• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۱۴۵۲۶
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۷
سیاسی » مجلس
لاریجانی در پاسخ به تذکری؛

واگذاری شستا در بورس با تصمیم سازمان تامین اجتماعی

رئیس مجلس گفت: واگذاری شستا در بورس با تصمیم سازمان تامین اجتماعی بود و اشکالی در این خصوص وجود ندارد.

واگذاری شستا در بورس با تصمیم سازمان تامین اجتماعیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، علیرضا سلیمی در نشست علنی امروز در تذکری شفاهی گفت: نحوه برکناری آقای رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت عجیب بود، اگر استیضاح مصلحت نیست، عزل وزیر صمت در شرایط کنونی چه مصلحتی داشت.
نماینده مردم محلات و دلیجان افزود: رئیس جمهور باید به جای توبیخ آقای رحمانی به دلیل رایزنی نکردن ایشان برای موافقت نمایندگان با تفکیک وزارت بازرگانی، ایشان را به دلیل افزایش افسارگسیخته قیمت‌ها توبیخ می‌کرد.
وی با بیان اینکه آقای نوبخت مطرح می‌کند مشکلات بازنشستگان تامین اجتماعی به ما ارتباطی ندارد، اضافه کرد: حال که چنین است مدیرعامل شستا نیز باید توسط کارگران انتخاب شود اگر مشکلات بازنشستگان تامین اجتماعی ارتباطی به دولت ندارد چگونه سهام مجموعه‌های زیر مجموعه شستا در بورس عرضه شده است.
سلیمی همچنین خواستار رسیدگی به وضعیت قرارداد‌های کارکنان بهداشت و درمان شد.

کاهش زمان اجرای قانون همسان سازی حقوق بار مالی دارد
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تغییر بازه زمانی اجرای قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان از ۳ سال به ۲ سال بار مالی داشته و غیرقابل طرح است، افزود: قانون همسان سازی بازنشستگان باید از سوی سازمان برنامه اجرایی شود، بنابراین مشکل قانونی در این خصوص وجود ندارد.
 محمد بیرانوندی در نشست علنی امروز در تذکر شفاهی خطاب به هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: آیا شک دارید که بازنشستگان همان گردانندگان دیروز چرخ‌های مملکت هستند؟ آیا شک دارید که بازنشستگان همان کسانی هستند که ما در شعارهایمان آنان را مایه عزت و افتخار مملکت می‌دانیم؟
نماینده مردم خرم آباد و دوره در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مجلس دهم در ماده ۳۰ برنامه ششم دولت را مکلف کرد تا حقوق بازنشستگان و شاغلان را متناسب سازی کنند، حال چرا اجازه نمی‌دهید طرح دوفوریتی و سه فوریتی متناسب سازی که به امضای ۱۲۰ نفر از نمایندگان مجلس رسیده است، مطرح شود.
وی با بیان اینکه نباید طرح همسان سازی حقوق بازنشستگان به بهانه اصل ۷۵ کنار گذاشته شود، بیان کرد: زمان اجرای قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان آن از ۳ سال به ۲ سال تغییر کرده است، حال اعلام وصول این طرح را در یکشنبه هفته آینده انتظار داریم.
رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر این نماینده گفت: همانطور که قبلا به شما توضیح دادم در رابطه با همسان سازی حقوق بازنشستگان قانون وجود دارد و براساس آن دولت موظف است همسان سازی را ظرف ۳ سال انجام دهد، بنابراین باید شما بر نحوه اجرای این قانون نظارت کنید تا به صورت کامل در موعد مقرر اجرایی شود.
وی با بیان اینکه تغییر بازه زمانی اجرای قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان از ۳ سال به ۲ سال بار مالی داشته و غیرقابل طرح است، افزود: قانون همسان سازی بازنشستگان باید توسط سازمان برنامه اجرایی شود، بنابراین مشکل قانونی در این خصوص وجود ندارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجتماع ۱۵ ساله عزاداران البرزی در میدان فاطمیه کرج
صدور هشدار سطح نارنجی آلودگی هوا در البرز
برگزاری جلسه شورای پدافند غيرعامل لرستان
عزاداری مردم لرستان در سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
برگزاری یادواره شهدای انتظامی در سلسله
شهید گمنام ، مهمان جاودانه صدا و سیمای زنجان
تمدید مهلت انتخاب صادرکنندگان برگزیده استانی سال ۱۴۰۴
سفر وزیر امور خارجه به فرانسه
در روزهای آلودگی هوا مایعات زیاد مصرف کنید
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۴ آذر
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۴ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تجلیل از خانواده معظم شهدا در خرم آباد
قتل یک استاد دانشگاه به‌دست قاتلان اجاره ای در گتوند
حال و هوای این روزهای مدینه منوره
برگزاری یادواره شهدا در دورود
استمرار آلودگی هوا در سمنان
همه مراکز آموزشی لرستان در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
تکرار مواضع ممدانی ضد ترامپ بعد از دیدارش با ترامپ
تشییع پیکر‌های مطهر شهدای فاطمی در ضاحیه بیروت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه
فرار رئال از شکست
جهان می‌تواند بدون آمریکا به کار خود ادامه دهد
آخرین وضعیت کیفیت هوای شهر‌های آذربایجان غربی؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
تمامی مقاطع تحصیلی استان‌تهران بجز فیروزکوه غیرحضوری شد
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت مرتضی رضیعی
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
مدارس سراسر استان سه‌شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
مدارس سیستان بلوچستان در روز‌های پایانی هفته غیرحضوری شد
تشییع پیکر ۱۰۰ شهید گمنام دفاع مقدس در تهران
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)