شکست کرونا با تغذیه صحیح
با تغذیه صحیح به جنگ کرونا برویم.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: هر چه بتوانیم سیستم ایمنی بدن را با تغذیه مناسب تقویت کنیم کمتر در معرض خطر ابتلا به بیماریها مثل کرونا قرار میگیریم.
عنایت الله کلیج با اشاره به اینکه باید سیستم ایمنی بدن را با غذاهایی که حاوی ویتامینهای C، A و D هستند بالا ببریم، افزود: بهترین منبع ویتامین C مرکبات هستند که مصرف روزانه آنها توصیه میشود.
وی، با بیان اینکه بعد از مرکبات سبزیجات هستند که منبع خوب ویتامین C بهشمار میروند، افزود: پیاز منبع دیگر ویتامین C است که بهصورت خام میتواند مصرف شود.
کلیج از دیگر ویتامینهایی که میتواند سیستم ایمنی بدن را تقویت نماید به ویتامین A اشاره داشت و افزود: این ویتامین در سبزیجاتی که برگ تیره دارند مثل اسفناج یافت میشود.
وی، سبزیجات با رنگهای زرد و نارنجی مثل هویج و کدو حلوایی را از دیگر منابع سرشار از ویتامین A برشمرد.
رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: شیر یکی از کاملترین مادههای غذایی است که همه مواد غذایی مورد نیاز بدن را دارا است.
شیر منبع کامل پروتئین و کلسیم است و توصیه میشود در روز حداقل دو واحد مصرف ولی حتماً باید از شیر پاستوریزه، جوشیده و کمچرب استفاده شود.