• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۷۴۸۴۰
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۷
سیاسی » امنیتی و دفاعی
در بیانیه‌ای

قدردانی سپاه از تیزهوشی و بصیرت مردم

سپاه پاسداران از تیزهوشی و بصیرت مردم در تشخیص و افشای نقشه شوم دشمن و جداسازی مطالبات و صف اعتراض از اغتشاشگران، قدردانی کرد.

قدردانی سپاه از تیزهوشی و بصیرت مردم در جداسازی مطالبات و صف اعتراض خود از اغتشاشگرانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از سپاه نیوز؛ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در واکنش به حوادث و رخداد‌های پس از اجرای طرح مدیریت مصرف سوخت، طی بیانیه‌ای با قدردانی از تیزهوشی و بصیرت مردم در تشخیص و افشای نقشه شوم دشمن و جداسازی مطالبات و صف اعتراض از اغتشاشگران تاکید کرد: با ادامه هرگونه ناامنی و اقدامات مخل آسایش و آرامش مردم قاطعانه برخورد خواهیم کرد.
متن بیانیه سپاه به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
ملت شریف و عظیم الشأن ایران اسلامی
حافظه تاریخی انقلاب اسلامی و جهانیان گواهی می‌دهد طی چهل سال گذشته، در هر مقطعی که دشمنان قسم خورده و خبیث نظام با بهانه سازی برخی وقایع، برای انتقام از ایران و ایرانی، درصدد فتنه آفرینی و تهدید امنیت ملی و آرامش عمومی جامعه برآمده اند، به سد هوشمندی و بصیرت شما مردم عزیز و آگاه، برخورد کردند و نه تنها راه به جایی نبرده اند، بلکه با حقد و حسد نظاره گر عظمت و بزرگی شما گردیده اند.
حوادث و رخداد‌های پدید آمده پس از اجرای "طرح مدیریت مصرف سوخت و همزمانی آن با شکست‌های تاریخی و خفت بار دشمن در عرصه تحریم و جنگ اقتصادی" که منجر به سوء استفاده و موج سواری هزینه آفرین اشرار و عناصر شیاد و معاند بر اعتراضات مردمی و برخی دغدغه‌های ناشی از "افزایش قیمت بنزین" گردید و متعاقباً حمایت و ذوق زدگی مقامات پلید آمریکا – به عنوان سرشبکه شرارت و کینه توزی ضد ایران - و نیز ترغیب گروهک شیطانی و جنایتکار منافقین و خاندان منحوس خبیث پهلوی و عملیات روانی رسانه‌های سلطه و صهیونیسم را رقم زد، در معادله‌ای معکوس، به صحنه نمایش دوباره هوشمندی ملت شریف و فهیم ایران در جداسازی خود از صف مزدوران اجیر شده توسط بیگانگان تبدیل و آنان را در تحمیل مصیبت ناامنی در کشور ناامید کرده است.
آفرین بر شما ملت سلحشور، دشمن شناس و فداکار! که همواره جبهه دشمن مکار و قداره بند را مقهور اقتدار و عظمت بی انتهای خود ساخته اید و در حوادث این روزها، در اکثر استان‌ها و شهر‌های کشور، ضامن ثبات و آرامش جامعه بوده اید؛ به گونه‌ای که حتی یک گزارش ناامنی، تخریب، غارت و چپاول اموال عمومی از آن مناطق دریافت نشده است.
در این رهگذر صیانت از حقوق شهروندی و کرامت مردم برابر هرگونه تعرض و مراقبت و برخورد قاطع و انقلابی با افزایش سایر اجناس و کالا‌ها از سوی دستگاه‌ها و نهاد‌های مسئول و همچنین توصیه مشفقانه، بازدارنده و راهگشای خانواده‌های معظم ایرانی به فرزندان عزیز خود مبنی بر بی اعتنایی و عدم تاثیرپذیری از پژواک دروغین و شیطانی شبکه‌های ماهواره‌ای و مجازی دشمن و گرفتار نشدن در دام خناسان و کینه ورزان؛ راه را برای پایان بخشی کامل شرارت‌ها و تثبیت امنیت پایدار و فراگیر در پهنه ایران اسلامی، هموارتر خواهد کرد.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هم با نصب العین قرار دادن منویات حکیمانه و نافذ مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا (مدظله العالی) در ماجرای اخیر و قدردانی از تیزهوشی و بصیرت شما مردم شریف در تشخیص و افشای نقشه شوم دشمن و جداسازی مطالبات و صف اعتراض خود از اغتشاشگران و آشوب طلبان و کمک به برقراری امنیت و آرامش شهری و تاکید بر اهمیت وحدت، یکپارچگی و عزم همه قوا برای روشنگری، شفافیت و پاسخ به مطالبات به حق مردمی؛ حفظ امنیت کشور و حراست از گوهر آرامش و ثبات جامعه را در تعامل، همکاری و هم افزایی با سایر نیرو‌های مقتدر مسلح، انتظامی و امنیتی، وظیفه شرعی و قانونی خود دانسته و عنداللزوم با ادامه هرگونه ناامنی و اقدامات مخل آرامش و آسایش مردم برخورد قاطعانه و انقلابی خواهد کرد.
به فضل الهی؛ نظام اسلامی و ملت ایران با ناکام ساختن اشرار و مزدوران استکبار جهانی و عبور پیروزمندانه از فتنه اخیر، راه پرافتخار و درخشان خود به سمت قله‌های بلند پیشرفت و منزلت در تراز شایستگی‌های این سرزمین را پرشتاب‌تر از گذشته ادامه داده و در این مسیر خطیر و مقدس، پاسداران انقلاب اسلامی با درک عمیق نگرانی‌های مردم عزیز، همچنان به مانند حضور در همه حوادث و بلایای طبیعی و تلاش در امداد و خدمت رسانی و رفع مشکلات از صحنه زندگی عزتمندانه مردم، در تمامی مراحل، همدل و مصمم، همراه آنان خواهند بود؛ و ما النصر الا من عند الله العزیز الحکیم
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تنوع کم‌نظیر پرندگان در کیش با ثبت ۲۳۰ گونه
توزیع بیش از ۴ تن علوفه در پناهگاه حیات وحش نیشابور
ایجاد ۲۳۷۹ فرصت شغلی در شهرستان محلات به مناسبت دهه مبارک فجر
شرکت در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال از اوجب واجبات است
درخشش تیم ستاره سازان مراغه در مسابقات بسکتبال
توقیف خودروی شوتی سرقتی در محور دره‌شهر
هوای پاک کلانشهر مشهد در ۱۷ بهمن
دشمن به دنبال ضربه زدن به مردم و نظام از درون کشور است
بقای نظام اسلامی، نتیجه عنایت حضرت بقیة‌الله الاعظم (عج) است
۵ مصدوم در حادثه رانندگی در محور مشهد- تربت حیدریه
آغاز دور دوم مذاکرات هسته ای ایران و آمریکا
کمینه و بیشینه دمای هفدهم بهمن ماه در سمنان
برطرف شدن مشکل آبرسانی در روستای تل هوا شوشتر
پیروزی جرکنی در مبارزه نخست
با حضور استاندار زنجان؛ طرح‌های کشاورزی و محیط زیستی استان افتتاح شد
هشدار نارنجی هواشناسی در ۱۲ استان
پایداری هوای آخرین روز هفته در گیلان
بهره برداری از ۸ طرح در میناب
بهره برداری از ایستگاه جدید آتش‌نشانی شهرکرد تا پایان امسال
جهش ۱۰ برابری تولید انرژی خورشیدی در قزوین؛ بهره‌برداری از ۳۳۳ طرح صنعت برق در دهه فجر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
دشمن با بزرگ‌نمایی سایه جنگ در پی عملیات روانی است
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۲ نظر)
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)