حمله شهرک نشینان صهیونیست به خودروهای فلسطینیها
شماری از شهرک نشینان صهیونیست به خودروهای شهروندان فلسطینی در روستایی در شمال غرب رام الله حمله کردند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خبرگزاری رسمی فلسطین از رام الله ، منابع خبری اعلام کردند دهها شهرک نشین صهیونیست با پشتیبانی ارتش اسرائیل در مجاورت روستای نبی صالح در شمال غرب رام الله گرد آمدند و به طرف خودروهای فلسطینی ها سنگ پرتاب و خساراتی به چند خودرو وارد کردند .
خبر دیگه از فلسطین اینکه؛
زیاد الحلبی رئیس دفتر شبکه العربیه در فلسطین اشغالی در حساب کاربری خود در توئیتر با انتشار تصاویر گزارش صوتی از حملات شبانه به خان یونس نوشت: «ارتش اشغالگر در سلسله حملاتی پایگاه التل وابسته به گردانهای قسام و بندر جدید غرب خان یونس در نوار غزه را هدف قرار داد.»
همچنین؛
نظامیان صهیونیست یک جوان فلسطینی را در کرانه باختری رود اردن بازداشت کردند.
به گزارش خبرگزاری فلسطینی «وفا» نیروهای اشغالگر اسرائیلی سحرگاه امروز دوشنبه با یورش به خانه «ایمن نواف القیسی» جوان ۲۰ ساله فلسطینی در اردوگاه العزه، شمال بیت لحم و بازرسی خانه او را بازداشت کردند.
نیروهای اسرائیلی در مدت اخیر، یورش به مناطق مختلف استان بیت لحم و بازداشت شماری از جوانان را افزایش داده اند.