• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۱۴۶۳
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۸
سیاسی » امنیتی و دفاعی
در آستانه ۳ خرداد

آزادسازی خرمشهر از پسِ سال‌ها مجاهدت‌ مظلومانه

رئیس سازمان نشر ارزش‌های دفاع مقدس: آزادسازی خرمشهر از پسِ سال‌ها مجاهدت‌ مظلومانه و از دل عملیات‌های مختلف به دست آمد.

آزادسازی خرمشهر از پسِ سال‌ها مجاهدت‌های مظلومانهبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ امیر سرتیپ دوم ستاد «محمدرضا فولادی» رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی ایران به مناسبت ایام آزادسازی خرمشهر در جمع کارکنان این سازمان اظهار داشت: خداوند متعال از ما می‌خواهد که ایام الله را گرامی بداریم و دوران دفاع مقدس به ویژه آزادسازی خرمشهر یکی از همین ایام الله است که باید گرامی داشته شود و ماندگار بماند.
وی تصریح کرد: حماسه آزادسازی خونین‌شهر و قبل از آن مقاومت ۳۴ روزه در مقابل دشمن تا بُن دندان مسلح بعثی زیباترین جلوه‌ها را در دوران دفاع مقدس نه تنها برای ما ایرانیان بلکه برای تمام جهانیان به نمایش گذاشت. دشمن با حمایت همه‌جانبه شرق و غرب آمده بود تا بماند، به همین خاطر چنان استحکاماتی در خرمشهر تدارک دیده بود که تمامی کارشناسان نظامی و تحلیلگران صحنه جنگ نفوذ به آن را معجزه می‌دانستند، اما مگر ایرانی می‌تواند ببیند که پاره‌ای از وجودش در دست دشمن باشد، غیرت شیرمردان و شیر زنان این مرز و بوم چنین چیزی را قبول نمی‌کند.
امیر فولادی تصریح کرد: اینجا بود که توکل بر خداوند متعال و رهنمود‌های حضرت امام (ره) راهگشای عملیاتی شد که باورش برای همگان سخت بود. اتحاد و وحدت رزمندگان اسلام به دور از نشان‌های دنیایی و یاری خداوند عملیات بیت‌المقدس را برای آزادسازی خونین‌شهر در ذهن فرماندهان تداعی کرد. روزی که اعلام شد که خرمشهر آزاد شد حضرت امام (ره) فرمودند خرمشهر را خدا آزاد کرد. یعنی کسی بر خود مغرور نباشد، چون که همه پیروزی‌ها از آن خداست و در این حلاوت نصر عظیم رزمندگان اسلام، همه مردم سهیم هستند.
وی افزود: آزادسازی خرمشهر از پسِ سال‌ها مجاهدت‌های مظلومانه و از دل عملیات‌های مختلفی همچون فتح المبین، طریق القدس، ثامن‌الائمه (ع) و... به وجود آمد. ملت ایران و در کنار آن‌ها ارتش جمهوری اسلامی ایران و نیرو‌های مسلح که در اوج غربت در روز‌های اول جنگ در برابر ماشین جنگی دشمن ایستاده بود، بعد از گذران آن دوران توانست با کوله باری از تجربه در بیت المقدس دشمن را خوار و زبون کند و این جز در سایه وحدت، ایثار شهدا و رزمندگان و تبعیت از ولایت میسر نشد. این عملیات بیش از شش هزار شهید تقدیم انقلاب و اسلام کرد، اما باید از شهیدان دوران غربت و تنگنا‌های اول جنگ نیز یاد کرد، چرا که مجاهدت‌های آنان ما را در اجرای این عملیات موفق کرد.
رئیس سازمان حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: اگر مجاهدت‌ها در نیروی زمینی جهت مقابله با ضد انقلاب در کردستان و مناطق دیگر و مردانی، چون شهید شریف اشراف، حضور دانشجویان دانشگاه افسری در خونین شهر، نیروی دریایی برای از بین بردن دشمن در دریا و تقدیم شهیدانی همچون دریادار همتی، نیروی هوایی عملیات‌های مانند کمان ۹۹ و تقدیم ۸۸ شهید خلبان در سه ماه ابتدایی آغاز جنگ تحمیلی و حماسه‌های شهیدان فلاحی، کلاهدوز، جهان آرا، کشوری، شیرودی و نامجوی نبودند ما به طور حتم شهد شیرین این پیروزی عظیم را نمی‌چشیدیم. در این ماه مبارک ادای احترام می‌کنیم به روح مقدس امام امت، شهیدان دوران دفاع مقدس در هر سنگر و هر لباسی و از خداوند متعال شفاعت شهیدان در دنیا و آخرت را برای ما جاماندگان خواستارم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رونمایی از یک اثر فاخر در بابل
اختلال در ۷ پرواز ورودی و خروجی فرودگاه اهواز به دلیل مه
­آغاز جام جهانی اسکیت رولبال با حضور ملی پوشان ایران
دستگیری ۴ سارق حرفه‌ای در اشنویه
هشدار درباره نوشیدنی‌ها و آب‌نبات‌های دودزا
بررسی مستقل درباره روند گزینش پلیس در انگلیس
سفر وزیر دادگستری کشورمان به قطر
از قرار گرفتن در حاشیه رودخانه ها اجتناب کنید
دمای هوا در چلگرد منفی ۱۴ درجه
کیفیت هوای سمنان قابل قبول است
هفته ۱۵ فوتبال سری آ ایتالیا؛ صدر میان میلانی‌ها دست به دست شد
اصرار مجلس بر ارائه زمین رایگان و اجرای ماده ۵۰ برنامه هفتم
افزایش ۱۲ درصدی مصرف گاز در پایتخت با کاهش دمای هوا
جبران ۲۶ میلیارد ریالی خسارت تگرگ و سرمازدگی کشاورزان مهاباد
جوابیه امیرحسین ثابتی به گزارش مرکز رسانه قوه قضائیه درباره پرونده نگین غرب
حضور سه کشور خارجی در جشنواره بین المللی فرهنگی اقوام گلستان
مسافران قبل از عزیمت با اطلاعات پرواز فرودگاه تماس بگیرند
تارتار: بازی با مس رفسنجان می‌تواند نقطه تغییر گل‌گهر باشد
آغاز نظارت دقیق بر عیار طلا در خراسان جنوبی
حوادث ۲۳ آذر ۱۳۵۷ ریشه در هویت دینی و ملی مشهد داشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
اتوبوس‌های قم ۲۶ آذر رایگان شد
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اعلام اسامی مسافران حادثه واژگونی اتوبوس یاسوج در جاده سمیرم  (۱ نظر)
بازگشت آموزش حضوری به تمام مدارس مازندران از شنبه ۲۲ آذر  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)