• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۷۶۰۳۷
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۸ - ۰۵:۲۳
بین الملل » تحلیلی

نیکولاس برنز:ترامپ دچار فرومایگی اخلاقی شده

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما,نیکولاس برنز معاون پیشین وزارت خارجه آمریکا در مصاحبه باشبکه تلویزیونی بی بی سی گفت:ترامپ دچار فرومایگی اخلاقی شده است.
برنز درباره بررسی موضوع استیضاح ترامپ و حمایت برخی از جمهوری خواهان از وی گفت:به نظرم جمهوری خواهان به واقعیت‌های موجود توجه ندارند. ترامپ تلاش داشت که با فشار بر دولت اوکراین این کشور را مجبور کند که از جو بایدن رقیب انتخاباتی اش تحقیقات انجام دهد. جمهوری خواهان با حمایت از ترامپ تلاش کردند که به آبرو و وجهه افرادی که در کنگره حاضرمی شوند، آسیب وارد کنند.
وی افزود: کاخ سفیدبا بیانیه امروز صبح خود به تجربه افرادی که برای ادای شهادت در کنگره حاضر میشوند، بی احترامی کرد. من تاکنون و در دولت آمریکا در ۴۰ سال اخیر شاهد این وضعیت نبوده ام. من در بین سال‌های ۱۹۹۰ تا ۱۹۹۵ در کاخ سفید کار کرده ام و این اطمینان را به شما می‌دهم که در کاخ سفید مطلبی اینگونه و اتفاقی در زمان جرج بوش، بیل کلینتون و یا حتی باراک اوباما نیفتاده بود. این وضعیت تحت حاکمیت رئیس جمهورترامپ روی داده است و این موضوع فرومایگی اخلاقی وی را نشان می‌دهد. حتی پسر ترامپ هم به افرادی که در کنگره برای ادای شهادت حاضرمی شوند حمله می‌کند. به نظر می‌رسد که قوانین سیاسی در آمریکا تغییر پیداکرده اند. این تمامی آنچه است که جمهوری خواهان دارند. آن‌ها تا این حد تنزل کرده اند. این نشان می‌دهد که آن‌ها به شدت دچار مشکل شده اند.
وی در ادامه گفت:نظرسنجی‌های اخیر نشان می‌دهد که ۷۰ درصد از سوال شوندگان معتقدند که درخواست از یک کشور خارجی برای تحقیق درباره این سیاستمدار آمریکایی یک اقدام اشتباه است. ما شاهد درخواست ترامپ از اوکراین برای تحقیق درباره رقیب انتخاباتی اش هستیم. این به منزله چالشی برای دموکرات‌ها هم محسوب می‌شود. ما راهی طولانی برای پیمودن پیش رو داریم. مجلس نمایندگان در نهایت باید درباره ادامه روند استیضاح تصمیم گیری کند. این فرآیند در سنا هم ادامه پیدا خواهد کرد. اعضای کنگره باید کار خودرا انجام دهند. این وظیفه اعضای کنگره است که بدانند که آیا رئیس جمهور از قدرت خود سوء استفاده کرده است یا نکرده است. قطعا این مطلبی مهم برای دموکرات‌ها هم محسوب می‌شود. من امیدوارم که برخی از جمهوری خواهان به وجدان خود رجوع کنند و به روشی کورکورانه از رئیس جمهوری که در امر دولت بسیار ضعیف عمل کرده است و اقدامات وی مشکوک بوده است، حمایت نکنند.
برنز در ادامه در پاسخ به این سوال مجری شبکه که پرسید:با توجه به اظهارات اخیر تیلرسون وزیر خارجه پیشین آمریکا آیا نوعی شکاف در کاخ سفید مشاهده نمی‌شود، گفت:من برای تیلرسون وزیر خارجه پیشین آمریکا احترام زیادی قائل هستم. او به خوبی این موضوع را به طور شفاف اعلام کرد. به نظرم بسیاری از آمریکایی‌ها با وی موافق هستند. ماشاهد حضور افرادی در جلسات کنگره هستیم که افرادی مستقل هستند. آن‌ها افرادی متخصص هستند. آن‌ها بسیار مطلع هستند. به خوبی میتوان این موضوع را در پرسش‌ها و پاسخ‌های طرفین دید. مردم آمریکا همه چیز را مشاهده می‌کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آذربایجان شرقی ظرفیت تبدیل شدن به محور دیپلماسی منطقه‌ای را دارد
نگاهی به سه فیلم و مستند آماده پخش از سیما
افزایش آلودگی هوا در شهر‌های صنعتی؛ ۵ شهر در وضعیت قرمز
تقویم روز و اوقات شرعی هجدهم دی به افق آبادان و خرمشهر
اطلاعیه قطع برق در برخی شاهرود
تداوم آلودگی هوا در شهر‌های صنعتی
روایتی از تجمع اصناف و بازاریان بجنورد 
اکران سیار میزبان ۵۰ هزار معتکف سراسر کشور
«احمد» جمعه نیم‌بها اکران می‌شود
انتخاب سرمربی جدید هوادار
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۸ دی
رشد چشمگیر مشارکت مردمی در اعتکاف امسال استان زنجان
دانشگاه علوم پزشکی زنجان پیشتاز در اجرای برند دانشگاه تاثیرگذار
مطالعات پهنه‌بندی لرزه‌ای زنجان
قطع گاز ۶۶۴ ساختمان دستگاه های اجرایی در استان زنجان
احترام به خانواده شهدا در جمهوری اسلامی نظیری در دنیا ندارد
مشارکت هزار و ۲۰۰ خیر زنجانی با طرح صدقه الکترونیکی کمیته امداد
نقشه راه زنجیره‌های اقتصادی مزیت دار آذربایجان غربی تدوین  می‌شود
تأمین کالا‌های اساسی در آذربایجان‌غربی پایدار است
آغاز نظارت‌های گسترده جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی بر بازار همزمان با اجرای طرح جدید اقتصادی دولت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
رئیس جمهور به بانک‌ مرکزی رفت
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
اعتبار کالابرگ هر سه ماه یکبار متناسب با تورم تغییر می‌کند
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۲ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
توضیحات وزیر ارشاد درباره کاغذ و ارز ترجیحی  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)