• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۹۹۸۶۲
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۸:۴۰
اجتماعی » حقوقی و قضایی
امیر جهانشاهی

افزایش ۵۰ درصدی قدرت تحرک نیروی زمینی ارتش

معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی ارتش با تاکید بر اهمیت توسعه یگان پهپاد این نیرو گفت: با همکاری سازمان جهادخودکفایی و صنعت دفاعی کشور تمامی یگان‌های اطلاعات رزمی نزاجا به سامانه پهپاد مجهز می‌شوند.

افزایش ۵۰ درصدی قدرت تحرک نیروی زمینی ارتشبه گزارش خبرگزاری صدا وسیما به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ علی جهانشاهی معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی ارتش با اشاره به اهمیت تحرک‌پذیری و ارتقای توان رزمی در سطح این نیرو اظهار داشت: بر اساس منویات فرمانده معظم کل قوا و با بهره‌گیری از رهنمود‌های فرمانده کل ارتش و تدابیر هوشمندانه فرمانده نزاجا تاکنون تغییرات ساختاری قابل توجهی در راستای تحقق تحرک‌پذیری بیشتر نیرو‌های و آمادگی آن‌ها جهت پاسخگویی به تهدیدات در سطح نیرو انجام شده است.
وی افزود: در همین راستا تیپ‌ها و گردان‌های سنگین به تیپ‌ها و گردان‌های متحرک هجومی تبدیل شدند. همچنین یگان‌ها پیاده و تکاور نیز در راستای همین تغییر ساختاری به نیرو‌های واکنش سریع و نیروی مخصوص تبدیل شدند.
امیر سرتیپ جهانشاهی گفت: در حوزه یگان‌های زرهی ضمن تغییرات ساختاری، به بهینه سازی و اورهال بهای بیشتری داده شد؛ امروز حدود ۹۰ درصد تانک‌ها و خودرو‌های تاکتیکی ما مورد بازسازی اساسی قرار گرفتند، بازآماد شده و پای کار هستند. پیش از این، فقط در مراکز اصلی تانک‌ها و نفربر‌های نزاجا تعمیر می‌شدند، اما امروز هر یک از یگان‌ها توانایی تعمیر نگهداری ادوات زرهی خود را دارند.
معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی ارتش در خصوص تجهیز یگان‌های زرهی و لجستیک نیروی زمینی بیان کرد: امروز تریلر‌های بزرگ با قابلیت حمل ۲ تانک یا ۲ نفربر در مرکز شهید زرهرن طراحی و ساخته و نمونه‌های قبلی نیز بهینه شده اند و همچنین خودرو‌های کیان ۵۰۰، کیان ۶۰۰ و کیان ۷۰۰ طراحی و بهینه سازی سده و همچنین بر قابلیت تانکبر‌های ما نیز افز‌وده شده است.
امیر سرتیپ جهانشاهی ادامه داد: نیروی زمینی امروز در حوزه بالگرد نیز به پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای دست یافته است. امروز صنایع «یاعلی» ما با هماهنگی شرکت «پنها» قادر به تولید بخش وسیعی از قطعات مورد نیاز است و در حوزه قطعه سازی و اورهال انواع بالگرد‌های به خودکفایی رسیده ایم و نیاز‌های خود را تامین می‌کنیم.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در سطح نیروی زمینی عنوان کرد: با اقدامات ساختاری و تغییراتی که در حوزه ارتقای تجهیزات نیروی زمینی صورت گرفت، امروز شاهد افزایش ۵۰ درصدی قدرت تحرک نزاجا نسبت به گذشته هستیم.
امیر جهانشاهی افزود: با همکاری وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح تحریم‌ها را به فرصت تبدیل کردیم و حتی تعدادی از خطوط تولیدی را که از کار افتاده بودند دوباره راه اندازی کرده و مطابق با نیاز عملیاتی و تغییرات ساختاری تجهیزات خود را به روز و قابل استفاده کردیم.
معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی ارتش همچنین درباره ارائه خدمات معیشتی به کارکنان نزاجا، گفت: هم‌اکنون حدود ۱۰ هزار منزل سازمانی در حال ساخت داریم و در فاز بعدی ساخت ۱۵ هزار منزل سازمانی را در دستور کار داریم که فاز دوم فعلا در مراحل مقدماتی و طراحی است.
امیر جهانشاهی تصریح کرد: رزمایش‌های ما مطابق با اشراف اطلاعاتی از وضعیت تهدیدات منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای هر سال در سطح تیپ، گردان، لشکر و قرارگاه برگزار می‌شود.
معاون هماهنگ کننده نزاجا در پایان با بیان اینکه توسعه یگان پهپاد را در سطح نیروی زمینی مد نظر قرار داده‌ایم، گفت: در این رابطه تاکنون سامانه‌های خوبی را در سازمان جهاد خودکفایی نزاجا طراحی و تولید کرده‌ایم؛ همچنین برای تکمیل چرخه دفاعی در این حوزه قرارداد‌هایی را با صنعت دفاعی و برخی مراکز علمی صنعتی کشور منعقد کرده‌ایم که می‌توانند پاسخگوی نیاز عملیاتی ما در تیپ‌های رزمی و اطلاعاتی ما باشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آزادی یک مادر بدهکار در روز مادر
انتقال مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس به سمیرم
مسمومیت ۲ شهروند یاسوجی بر اثر نشت گاز مونوکسیدکربن
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و یکم آذر به افق آبادان و خرمشهر
بارش باران در نقاط مختلف کشور، امروز جمعه ۲۱ آذر
تجلیل از مادران شهدا در یامچی
مشاوران املاک باید معاملات خود را در سامانه خودنویس ثبت کنند
پویش درخت‌کاری زیر سایه مادر
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج
سرمای شدید جان کودکان و سالمندان را تهدید می‌کند
عراقچی: خواهان «فصلی جدید» در روابط ایران و لبنان هستیم
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
واژگونی اتوبوس مسافربری در مسیر سمیرم به یاسوج به سه کشته و ۱۵مصدوم
دوران جنگ‌های امپریالیستی و کودتا تمام شده است
آغاز تحقیقات در مورد جدیدترین پرونده مبارزه با فساد، صدای مفسدان را درآورد
شاخص ۲۱ درصدی مشارکت اقتصادی زنان در کیش
ظرفیت بالای راهگذر قزاقستان ـ ترکمنستان و ایران
بازدید استاندار خوزستان از روند مهار آتش در شرکت جلگه دز دزفول
زنجان میزبان پویش در سایه مادر
آب سالم با همت نذر خدمت ۸ هلال‌احمر زنجان به چم‌گرداب لرستان رسید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
میزان بارش برف در فریدونشهر
بارش نخستین برف و باران پاییزی در سپیدان
آبگرفتگی معابر شهری در آبادان
آخرین وضع بارش برف در محور‌های مواصلاتی اصفهان
میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد تا ساعت ۶:۳۰ امروز
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
ثبت صد میلیمتر بارش در همدان
میزان بارش‌های اخیر تا ساعت ۱۲ و ۳۰ دقیقه امروز
پوتین حمایت خود را از دولت ونزوئلا اعلام کرد
شارژ اعتبار دهک‌های درآمدی ۱ تا ۳ از شنبه ۲۲ آذر
هدر رفتن آب در تصفیه آب خانگی
جشن نجات ۱۰ هزار جان با سلول‌های بنیادی
خوشحالی مردم کهگیلویه و بویراحمد از بارش باران
دشمن فهمیده ایران با فشار نظامی تسلیم و تصرف نمی‌شود
ادامه بازگرداندن اتباع فاقد مدرک افغانستانی از ایران
مخالفت شهرداری تهران با اجرای طرح ترافیک تا پایان سال  (۹ نظر)
شرط آمریکا برای استفاده ترکیه از جنگنده اف-۳۵  (۲ نظر)
برگزاری آزمون استخدامی صدا و سیمای خراسان جنوبی  (۲ نظر)
میزان بارش برف در فریدونشهر  (۱ نظر)
تألیف کتاب با موضوع کودکان دیرآموز در کهگیلویه و بویراحمد  (۱ نظر)
آمریکا نمی‌خواهد ایران قدرت تولید کند  (۱ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
نامه وزیر ارتباطات درباره سیم‌کارت‌های سفید  (۱ نظر)
بلیت سینما‌ برای بانوان نیم‌بها شد  (۱ نظر)
تخلیه و بارگیری ۶۶ هزار تُن گندم در بندر شهید رجایی  (۱ نظر)
لالی، اندیمشک و مسجدسلیمان، پربارش‌ترین نقاط خوزستان  (۱ نظر)
۱۳ مصدوم در پی انحراف اتوبوس در جاده دنا  (۱ نظر)
پیشنهاد میزان افزایش حقوق‌ها با دولت، اما تصویب با مجلس است  (۱ نظر)
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست با وزیر محیط‌ زیست کنیا  (۱ نظر)
اجراي مرحله بيست و سوم طرح آرامش در شهر  (۱ نظر)