• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۱۹۴۹
تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۴
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر
فعال صنعت مرغ و تخم مرغ مطرح کرد

افزایش ۴۰ درصدی تولید مرغ و تخم مرغ مازاد بر نیاز

نظم بخشی به برنامه ریزی‌ها در صنعت مرغ و تخم مرغ کشور این امکان را می‌دهد که تولید را در این حوزه، ۴۰ درصد مازاد بر نیاز کشور افزایش دهیم.

آقای مهدی معصومی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، افزود: هم اکنون ۲۰ درصد از ظرفیت تولید صنعت مرغداری ایران خالی است در حالی که می‌توانیم هم این ۲۰ درصد را به تولید بیاوریم و هم ۲۰ درصد تولید کنونی را افزایش دهیم یعنی می‌توانیم حداقل تا ۴۰ درصد در ۲ تا ۳ سال آینده مازاد بر نیاز کشور تولید کنیم.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی اضافه کرد: برای اینکه برنامه صادراتی آماده شود پیشنهاد دادیم ۲۰ درصد از محصولات را صادر کنیم و همزمان هم بتوانیم واردات را انجام دهیم تا تمرینی برای صادرات باشد که این امر موجب نظم بخشی، پیدا کردن مشتری‌های دائمی و تولید برای بازار‌های صادراتی می‌شود و از آنجا که هر کشوری نوع خاصی از محصولات را می‌خواهد بنابراین برای تولید مرغ و تخم مرغ صادراتی باید برنامه‌ای درازمدت داشته باشیم.
آقای معصومی گفت: یکی از مواردی که امکان صادرات را افزایش یا توسعه می‌دهد و درآمد برای کشور ایجاد می‌کند صنایع تبدیلی مرغ و تخم مرغ است، اما متاسفانه فقط یک تا دو شرکت صنایع تبدیلی در ایران در این حوزه فعال است.
وی با بیان اینکه ظرفیت‌های خوبی در حوزه صنایع تبدیلی مرغ و تخم مرغ می‌توانیم در کشور ایجاد کنیم، افزود: تولید تخم مرغ پاستوریزه، تولید پودر تخم مرغ و تولید انواع محصولات خاص مانند تولید مرغ پخته، مرغ نیمه پخته و مرغ منجمد، امکان صادرات را افزایش می‌دهد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
این فعال صنعت مرغ و تخم مرغ گفت: همه برنامه‌ها در صنعت مرغداری اعم از ورود، قیمت‌گذاری، میزان تولید و امکان صادرات در اختیار دولت است در واقع اگر دولت در برنامه‌های خود نظم داشته باشد ما با استفاده از این نظم می‌توانیم کار خود را توسعه دهیم بنابراین تنها نیاز ما برنامه‌ریزی منظم دولت در تأمین مواد اولیه، مجوز‌های صادراتی و میزان تولید است که با این برنامه می‌توانیم توسعه و جهش تولید را در صنعت مرغداری محقق کنیم.
آقای معصومی با اشاره به اینکه بهره وری از مهمترین مسائل در صنعت مرغ و تخم مرغ است، افزود: اگر بتوانیم نظمی در تولید داشته باشیم حتماً بهره وری را هم افزایش خواهیم داد همچنان که در طول سال‌های گذشته این کار را انجام دادیم.
وی با تاکید بر لزوم برنامه ریزی در جوجه ریزی، گفت: یکی از عوامل معدوم سازی تخم مرغ نطفه دار و جوجه یک روزه این بود که بر اساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته برای سه ماهه پایان سال ۹۸ و برای ماه رمضان امسال، ۲۰ درصد افزایش در تولید هدفگذاری شد، اما متاسفانه شیوع ویروس کرونا، مصرف را به شدت کاهش داد و موجب شد مرغ جذب بازار نشود و بر این اساس جوجه هم جذب نشد این در حالی بود ما مازاد تولید داشتیم بنابراین از روی اجبار جوجه‌های یک روزه و تخم مرغ‌های نطفه دار معدوم شد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
آقای معصومی افزود: اکنون تخم مرغ نطفه دار را کمتر در دستگاه می‌خوابانند ضمن اینکه با کاهش تولید، قیمت مرغ هم متعادل شد، اما برای اینکه بتوانیم بر اساس نیاز کشور تولید کنیم یک برنامه دراز مدت نیاز است.
وی ادامه داد: هم اکنون تولید مرغ به حد استاندارد خود رسیده و کسری هم نخواهیم داشت و در صورتی که مواد اولیه تامین شود و مرغدار نگران تامین مواد اولیه نباشد تولید به اندازه سال گذشته خواهیم داشت.
این فعال صنعت مرغ و تخم مرغ با بیان اینکه تولید در این حوزه در داخل کشور معمولا روند ثابتی در این سال‌ها داشت، گفت: از آنجا که با این کیفیت تولیدی، مصرف در داخل کشور وجود دارد تغییراتی در کیفیت داده نشده است، اما اگر بازار‌های صادراتی ایجاد شود به نوآوری، تغییر و بالابردن کیفیت نیاز است که موجب می‌شود تحولی در صنعت مرغداری ایجاد شود و مرغدار با انگیزه‌ای مضاعف، محصولی بهتر با بهره‌وری و کیفیت بالاتر را تولید کند.
آقای معصومی افزود: اگر بخواهیم بازار‌ها را توسعه دهیم باید کیفیت‌ها را هم تغییر دهیم و بر اساس نیاز بازار‌های صادراتی و مصرف‌کنندگان کیفیت را تغییر دهیم به طور نمونه در کشور‌های عربی، مرغ را با حداکثر وزن یک کیلو و ۲۰۰ گرم می‌خرند در حالیکه تولید داخلی ما بر اساس دو کیلو و نیم انجام می‌شود بنابراین اگر ما بخواهیم مرغ را صادر کنیم باید بر اساس نیاز بازار صادراتی باشد یعنی لازم است تغییراتی در برنامه تولید صورت گیرد؛ بنابراین صادرات می‌تواند هم تنوع تولید و کیفیت‌ها را افزایش دهد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تاکید ایران بر پایان دائمی تجاوز به غزه شد
­ساپینتو: پادیاب برای غافلگیری استقلال به زمین می‌آید
دیدار و گفت‌وگوی هیئت پارلمانی کشورمان با شیعیان تایلند
پشتوانه اصلی نظام مردم هستند 
روح قانون مناطق آزاد با بخشنامه‌ها از بین رفته است
هشدار معاون وزیر درباره کمبود زمین در لنجان
قطعنامه جدید شورای حکام، تلاش آمریکا و تروئیکا برای جبران شکست اسنپ‌بک است
اعلام اسامی آثار راه‌یافته به بخش‌های مختلف جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان در همدان
سوگواره فاطمی ام‌ابیها در بیدخون
معرفی الگو‌های برتر مدیریتی در نهادینه سازی فرهنگ قرآن، عترت و نماز در مدارس آذربایجان غربی
تفاهم نامه همکاری سازمان منطقه آزاد انزلی، اتاق بازرگانی گیلان و میربیزینس بانک روسیه
۲۹ آبان روزی ماندگار در تاریخ ساری
سازمان ثبت استاد پاسخگو و متولی اصلی حدنگاری است
برگزاری همایش تربیت فرزند در دولت آباد
ادای احترام مردم بوکان و سلماس به شهید مدافع امنیت ، شهید رحیم صحابی
اجرای طرح ارتقاء امنیت اجتماعی در کرمانشاه
جهادگران فاطمی وارد میدان شدند
تاکید بر ساماندهی فوری محلات حاشیه‌نشین مراغه
اهدای ۴۰۰ جلد کتاب به دانشگاه پیام‌نور سقز
واکنش‌ها به طرح جنجالی دولت انگلیس علیه مهاجران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
خوزستان، بی باران تا هفته آینده، جاده ها اما مملو از مه
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
لزوم پیشگیری از سرماخوردگی و رعایت نکات بهداشتی در روز‌های سرد سال
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
صعود ساروی و هدایتی به پیکار پایانی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)