استان اصفهان رتبه سوم تولید عسل در کشور
استان اصفهان با تولید بیش از ۱۴ هزار تن عسل و فرآوردههای آن رتبه سوم تولید عسل را در کشور دارد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ رئیس اداره روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، تولید ۹ و نیم درصد از میزان عسل تولید شده در کشور را سهم استان اصفهان دانست و گفت: در این استان چهار هزار و ۶۲۶ نفر زنبوردار این میزان عسل را از ۹۱۷ هزار کندو برداشت میکنند.
سید کسری بابایی، میانگین برداشت عسل از هر کندو را حدود هفت کیلوگرم بیان کرد و افزود: همچنین پارسال دیگر فرآوردههای حاصل از زنبور عسل ۲۷۲ کیلو گرم ژل رویال، ۱۸۰ تن موم، ۹ و نیم تن بره موم، بیش از ۲۴ تن گرده گل و ۱۲ گرم زهر عسل بوده است.
وی، سرانه تولید عسل در استان اصفهان را به ازای جمعیت آن هزار و ۶۰۰ گرم برشمردو گفت: سرانه تعداد کلنی به ازای هر زنبور دار در این استان ۱۹۸ کلنی بوده است.
رئیس اداره روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان افزود: شهرستان نجف آباد در استان با وجود هزار و ۵۶۹ نفر زنبور دار بیشترین تولیدات عسل و فرآودههای آن را دارد و پس از این شهرستانهای دیگری به ترتیب اصفهان، شهرضا، خمینی شهر و خوانسار بیشترین میزان تولیدات عسل را دارد.
سید کسری بابایی، همچنین شهرستان خوانسار را دارای بیشترین میزان تعدادکارگاههای بسته بندی فرآوردههای تولید عسل معرفی کردو گفت: در استان اصفهان بیش از صد واحد بسته بندی فرآودههای تولید عسل فعال است.
وی افزود: شهرستان نجف آباد با بیشترین تعداد زنبوردار در استان از جایگاه نخست تولید عسل در استان برخوردار است.