندگی موثر بوده اند بنابراین از دانش آموزان می خواهیم به عنوان همکاران ما در داخل خودروها ، نکات ایمنی لازم را رعایت کنند و اگر تخلفی نظیر صحبت با تلفن همراه و نبستن کمربند ایمنی، خوردن و آشامیدن، یا استعمال دخانیات و ... را شاهد بودند، مودبانه و محترمانه به راننده تذکر دهند.
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور ناجا گفت: رانندگان سرویس مدارس، معلمان کلاس سیار ترافیک هستند و نقش آنان در تعلیم مقررات راهنمایی و رانندگی به دانش آموزان بسیار حائز اهمیت است چرا که کودکان چشمانی بینا و گوش های تیزی دارند و بخش عمده ای از یادگیری آنان در مسیر رفت و برگشت در مدرسه و منزل شکل می گیرد.
 
رئیس پلیس ترافیک شهری راهور
ثبت 25 هزار تخلف رانندگان سرویس مدارس در سال تحصیلی گذشته
پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا با اشاره به ثبت 25 هزار تخلف رانندگی از رانندگان سرویس مدارس در در سال تحصیلی گذشته از 726 فقره تصادف مربوط به سرویس مدارس در کشور در این مدت خبرداد.
به گزارش پایگاه خبری پلیس، سرهنگ "محمدباقر سلیمی" با اشاره به آغاز سال تحصیلی جدید، اظهار داشت : همه ساله با شروع مهر ماه و بازگشایی مدارس و آغاز فعالیت مراکز آموزشی شاهد افزایش تردد در معابر شهری و حاشیه شهرها هستیم، برهمین اساس به منظور ایجاد هماهنگی، تعامل و بهره گیری از ظرفیت همه سازمان های متولی در امر حمل و نقل ترافیک به استناد مفاد آئین نامه اجرایی حمل و نقل دانش آموزی از ماه ها پیش جلسات کارشناسی و مدیریتی عملیات بزرگ حمل و نقل دانش آموزان و نیز پوشش ترافیکی سفرهای سال تحصیلی جدید، با حضور متولیان امر در وزارت کشور برگزار شده است .
وی از اجرای طرح ترافیکی بازگشایی مدارس از ابتدای مهر خبر داد و گفت: این طرح، در سطح معابر شهری و برون شهری کشور و با تمرکز بر معابری که منتهی به مدارس و مراکز آموزشی می شود به اجرا در می آید.
این مقام انتظامی ببکارگیری 15 هزار نیروی پلیس راهور در قالب تیم های نامحسوس در این طرح اشاره و بیان کرد: همچنین از فناوری های روز شامل سامانه های پایش تصویری و مدیریت ترافیک در شهرها و همچنین سامانه های کنترل و ثبت تخلف نیز بهره گیری می شود.
سرهنگ سلیمی ادامه داد : همچنین با همکاری و هماهنگی دستگاه های مسئول ، قریب به 120هزار دستگاه انواع خودروهای سرویس مدرسه اعم از اتوبوس، مینی بوس، ون، تاکسی و سواری شخصی برای حمل ونقل دانش آموزی ساماندهی و بکارگیری می شود.
رئیس پلیس ترافیک شهری راهور ناجا با اشاره به آمار تخلف رانندگی و تصادفات سرویس مدارس در سال 97، یادآور شد: در سال گذشته حدود 25 هزار تخلف رانندگی از رانندگان سرویس مدارس در طول سال تحصیلی مورد کنترل و اعمال قانون قرار گرفتند.
این مقام انتظامی از وقوع 726 فقره تصادف مربوط به سرویس مدارس در سطح کشور خبر داد و به اولیاء دانش آموزان توصیه کرد: صرفاً با هماهنگی مدیران مدارس از شرکت ها و سرویس های مجاز برای ایاب و ذهاب دانش آموزان خود استفاده کرده و در صورت بروز هر گونه تخلف، مراتب از طریق مرکز فوریت های پلیس 110 اعلام کنند.
وی خاطرنشان کرد: مهمترین مشکل ترافیکی مهرماه، 2 هفته اول و اشتیاق اولیاء برای حمل و نقل دانش آموزان توسط خودشان و نیز تمرکز سفرهای تحصیلی با سفرهای کاری در ساعات اوج بار ترافیک صبحگاهی است که در این رابطه هماهنگی های لازم با شورای ترافیک شهرها در حال انجام است.

رئیس پلیس ترافیک شهری راهور ناجا گفت: اگر مطالبه پلیس برای ایجاد تغییرات در ساعت شروع کاری ادارات و سازمان ها و تعیین ساعت کار شناور اجرایی شود قطعاً تأثیر بسزایی در کاهش بار ترافیک خواهد داشت.
 
تعویض قطعات اصلی وسایل نقلیه بدون مجوز پلیس، ممنوع است
رئیس مرکز شماره‌گذاری پلیس راهور ناجا گفت: تعویض قطعات اصلی وسایل نقلیه شامل موتور، شاسی، اتاق و نیز رنگ بدون مجوز پلیس راهنمایی و رانندگی ممنوع است.
به گزارش پایگاه خبری پلیس، سرهنگ "علی محمدی" افزود: برابر ماده 30 قانون راهنمایی و رانندگی تعویض قطعات اصلی وسایل نقلیه شامل موتور، شاسی، اتاق و نیز رنگ بدون مجوز راهنمایی و رانندگی ممنوع است و در صورتی که بدون مجوز تعویض شود بنا به تشخیص واحد رسیدگی به اعتراضات مندرج در ماده 5 قانون مذکور متخلف ملزم به پرداخت جریمه به مبلغ یک چهارم تا یک هشتم قیمت قطعه یا رنگ تغییر یافته خواهد شد و در صورت نبود کشف فساد در احراز اصالت قطعه تعویض شده و خودرو نسبت به اصلاح سند اقدام لازم به عمل می‌آید.
وی ادامه داد: چنانچه قطعه تغییر یافته فاقد استانداردهای لازم و مقررات فنی باشد نسبت به اوراق کردن خودرو اقدام خواهد شد.
این مقام انتظامی به شهروندان توصیه کرد: حتماً قبل از تغییر ارکان خودرو مجوز لازم را از راهنمایی و رانندگی اخذ و سپس نسبت به تهیه و خرید قطعه مربوطه از نمایندگی‌های مجاز اقدام کنند که دارای تأییدیه‌های استاندارد و محیط زیست است.
سرهنگ محمدی ادامه داد: مدارک مورد نیاز برای اخذ مجوز از راهنمایی و رانندگی برای تعویض قطعات اصلی عبارتند از: همراه بودن خودرو برای کارشناسی؛ همراه داشتن سند، کارت و بیمه نامه شخص ثالث خودرو و نیز مدارک احراز هویت مالک شامل کارت ملی یا وکیل قانونی.
رئیس مرکز شماره‌گذاری پلیس راهور ناجا با بیان اینکه بعد از بازدید خودرو و تأیید اصالت آن مجوز تعویض قطعه صادر می‌شود، تصریح کرد: مالکان پس از تعویض قطعه می‌بایست با در دست داشتن فاکتور معتبر از نمایندگی‌های مجاز به مراکز تعویض پلاک مراجعه و پس از احراز اصالت و استاندارد بودن قطعه تعویض شده نسبت به اصلاح سند و کارت خودرو با ارکان جدید اقدام کنند.
سرهنگ محمدی در خاتمه گفت: کارت خودرو از طریق پست ارسال و همچنین سند پس از اصلاح، همان لحظه تحویل مالک می شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
داوری حرفه‌ای در کشور احیا شده و به‌سرعت در حال توسعه است
برخورد با درخت در سمیرم دو فوتی و مصدوم داشت
تشییع دو شهید گمنام در زنجان فردا در سالروز شهادت بی بی دو عالم
اسناد مالکیت چندین اثر تاریخی در فارس صادر شد
توزیع هزار دست لباس گرم بین پاکبانان خدوم یزدی
پایان رقابت‌های فوتسال پیشکسوتان کشور در آبادان
۴۹ سورتی پرواز بالگرد‌های هلال‌احمر در آتش سوزی جنگل‌های الیت
دیدار بسیجیان با نماینده ولی فقیه در استان همدان
بهره برداری از ۵ درمانگاه مهر ولایت در آذربایجان غربی
افزایش ۶۰ درصدی صید ماهیان استخوانی در گیلان
رای اصلاحی دعوی پرسپولیس به طرفیت داور بازی
اصلاح آیین‌نامه ارتقای اعضای هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان
رزمایش جهادگران فاطمی ۵
سرمایه گذاری ۶۴ میلیون دلاری در واحدتولید آب اکسیژنه در ارومیه
بهره برداری از پارکینگ طبقاتی مجتمع تجاری عقیق دزفول
تأکید بر ضرورت تسریع مرمت مسجد امام اصفهان
تحقیقات برای شناسایی عامل آتش‌سوزی الیت ادامه دارد
پلاک کوبی هزار اصله درخت در طرح شجره طیبه در خراسان جنوبی
تقویت ظرفیت انباشت آلاینده‌های جوی در دهه نخست آذر
نقش آفرینی داوری حرفه‌ای در کاهش ورودی پرونده‌ها به دستگاه قضایی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
آغاز فرایند عرضه خودرو‌های وارداتی از فردا
عملیات اطفاء حریق در جنگل‌های الیت
حذف چهار صفر از پول ملی
اپیدمی نفوذ و جاسوسی برای ایران در نیرو‌های نظامی رژیم صهیونیستی
دومین شب عزاداری شهادت حضرت زهرا (س) با حضور رهبری
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
ضرورت اجرای طرح‌های نوآورانه برای توسعه اقتصاد دریامحور در کیش  (۱ نظر)