• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۱۲۲۵
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۸
فارس » اجتماعی
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری شیراز:

استفاده از ماسک در مترو و اتوبوس شهری شیراز اجباری است

تمهیدات و ساختار لازم برای توزیع اقلام بهداشتی اعم از ماسک و دستکش در پایانه‌های اتوبوسرانی، پایانه‌های درون شهری و ایستگاه مترو فراهم شده است.

اجبار استفاده از ماسک در مترو و اتوبوسبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز فارس،معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری شیراز با اشاره به اجرای طرح اجباری شدن استفاده از ماسک در حمل ونقل عمومی اظهار داشت: این طرح برای جلوگیری از انتشار بیشتر ویروس کرونا در حمل و نقل عمومی در حال اجرا است.
مجتبی زوربخش با بیان اینکه تخصص ما حمل ونقل است و امکان تهیه و توزیع ماسک را نداریم، افزود: بر اساس توافقی که با دانشگاه علوم پزشکی شیراز داشتیم قرار بر این شد شهرداری شیراز امکان فضای توزیع ماسک را در ناوگان عمومی شهر فراهم کند تا عرضه اقلام بهداشتی نظیرتوزیع ماسک را در ایستگاه‌های اتوبوس و مترو داشته باشیم.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری شیراز گفت: روزانه مسافران زیادی از اتوبوس برای تردد در سطح شهر استفاده می‌کنند و تقاضا داریم که شهروندان از مبدا حرکت خود، ماسک و دستکش به همراه دداشته باشند.
وی تاکید کرد: پیرو سیاست‌های ستاد ملی مقابله با کرونا، همه دستورالعمل بهداشتی در ناوگان اتوبوسرانی و مترو در حال انجام است.
خدمات رسانی هزار دستگاه اتوبوس درشهر شیراز
زوربخش با اشاره به فعالیت ۹۰۰ دستگاه اتوبوس در ناوگان حمل و نقل عمومی شهرداری شیراز و ۱۱۰ دستگاه به صورت پشتیبانی، تصریح کرد: با توجه به آغاز فعالیت مجدد اتوبوس‌ها و ضرروت رعایت فاصله اجتماعی، جلوگیری از ازدحام مسافران در اتوبوس‌ها و افزایش تقاضای سفر با ظرفیت حداکثری، در حال حاضر ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس خدمات رسانی به شهروندان را انجام می‌دهند.
وی اظهار کرد: برای حفظ سلامت شهروندان و با توجه به احتمال شیوع بیماری کرونا و بر اساس مصوبه شهرداری شیراز و شورای شهر پرداخت کرایه نقدی حذف و مسافران بایستی کرایه خود را از کارت شهروندی پرداخت کنند.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری شیراز با تاکید بر اینکه مسافران ملزم هستند از ماسک و دستکش استفاده و بهداشت را رعایت کنند، یادآور شد: با هدف پیشگیری از انتشار ویروس کرونا در سطح پایانه‌های مسافربری شهرداری پایانه‌های مسافربری و اتوبوس‌ها به صورت مستمر شبانه ضد عفونی می‌شوند.
فعالیت مترو در شیراز از ۶ صبح تا ۹ شب
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری شیراز همچنین با بیان اینکه فعالیت مترو و اتوبوسرانی در بازه زمانی ساعت ۶ صبح تا ۹ شب پیش‌بینی شده و به تدریج ساعت فعالیت گسترش پیدا می‌کند، گفت: از ششم خرداد، فعالیت سیستم دوچرخه‌های اشتراکی نیز بعد از حدود سه ماه تعطیلی، در شیراز آغاز شد.
زوربخش با بیان این موضوع که در بین تمام سیستم‌های حمل و نقلی بهترین سیستم استفاده از دوچرخه‌های اشتراکی است، افزود: رفت و آمد با دوچرخه در محیط باز و به صورت تک سرنشین موجب رعایت فاصله‌گذاری می‌شود و خطر ابتلا به کرونا را کاهش می‌دهد.
وی با تاکید بر اینکه حضور سه سرنشین در صندلی عقب تاکسی ممنوع است و هر گونه تقاضای کرایه اضافی از سوی رانندگان تاکسی تخلف محسوب می‌شود، اظهار داشت: مسافران هیچ اضافه کرایه‌ای را نباید پرداخت کنند و شهروندان شیرازی می‌توانند هرگونه تخلف و شکایت را با ارئه پلاک و شناسانه تاکسی به شماره تلفن ۱۳۷ گزارش کنند تا با آن برخورد شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، گام مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت، بدل به شهری بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)