• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۸۲۲۱۲
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۲
خوزستان » سیاسی

نامگذاری 15 آبان به نام روز رادیوهای شهری

مدیرکل صدای مراکز استان‌های صدا وسیمای جمهوری اسلامی ایران از نامگذاری ۱۵ آبان سالروز راه اندازی رادیو شهری دزفول به‌عنوان روز رادیوهای شهری خبر داد.

  به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان، وحید کمالی روز چهارشنبه در همایش مدیران رادیوهای شهری کشور در سالن اجتماعات کوی سوم شعبان دزفول افزود: افزایش رادیو شهری در کشورحضور رادیوهای شهری و نزدیکی میکروفون آنها به مردم حس خوبی در جامعه ایجاد می‌کند زیرا مردم می‌توانند از این طریق دغدغه‌های خود را به گوش مسوولان برسانند. 


وی  گفت: سازوکار لازم برای افزایش رادیوهای شهری در سطح کشور فراهم است و امیدواریم با موافقت رئیس سازمان صدا و سیما این مهم تا پایان برنامه پنج ساله محقق شود.

مدیرکل صدای مراکز استان‌های صدا و سیمای جمهوری اسلامی افزود: امروز رادیوهای شهری متفاوت از دیگر رسانه‌ها فعالیت می‌کنند و مردم می‌توانند ارتباط گسترده‌ای از طریق رادیو با یکدیگر برقرار کنند.

وی اظهارداشت: برخی معتقدند رادیو جایگاه خود را در رقابت با سایر رسانه‌ها از دست داده است ولی اینطور نیست و همچنان رادیو مخاطبان خود را دارد.

مدیرکل صدای مراکز استان‌های صدا و سیمای جمهوری اسلامی گفت: تصور بر این بود که با پیدایش رسانه‌های تصویری، رادیوها کنار گذاشته می‌شوند ولی این اتفاق نیفتاد و اکنون نیز رادیونما بر روی اپلیکیشن‌ها در کنار سایر رسانه‌های نوظهور در حال فعالیت است.

وی افزود: میانگین مخاطبان ما در رادیوهای استانی ۳۰ درصد است که آمار بسیار خوبی در شرایط کنونی به‌شمار می‌رود.

کمالی با اشاره به حوادث اخیر در پی افزایش قیمت بنزین گفت: با توجه به گسترش فضای مجازی در جامعه ولی رادیو در این شرایط دشوار همراه و اثرگذار بود.

وی با بیان اینکه  رادیو شهری دزفول ۲ ماه بعد از آغاز جنگ تحمیلی در سال ۱۳۵۹ راه اندازی شد افزود:  مرحوم آیت اله قاضی از امام خمینی(ره)  درخواست ادامه پخش رادیو دزفول بعد از جنگ تحمیلی را کرد که امام خمینی(ره) با درخواست آیت اله قاضی موافقت کردند و دستور ماندن این رادیو را دادند.

مدیرکل صدای مراکز استان‌های صدا وسیمای جمهوری اسلامی اظهارداشت: رادیوهای شهری باید با شناسایی نیازها و ظرفیت‌های منطقه، متمایزتر از رادیوهای مراکز استان‌ها و رادیوهای ملی فعالیت کنند و از تقلید بپرهیزند.

کمالی با تقدیر از برگزارکنندگان همایش رادیوهای شهری در دزفول افزود: امید است بعد از این همایش شاهد اتفاق و تحولی در برنامه‌های رادیوهای شهری کشور باشیم.

مدیرکل صدا وسیمای خوزستان نیز در این همایش با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا گفت: دزفول شهری با قدمت و با اصالت است و ۶۳ درصد از مردم این شهرستان رادیو دزفول را گوش می‌دهند.

مسلم رحیمی افزود: مردم دزفول به رادیوی این شهر علاقه زیادی دارند و زمانی که سازمان صدا و سیما قصد داشت رادیوهای شهری را تعطیل کند مرحوم آیت اله قاضی دزفولی نزد امام خمینی (ره) رفت و خواستار ادامه فعالیت رادیو شد که حضرت امام نیز دستور ماندن رادیو را دادند.

وی اظهارداشت: فضای مجازی گسترش روز افزونی داشته است اما رادیو و تلویزیون جایگاه خود را از دست نداده‌اند و دربین مردم طرفداران خود را دارند.

 

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح طرح‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت دهه فجر
سایه استعمار
نشست هم اندیشی مدیرکل صداوسیما و دانشجویان
ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها از ۲۴ بهمن‌ماه
تنباکو‌های فاقد مجوز دود نشدند
سفر معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر به اندونزی
اجرای طرحهای تغذیه مصنوعی در دشت های کهگیلویه
رزمایش خودرویی اورژانس اجتماعی در بوشهر
توقیف محموله فیوز برق قاچاق در قروه
بررسی وضعیت آب و هوای کشور ۱۴۰۴/۱۱/۲۰
برگزاری جشنواره ملی سدرا در اصفهان
وزش باد شدید در لرستان
حزب‌الله جنایات جدید رژیم صهیونیستی علیه لبنان را محکوم کرد
رونق اقتصادی بندرعباس با افتتاح مجتمع گردشگری روستای سرخون
جشن دختران انقلاب در شاهرود
صعود یک پله‌ای شهرداری گرگان در لیگ برتر بسکتبال
دعوت سازمان بسیج مستضعفین برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
دستگيري عاملان تخريب تمثال امام جمعه فقید جهرم
آذربایجان‌غربی؛ رتبه نخست تولید آبزیان در میان استان‌های غیر ساحلی
ثبت ملی لیالستان لاهیجان به‌عنوان «روستای ملی بامبوبافی ایران»
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)