• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۹۴۴۳
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۵
اقتصادی » اقتصاد کلان
در زمستان ۹۸

افزایش ۹۲ درصدی قیمت هندوانه

مرکز آمار ایران از افزایش ۹۲ و سه دهم درصدی قیمت هندوانه در زمستان سال ۱۳۹۸ نسبت به فصل مشابه سال قبل از آن خبر داد.

افزایش ۹۲ درصدی قیمت هندوانهبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مرکز آمار ایران، قیمت فروش یک کیلوگرم هندوانه در کل کشور، ۱۷۷۱۴ ریال بوده است. استان سیستان و بلوچستان با ۱۸۰۶۴ ریال بیشترین و استان هرمزگان با ۱۲۰۰۰ریال کمترین قیمت فروش را در کل کشور داشته اند. قیمت فروش این محصول نسبت به فصل مشابه سال قبل افزایشی معادل ۹۲،۳ درصد داشته است.
بر اساس اعلام مرکز آمار ایران، قیمت پیاز در زمستان ۹۸ نسبت به فصل مشابه سال قبل از آن ۳۴ و دو دهم درصد افزایش داشته است. در زمستان سال ۱۳۹۸ قیمت فروش یک کیلوگرم پیاز در کل کشور ۴۷۷۹۴ ریال بوده است. استان هرمزگان با ۶۵۴۶۴ ریال بالاترین قیمت و استان قم با ۱۴۴۲۳ ریال پایین‌ترین قیمت فروش را در کل کشور داشته اند. 
 
  • محصولات کشاورزی 
همچنین قیمت فروش یک کیلوگرم ذرت دانه‌ای در زمستان سال ۱۳۹۸ در کل کشور ۱۹۳۰۱ ریال بوده است که استان هرمزگان با ۲۲۰۰۰ریال بیشترین و استان خوزستان با ۱۴۱۷۳ ریال کمترین قیمت فروش را در کل کشور داشته‌اند. قیمت فروش این محصول نسبت به فصل مشابه سال ۹۷، معادل ۷،۳ درصد افزایش داشته است.
 
  • محصولات لیفی
در زمستان سال ۱۳۹۸ متوسط قیمت فروش یک کیلوگرم پنبه وش برابر ۷۲۰۶۰ ریال و منحصر به استان قم با همان قیمت ۷۲۰۶۰ ریال بوده است. قیمت فروش این محصول نسبت به زمستان سال ۹۷ معادل ۷،۱ درصد افزایش نشان می‌دهد.
 
  • محصولات جالیزی
در زمستان سال ۱۳۹۸ قیمت فروش یک کیلوگرم خیار در کل کشور ۱۶۷۰۵ ریال بوده است. استان مازندران با ۸۰۰۰۰ ریال بیشترین و استان کرمان با ۱۵۴۱۶ ریال کمترین قیمت فروش را در کل کشور داشته اند. قیمت فروش این محصول نسبت به فصل مشابه سال قبل کاهشی معادل ۴۸،۱ درصد داشته است.
مرکز آمار ایران اعلام کرد: در زمستان سال ۱۳۹۸ قیمت فروش یک کیلوگرم گوجه فرنگی در کل کشور ۲۱۵۶۸ ریال بوده است. استان مرکزی با ۷۷۷۷۸ریال بالاترین و استان بوشهر با ۲۰۲۷۵ ریال پایین‌ترین قیمت فروش را داشته‌اند. قیمت فروش این محصول نسبت به فصل مشابه سال ۹۷ معادل ۱،۱ درصد افزایش داشته است.
همچنین در زمستان سال ۱۳۹۸ قیمت فروش یک کیلوگرم بادمجان در کل کشور برابر ۲۱۲۰۶ ریال بوده است و استان کرمان با ۴۹۶۲۳ ریال بالاترین و استان خوزستان با ۱۲۵۰۰ ریال پایین‌ترین قیمت فروش را در کل کشور داشته اند. قیمت فروش این محصول نسبت به زمستان سال ۹۷ معادل ۲۸،۷ درصد افزایش یافته است.
قیمت فروش یک کیلوگرم اسفناج در کل کشور در زمستان سال ۱۳۹۸ پانزده هزار و ۹۹۵ ریال بوده است. استان گیلان با ۶۰۸۳۴ ریال بالاترین و استان قم با ۸۵۵۲ ریال پایین‌ترین قیمت فروش را داشته اند. قیمت فروش این محصول نسبت به فصل مشابه سال ۹۷ معادل ۲۱،۰ درصد افزایش داشته است.
 
  • محصولات علوفه‌ای
بر اساس اعلام مرکز آمار ایران، در فصل زمستان سال ۱۳۹۸ قیمت فروش یک کیلوگرم یونجه در کل کشور ۱۲۹۵۱ ریال بوده است. استان کهگیلویه و بویراحمد با ۲۷۸۵۹ ریال بیشترین و استان خوزستان با ۶۷۳۷ ریال کمترین قیمت فروش در کل کشور را داشته اند. قیمت فروش این محصول نسبت به فصل مشابه سال ۹۷ معادل ۱۰،۸ درصد افزایش یافته است.
 
  •  مرکبات
قیمت فروش یک کیلوگرم پرتقال در کل کشور در زمستان سال ۱۳۹۸ برابر ۴۳۰۹۱ ریال بوده است. استان فارس با ۵۶۷۲۵ ریال بالاترین و استان زنجان با ۲۴۰۰۰ ریال پایین‌ترین قیمت فروش را در کل کشور داشته اند. قیمت فروش این محصول نسبت به زمستان سال قبل معادل ۱۰۱،۵ درصد افزایش داشته است.
همچنین در زمستان سال ۱۳۹۸ قیمت فروش یک کیلوگرم نارنج در کل کشور ۲۶۷۳۸ ریال بوده است. استان خوزستان با ۴۰۰۹۵ ریال بالاترین و استان گیلان با ۱۰۲۳۱ ریال پایین‌ترین قیمت فروش را داشته‌اند. قیمت فروش این محصول نسبت به فصل مشابه سال ۹۷ معادل ۱۷،۹ درصد افزایش داشته است.
  •  دام و فراورده‌های دامی
مرکز آمار ایران اعلام کرد: در زمستان سال ۱۳۹۸ قیمت فروش یک کیلوگرم گوسفند و بره زنده در کل کشور ۳۸۱۵۸۱ ریال بوده است. استان هرمزگان با ۵۴۰۰۰۰ ریال بالاترین و استان خراسان شمالی با ۳۲۰۴۲۹ ریال پایین‌ترین قیمت فروش را در کل کشور داشته اند. قیمت فروش این محصول نسبت به فصل مشابه سال ۹۷ معادل ۸،۴ درصد کاهش داشته است.
در زمستان سال ۱۳۹۸ قیمت فروش گاو پرواری کمتر از دو سال زنده در کل کشور از قرار هر کیلو ۳۰۶۳۸۵ریال بوده است. استان کرمان با ۴۵۵۹۳۹ ریال بیشترین و استان خراسان رضوی با ۲۶۷۸۵۹ ریال کمترین قیمت فروش را در کل کشور داشته اند. قیمت فروش این محصول نسبت به فصل مشابه سال ۹۷ معادل ۱۴،۷ درصد کاهش یافته است.
 
  •  فراورده‌های دامی
در زمستان سال ۱۳۹۸ قیمت فروش یک کیلوگرم شیر گوسفند چرخ نشده در کل کشور ۸۴۰۱۶ ریال بوده است که نسبت به فصل مشابه سال۹۷ افزایش ۵۹،۰ درصدی داشته است. استان آذربایجان شرقی با ۹۶۳۷۳ ریال بالاترین و استان سیستان و بلوچستان با ۲۲۸۸۶ ریال پایین‌ترین قیمت فروش را در کل کشور داشته‌اند.
در زمستان سال ۱۳۹۸ قیمت فروش یک کیلوگرم شیر گاو چرخ نشده در کل کشور ۲۳۵۵۵ ریال بوده است که نسبت به فصل مشابه سال ۹۷ معادل ۲۱،۵ درصد افزایش داشته است. استان بوشهر با ۳۸۴۴۰ ریال بالاترین و استان آذربایجان غربی با ۱۸۸۸۳ ریال پایین‌ترین قیمت فروش را در کل کشور داشته‌اند.
 
  • خدمات کشاورزی
در زمستان سال ۱۳۹۸ هزینه یک‌بار شخم یک هکتار زمین زراعی آبی با تراکتور در کل کشور ۲۴۰۱۶۹۷ ریال بوده است. استان گیلان با ۷۴۲۰۴۵۵ ریال و استان ایلام با ۱۴۸۱۰۸۶ ریال به ترتیب بیشترین و کمترین هزینه انجام این خدمت را در کل کشور داشته‌اند. هزینه انجام این خدمت نسبت به فصل مشابه سال ۹۷ معادل ۲۴،۴ درصد افزایش داشته است.
در زمستان سال ۱۳۹۸ هزینه یک‌بار شخم یک هکتار زمین زراعی دیم با تراکتور در کل کشور ۱۷۲۱۸۹۸ ریال بوده است. استان خوزستان با ۵۴۵۲۳۸۱ ریال و استان لرستان با ۱۳۸۰۲۹۲ ریال به ترتیب بیشترین و کمترین هزینه انجام این خدمت را در کل کشور داشته‌اند. هزینه انجام این خدمت نسبت به فصل مشابه سال ۹۷ معادل ۴۰،۳ درصد افزایش داشته است.
در زمستان سال ۱۳۹۸ هزینه یک‌بار دیسک یک هکتار زمین زراعی آبی با تراکتور در کل کشور ۱۲۲۳۳۵۱ ریال بوده است. استان گیلان با ۳۹۳۱۷۴۱ ریال و استان قم با ۶۶۴۸۸۶ ریال به ترتیب بیشترین و کمترین هزینه انجام این خدمت را در کل کشور داشته‌اند. هزینه انجام این خدمت نسبت به فصل مشابه سال قبل معادل ۳۳،۱درصد افزایش داشته است.
بر اساس اعلام مرکز آمار ایران، در زمستان سال ۱۳۹۸ هزینه یک‌بار دیسک یک هکتار زمین زراعی دیم با تراکتور در کل کشور ۷۱۲۶۵۹ ریال بوده است. استان گلستان با ۲۰۰۰۰۰۰ ریال و استان بوشهر با ۶۵۰۰۰۰ ریال به ترتیب بیشترین و کمترین هزینه انجام این خدمت را در کل کشور داشته‌اند. هزینه انجام این خدمت نسبت به فصل مشابه سال ۹۷ معادل ۴۴،۶ درصد افزایش یافته است.
 
  •  خدمات نیروی انسانی
مرکز آمار ایران اعلام کرد: در زمستان سال ۱۳۹۸ دستمزد روزانه یک نفر کارگر میوه‌چین مرد در کل کشور برابر ۸۲۶۲۸۱ ریال بوده است. استان گیلان با ۱۱۰۳۹۲۶ ریال و استان گلستان با ۶۰۰۰۰۰ ریال به ترتیب بالاترین و پایین‌ترین سطح دستمزد را در کل کشور داشته‌اند. سطح این دستمزد نسبت به فصل مشابه سال ۹۷ معادل ۴۴،۱ درصد افزایش داشته است.
همچنین در زمستان سال ۱۳۹۸ دستمزد روزانه یک نفر کارگر میوه‌چین زن در کل کشور برابر ۷۵۸۲۰۵ ریال بوده است. استان گیلان با ۹۷۰۷۳۶ ریال و استان گلستان با ۴۰۰۰۰۰ ریال به ترتیب بالاترین و پایین‌ترین سطح دستمزد را در کل کشور داشته‌اند. سطح این دستمزد نسبت به فصل مشابه سال قبل معادل ۸۰،۶ درصد افزایش یافته است.
دستمزد روزانه یک نفر کارگر وجین‌کار و تنک‌کار مرد در کل کشور در زمستان ۱۳۹۸، ۹۲۶۰۸۵ بوده است. استان آذربایجان شرقی با ۱۵۲۸۳۹۸ ریال و استان خوزستان با ۵۰۷۱۸۸ ریال به ترتیب بالاترین و پایین‌ترین سطح دستمزد را در کل کشور داشته‌اند. سطح این دستمزد نسبت به فصل مشابه سال ۹۷ معادل ۲۸،۷ درصد افزایش داشته است.
در فصل مورد بررسی دستمزد روزانه یک نفر کارگر وجین‌کار و تنک‌کار زن در کل کشور برابر ۵۴۵۰۵۰ بوده است. استان فارس با ۹۲۶۱۷۲ ریال و استان گلستان با ۴۲۵۰۸۹ ریال به ترتیب بالاترین و پایین‌ترین سطح دستمزد را در کل کشور داشته‌اند. سطح این دستمزد نسبت به فصل زمستان سال ۹۷ معادل ۳۶،۶ درصد افزایش نشان می‌دهد.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تجلیل از مدال‌آور زنجانی در بیست‌ودومین دوره مسابقات ملی مهارت
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
گشایش ششمین نمایشگاه کتاب کیش
تاکید نماینده بروجرد بر ضرورت ساماندهی شبکه توزیع آرد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
تسریع تکمیل مدرسه فاطمه‌الزهرا با مشارکت مردم در طرح مالیاتی
قرار گرفتن نام علامه طباطبایی در فهرست جهانی بزرگداشت‌های یونسکو
هشدار پلیس فتا لرستان درباره پیامک ها و لینک های جعلی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
مختومه شدن بیش از ۶ هزار پرونده مسن در لرستان
پیشرفت طرح‌های کلان قم با جدیت دنبال می‌شود
ضرورت نظارت بر کیفیت نان در نانوایی‌های لرستان
استاندار گیلان خبر داد: مهار کامل آتش‌سوزی در ارتفاعات لوندویل آستارا
نقش کلیدی بسیج در مدیریت ناترازی انرژی در استان قم
مدارس نوبت صبح هویزه غیرحضوری شد
کاهش کیفیت هوا در سمنان
اطلاعیه قطعی گاز در شهرستان بویراحمد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
دستور پیگیری کیفری سهامدار اصلی بانک آینده صادر شد
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
تداوم وضعیت قرمزی هوای کلانشهر تبریز
دومین شب عزاداری شهادت حضرت زهرا (س) با حضور رهبری
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
رقابت دانش آموزان رودباری در مسابقات قرآنی «آلا»  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)