• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۶۲۵۴
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۲
قزوین » سیاسی
قزوین:

ابلاغ دستورالعمل حقوق و مزایای دهیاران در سال ۹۹

در راستای اجرای آیین‌نامه استخدامی دهیاری‌های کشور و براساس مصوبات فروردین و خرداد ماه ۱۳۹۹ شورای عالی کار، دستورالعمل نحوه تعیین حقوق و مزایای دهیاران در سال جاری به استانداری‌ها ابلاغ شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، اکرم نجفی، مدیرکل امور روستایی و شورا‌های استانداری با اعلام این خبر گفت: ابلاغ دستورالعمل حقوق و مزایای دهیاران در سال ۹۹به‌منظور ساماندهی و انتظام‌بخشی به‌نحوه محاسبه و پرداخت حقوق و مزایای دهیاران، اعم از تمام‌وقت و پاره‌وقت و ایجاد وحدت رویه در این خصوص، دستورالعمل نحوه تعیین حقوق و مزایای دهیاران در ۱۶ ماده و یک تبصره ابلاغ شده است.

وی افزود: طبق مصوبه فروردین و خرداد ماه شورای عالی کار، حداقل مزد روزانه دهیاران تمام‌وقت، از ابتدای سال تا پایان خرداد روزانه ۶۱۱ هزار و ۸۰۹ ریال و از ابتدای تیر ماه تا پایان سال، به میزان ۶۳۶ هزار و ۸۰۹ ریال تعیین شده‌است.

نجفی از تغییری که در سال جاری به‌منظور ارج نهادن به سوابق تجربی دهیارانی که بیش از یک‌سال از سابقه فعالیت آن‌ها در سمت دهیار می‌گذرد، خبر داد و گفت: از ابتدای سال جاری سوابق دهیارانی که دارای بیش از یک‌سال سابقه هستند براساس ارقام مندرج در مصوبات مذکور، محاسبه و پایه سنوات با لحاظ سوابق این عزیزان، پرداخت خواهد شد؛ بهره‌مندی دهیاران از مزیت‏های مندرج در تبصره بند (ج) ماده (۱۱۲) قانون برنامه ششم توسعه کشور، امتیازات ایثارگری و اشتغال در مناطق جنگی و جنگ‌زده در مناطق مشمول و فوق‌العاده ایثارگری از دیگر تغییرات مهم در دستورالعمل نحوه تعیین حقوق و مزایای دهیاران در سال ۱۳۹۹ بود که نجفی به آن اشاره نمود.

وی مصوبات شورایعالی کار را در زمینه میزان کمک هزینه عائله‌مندی و کمک هزینه اقلام مصرفی خانوار ملاک عمل برای پرداخت به دهیاری‌ها دانست و اعلام کرد: کمک هزینه اقلام مصرفی در سال جاری ۴ میلیون ریال و کمک هزینه مسکن یک میلیون ریال است که در صورت ابلاغ مصوبه افزایش حق مسکن، نرخ جدید ملاک عمل خواهد بود.

نجفی همچنین افزود: به کلیه دهیاران فوق‌العاده‌ای با عنوان «فوق‌العاده شغل» و «مزایای سرپرستی» بر اساس درجه دهیاری و پرداخت خواهد شد.

مدیرکل امور روستایی و شورا‌های استانداری قزوین اضافه کرد: همچنین طبق سنوات گذشته، به دهیاران واجد شرایط، فوق‌العاده‌ای تحت عنوان «فوق‌العاده کارایی» متناسب با درآمد دهیاری، میزان کارایی و بهره‌وری دهیار و اجرای عملیات عمرانی دهیاری حسب شاخص‌های مندرج در ماده ۷ با عنوان ارزیابی عملکرد دهیاری‌ها و پیشرفت عملیات عمرانی، پس از تأیید دفتر امور روستایی و شورا‌های استانداری قابل پرداخت است.

نجفی افزود: پاداش آموزش نیز به دهیارانی که گواهی آموزشی دوره‌های مورد تأیید مرکز مطالعاتِ برنامه‌ریزی شهری و روستایی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور را اخذ نموده باشند، محاسبه و پرداخت می‌شود.

مدیرکل امور روستایی و شورا‌ها همچنین اعلام کرد: با احتساب تغییرات صورت‌گرفته به‌طور میانگین حقوق دهیاران تمام‌وقت حدود یک‌میلیون تومان (بیش از ۳۰ درصد) افزایش خواهد یافت، بدیهی است دهیاران پاره‌وقت نیز به تناسب ساعات کاری از این افزایش بهره‌مند خواهند شد، در مورد سایر مزایای پیش‌بینی نشده در این دستورالعمل، قوانین و مقررات مندرج در قانون کار و تأمین اجتماعی ملاک عمل خواهد بود.

استان قزوین ۶۳۰ دهیاری راه اندازی شده‌اند که از این تعداد، فعالیت ۷۴ دهیاری تمام وقت و مابقی به صورت پاره وقت تعیین شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کاهش هفت درصدی تماس‌ها با سامانه ۱۴۱ در مهر
مبارزه با استکبار بخشی از هویت اسلام است
پایان عملیات بتن‌ریزی پل کلیدی در جاده تراب
توقیف کامیون سنگین بار در محور ایلام – اسلام‌آباد
گمرک صنم بلاغی پلدشت، شاهراه ارتباط تجاری با همسایگان
قطع گاز برخی مشترکان فردا در شیراز
واریز بیش از ۱۶ هزار میلیارد ریال به حساب اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان
برخورد خسارت بار جرثقیل با ۳ خودرو در مشهد
پزشکیان خواستار برنامه‌ریزی پایدار برای اجرای طرح پزشک خانواده شد
توقیف لندکروز میلیاردی قاچاق در نی ریز
گامی نو در مسیر درمان سرطان
مسیر‌های ترافیکی در خیابان‌های حافظ و نفت شیراز تغییر کرد
حمایت از تجاری‌سازی و صادرات صنایع خلاق فرهنگی
توقف تیم ملی فوتسال ایران در گام نخست بازی‌های همبستگی
آغاز جشنواره بازی‌های بومی‌محلی در مراکز سیار کانون سراسر کشور
تاکید بر اجرایی شدن مصوبات قبلی شورای هماهنگی ترافیک استان
آشنایی با تبدیل ایده‌های بزرگ از مرحله‌ی ذهنی به عمل در چهارمحال و بختیاری
برپایی نمایشگاه سوگواره فاطمی در وامین
۲ طرح ورزشی در فریمان، معطل تامین اعتبار
بافق با شکست استقلال صدرنشین شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)