پیامدهای اقتصادی شیوع کووید ۱۹
رکود ۳۲ درصدی تجارت جهانی
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد تجارت جهانی در سال ۲۰۲۰ تحت تاثیر بحران شیوع ویروس کرونا احتمالا تا ۳۲ درصد سقوط خواهد کرد.
گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از تاثیر شیوع ویروس مرگبار کووید ۱۹ بر اقتصاد بین الملل.
ضربه شدید به اقتصاد رژیم صهیونیستی
زیان روزانه اقتصاد رژیم صهیونیستی بر اساس ارزیابی کارشناسان اقتصادی به ۹۰ میلیارد شیکل میرسد و ممکن است تا ۱۵۰ میلیارد شیکل نیز افزایش یابد. در حالی که میزان رشد اقتصادی رژیم صهیونیستی به حدود صفر سقوط کرده است، میزان بیکاری به رقم بی سابقهای جهش کرد و شمار افراد بیکار از یک میلیون نفر فراتر رفت. کارشناسان مرکز آکادمیک پرز و دانشگاه بن گوریون به این موضوع اشاره کردند که سطح نگرانی اسرائیلیها از اوضاع اقتصادی در پی شیوع ویروس کرونا، بسیار بیشتر از نگرانی از خود این ویروس است.
مصر ۲۰ درصد حقوق وزرای دولت را برای خسارت دیدگان کرونا اختصاص میدهد
نخست وزیر مصر گفت دولت تصمیم گرفت ۲۰ درصد حقوق وزرا را به مدت سه ماه برای کمک به خسارت دیدگان از کرونا اختصاص دهد.
لومر شکست یوروگروپ را در یافتن پاسخی مشترک غیرقابل تصور دانست
برونو لومر وزیر اقتصاد و دارایی فرانسه چهارشنبه اعلام کرد شکست گروه یورو در یافتن پاسخ اقتصادی مشترک و بلندپروازانه به بحران ویروس کرونا غیرقابل تصور خواهد بود و ابراز امیدواری کرد که کشورهای منطقه یورو روز پنجشنبه در این خصوص به توافق برسند.
رکود اقتصادی پس از سپری کردن یک سه ماهه فاجعه بار
اقتصاد فرانسه که با شدت تمام تحت تأثیر بیماری همه گیر کووید-۱۹ قرار گرفته است، فاصله چندانی تا فروپاشی ندارد.
تولید ناخالص داخلی فرانسه از همان سه ماهه اول امسال (۲۰۲۰) سقوط کرد که از سالی با رکودی بی سابقه در فرانسه خبر میدهد.
بر اساس ارزیابی که روز چهارشنبه از سوی بانک مرکزی فرانسه منتشر شد، تولید ناخالص داخلی فرانسه در سه ماهه نخست ۲۰۲۰ حدود شش درصد کاهش یافت که بدترین عملکرد سه ماهه اقتصاد فرانسه از بعد از پایان جنگ جهانی دوم به شمار میرود.
فرانسه رسماً وارد رکود اقتصادی شد
روزنامه فرانسوی زبان لوموند نوشت شیوع بیماری کووید-۱۹ فرانسه را فلج کرده و این کشور وارد رکود شد.
بنا بر اعلام بانک مرکزی فرانسه، تولید ناخالص داخلی این کشور در سه ماهه نخست سال ۲۰۲۰ شش درصد کاهش یافت که این رقم نشان میدهد فرانسه از سال ۱۹۴۵ تا کنون بدترین عملکرد سه ماهه را در زمینه اقتصادی داشته است.
فرانسه رسماً وارد رکود اقتصادی شد
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد آمریکای شمالی و آسیا در سال 2020 بیشتر از دیگر نقاط جهان تحت تاثیر کاهش صادرات قرار دارند.
بحران تبادلات تجاری در جهان در سال ۲۰۲۰ شدیدتر از ۲۰۰۸ خواهد بود
سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد بحران تبادلات تجاری در جهان در سال ۲۰۲۰ تحت تاثیر شیوع ویروس کرونا احتمالا شدیدتر از بحران سال ۲۰۰۸ خواهد بود.
کاهش ۶ درصدی رشد اقتصادی فرانسه در سه ماهه نخست امسال
بانک مرکزی فرانسه روز چهارشنبه اعلام کرد: رشد اقتصادی فرانسه در سه ماهه نخست امسال و همزمان با تاثیر شیوع ویروس کرونا بر کاهش فعالیتهای تجاری این کشور، در بدترین عملکرد خود از سال ۱۹۴۵ میلادی، حدود ۶ درصد کاهش یافته است.
آمارهای رسمی، پیشتر نشان داد اقتصاد فرانسه در سه ماهه آخر سال ۲۰۱۹ یک دهم درصد کاهش یافت که این به معنای دو سه ماهه متوالی (شش ماه متوالی)، رشد اقتصادی منفی است که نشان میدهد این کشور، دستخوش رکود شده است.
بانک مرکزی فرانسه همچنین اعلام کرد: در دو هفته آخر ماه مارس، همزمان با تشدید بحران کرونا، فعالیتهای اقتصادی در فرانسه ۳۲ درصد کاهش داشته است. بانک مرکزی فرانسه در ادامه اعلام کرد: در سه ماهه دوم سال ۱۹۶۸ نیز به علت تحولات سیاسی، شاهد کاهش مشابه فعالیتهای اقتصادی بودیم، اما حتی در همان سال نیز این کاهش ۵ و ۳ دهم درصد بود که هنوز هم کمتر از آمارهای کنونی است.
رکود ۳۲ درصدی تجارت جهانی
سازمان جهانی بهداشت روز چهارشنبه اعلام کرد تجارت جهانی در سال ۲۰۲۰ تحت تاثیر بحران شیوع ویروس کرونا احتمالا تا ۳۲ درصد سقوط خواهد کرد.
سود بانكى سپرده ها هم سالى١٥ درصد يا بيشترنيست ٢ تا ٤ درصد به سپرده ها در سال سود ميدهند