به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه حجت الاسلام و المسلمین عبدالله عزیزی مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی و امور
حقوقی استانداری ضمن تشریح برنامههای یکساله این دفتر گفت: هفت برنامه در سالهای اخیر در دفتر بازرسی استانداری انجام گرفت که یکی از آنها این بود که خبرنگاران به عنوان بازرس افتخاری بازویی توانمند برای این دفتر باشند و به کمک ما بیایند.
حجه الاسلام عزیزی در ادامه ضمن تاکید بر حمایت استاندار کرمانشاه از برنامههای دفتر بازرسی گفت: با راه اندازی سامانه ۱۱۱ ارتباط مردمی دولت با مدیران مهیا شده است و مردم استان میتوانند با مسیولین و مدیران کل جوابگوی مشکلات مردم باشند و برخی از مدیران ۵ بار با سامانه دولت حضور داشته و پاسخگو مردم بوده اند.
وی با تاکید بر اینکه هر روز با مردم ملاقات داریم گفت: مردم عزیز استان بدانند تمامی شکایتها تک تک مورد بررسی قرار میگیرد و تا جایی که ممکن باشد پیگیری خواهد شد.
مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری کرمانشاه در خصوص عنوان رتبه اول زد و بند برای استان کرمانشاه افزود: مطلقا فساد و زد و بند سیستمی را در کرمانشاه قبول نداریم، اما فساد موردی بوده که با آن نیز برخورد شده و آقای استاندار نیز مصرانه بر این موضوع تاکید دارند.
این مسئول بیان داشت: غالب مدیران ما در استان کرمانشاه پاک دست هستند و نباید فسادهای موردی را به تمام مجموعه استان تعمیم داد.
مدیرکل دفتر امور حقوقی استانداری کرمانشاه گفت: در حوزه شهرستانها در ۱۴ فرمانداری، ۳۱ بخشداری و شهرداریهای استان توسط ۳ اکیپ مورد برسی قرار میدهند
حجت الاسلام و المسلمین عزیزی گفت: در ایام نوروز بازرسان در شهرستانها به صورت کاملا حضور داشتند و با مردم دیدار و گفتگو کرده اند.
وی با اشاره به اینکه ۹۰ درصد ادارات استان پایش و نقاط قوت و ضعف برسی شده است و باید جایگاه مردم در ادارات حفظ شود، گفت: طرح تکریم ارباب رجوع که سال ۸۱ ارجاع داده شد توسط ۸ کمیته انجام گرفت و طبق برنامه باید رییس اداری و مالی این مسئولیت را پذیرفته اند؛ و تمام معاونین و کارشناسان باید جوابگوی مردم باشند.
وی گفت: در حوزه ملاقات مردمی طی ۱۳ ماه گذشته با استاندار کرمانشاه، ۲۳ ملاقات مردمی با ۱۰۷۱ نفر، در در نیمه دوم سال ۹۷،
۶۲ مورد با ۱۲۵۳ نفر تماس با ۲۵۶۰۱ دقیقه در نیمه اول سال ۹۸ با ۶۱ مورد و ۹۶۱ تماس گیرنده ثبت شده است.
وی با بیان اینکه باید مدیران برنامهها و پروژههای و آنچه که در طول یک سال انجام داده شود باید مستندهایی که انجام داده اند مکتوب به دفتر بازرسی ارسال کنند؛ و مدیری که نمره کمتر از ۵۰ بگیرد از مدیریت برکنار میشود؛ و در استان کرمانشاه تا کنون مدیری برکنار نشده است.
مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت و ارزیابی عملکرد استانداری کرمانشاه با اشاره به اینکه فرماندار توسط ۸ شاخص مورد بازرسی قرار میگیرد: وزارت کشور سامانهای به نام سامانه تسما ایجاد کرده است که باید فرماندران ۸ شاخص خود را در آن بارگزاری کنند که توسط کارشناسان راستی آزمایی کنند. در سال جاری ۳ فرماندار به عنوان فرماندار نمونه در استان کرمانشاه انتخاب شدند.
وی با تاکید بر اینکه هیچگونه زد و بندی در بین ادارات استان وجود ندارد گفت: مدیرانی داریم که فرزندان آنها در مرکز شهر کرمانشاه دستفروشی میکنند، از شبکه آموزش درخواست کرده ایم که باید پاسخگو توهینی که توسط مجری به مردم کرمانشاه کردند اند وقت بگذارند و مدیرکل امور بازرسی نسبت به این ادعا گزارش دهد.