به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ به گزارش شبکه تلویزیونی العراقیه؛ رژیم ترکیه همچنان به تجاوز خود به خاک عراق ادامه میدهد. ارتش ترکیه عملیات هلی برد در شهرستان زاخوی کردستان عراق به اجرا درآورد. همچنین ارتش ترکیه به بهانه تحت تعقیب قرار دادن حزب «پ ک ک» به عمق ۳۰ کیلومتر مربعی خاک عراق نفوذ کرد.
سمیر سلوکه خبرنگار العراقیه در گزارشی گفت: ترکیه تجاوزهای خود را به حاکمیت عراق ادامه میدهد؛ نظامیان ترکیه به بیش از ۱۰ کیلومتر از خاک عراق یورش برده و در آن مستقر هستند. نظامیان ترکیه به بهانه تحت پیگرد قرار دادن جنگجویان حزب کارگران کردستانی «پ ک ک» در نزدیکی نواحی باطوفه و درکار در شهرستان زاخو شمال دهوک حضور دارند.
زیرفان موسی مدیر ناحیه درکار در شهرستان زاخو در منطقه کردستان عراق در مصاحبه با خبرنگار العراقیه گفت: «حملات هوایی و توپخانهای ترکیه علیه منطقه ما افزایش یافته است؛ به طوری که به داراییهای اهالی بیش از ۱۵ روستای ما خسارتهای مادی وارد شده است. حملات هوایی و توپخانهای بر این مناطق تاکنون ادامه دارد. ما از دولت ترکیه خواستیم و میخواهیم این عملیات نظامی را متوقف کند و مشکلات خود با دیگر نیروهای جنگجو را با روشهای مسالمت آمیز حل کند».
خبرنگار العراقیه ادامه داد: نیروهای ترکی شب گذشته بر بخش شمالی ارتفاعات کوه خان طیر در ناحیه درکار تسلط یافتند. همچنین یگان توپخانهای ارتش ترکیه ۱۵ روستای مرزی عراقی را گلوله باران کرد و جنگندههای ترکیه نیز این مناطق را بمباران کردند.
خوشناف جمیل نویسنده و روزنامه نگار کردی در این زمینه گفت: «این بحران، نیاز به راه حل سریع دارد؛ حزب کارگران کردستانی یک حزب غیر عراقی و بیگانه است و حضور آن در کشور عراق غیر قانونی است. ترکیه بهانهای دارد که این حزب مسلح در خاک عراق به سر میبرد و باید به پایگاههای این حزب در مناطق مرزی عراق حمله کند؛ بنابراین نیاز مبرم به تلاشهای زیادی برای قانع کردن حزب کارگران کردستانی در زمینه خروج از خاک منطقه کردستان عراق به ویژه مناطق هم مرز با ترکیه وجود دارد».
سمیر سلوکه در ادامه گزارش خود اظهار داشت: حملات هوایی و توخانهای ترکیه به این روستاهای مرزی باعث شد بیش از صد خانواده آواره شده و از منطقه خارج شوند؛ این در حالی است که خسارتهای مادی زیادی نیز به مزرعهها و زمینهای های کشاورزی و منازل آنها وارد شده است.
روستاهای مرزی در شهرستان زاخو شاهد کوچ اجباری اهالی و ساکنان هستند. روستائیان مرزنشین برای فرار از حملات هوایی و توپخانهای ترکیه و درگیری موجود بین حزب «پ ک ک» و نیروهای ترکیه که وارد خاک عراق شده اند مجبورند این مناطق را ترک کنند.