• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۵۶۳۹۵
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۲
بین الملل » اروپا
در بازار معاملات بورس اروپا

کاهش شاخص سهام بورس‌های اروپایی

شاخص سهام بورس‌های اروپایی در پایان معاملات امروز کاهش یافت.

کاهش شاخص سهام بورس‌های اروپاییبه گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاری رویترز از پاریس، سودگیری از بازار فزاینده قیمت ها، حالتی که در آن سرمایه گذاران برای آنکه به سود بیشتری دست یابند به فروش محصول (کالا، دارایی، ارز، نفت یا سهام) خود در اوج قیمت‌ها اقدام می‌کنند و در ‏‏نتیجه، ‏رفتار بازار خیلی ‏سریع از ‏افزایشی به ‏ریزشی تغییر می‌کند، در کاهش شاخص سهام بورس‌های اروپایی بیشترین تاثیر را داشت. علاوه بر این چشم انداز موج دوم شیوع بیماری کرونا در جهان که در نتیجه آن کسب و کار‌ها و فعالیت‌های تولیدی و خدماتی کاهش می‌یابد در کاهش شاخص کل سهام ‏بورس کشور‌های اروپایی تاثیر گذار بوده است. 
در همین راستا، ارزش شاخص سهام بورس ‏‏پاریس (‏CAC ‎‎۴۰‎‏) در پایان ‏معاملات ‏امروز با ‏۶۱ صدم درصد کاهش ‏نسبت به ‏پایان ‏معاملات روز ‏کاری پیشین، به ۵ هزار و ۱۸ واحد رسید.
شاخص سهام بازار بورس ‏فرانکفورت ‏آلمان (Dax) هم که سهام شرکت‌های مهم صادراتی این کشور درآن در هر روز کاری ارزشگذاری و خرید و فروش می‌شود ۱۷ صدم درصد در پایان معاملات امروز کاهش یافت.
شاخص سهام بورس ‏فوتسی ۱۰۰ ‏‏لندن (FTSE ‎‎‎۱۰۰) که ‏‏در آن در هر ‏‏روز ‏کاری سهام ۱۰۰ ‏‏شرکت ‏مهم و ‏بزرگ ‏‏‏‏انگلیس، ارزشگذاری و ‏خرید ‏و ‏فروش ‏‏می‌شود در پایان معاملات امروز ۸۴ صدم درصد کاهش یافت.
شاخص سهام ‏فوتسی یوروفرست ۳۰۰ (FTSEurofirst ۳۰۰) نیز که در ‏آن در هر روز کاری ‏‏سهام ۳۰۰ شرکت بزرگ ‏منطقه یورو، ‏ارزشگذاری و خرید و ‏فروش می ‏شود در معاملات امروز ۵۲ صدم درصد کاهش یافت.
شاخص سهام بورس ‏یورواستاکس ۵۰ (EuroStoxx ‎‎۵۰ ‎‏) ‏ ‏که در آن در هر روز ‏کاری سهام ۵۰ شرکت ‏‏بزرگ منطقه یورو ‏‏ارزشگذاری و خرید و ‏فروش می‌شود، ‏۴۴ صدم درصد در پایان معاملات امروز کاهش یافت.
شاخص سهام بورس ‏استاکس ۶۰۰ (Stoxx ۶۰۰) ‏ ‎‏ هم ‏‏که در آن در هر روز ‏کاری سهام ۶۰۰ شرکت ‏بزرگ ‏منطقه یورو ‏ارزشگذاری ‏و خرید و ‏فروش می‌شود در پایان معاملات امروز ۴۲ صدم درصد افت داشت.
این در حالی است که شاخص بورس‌های اروپایی در پایان معاملات روز گذشته بین ۲ تا ۳ درصد افزایش داشتند. علت این افزایش نیز انتشار گزارش امیدبخش مربوط به وضع اشتغالزایی و کاهش بیکاری در میان جمعیت فعال آمریکا در ماه ژوئن بود. با توجه به درهم تنیدگی ‏اقتصاد ‏‏کشور‌های اروپایی با اقتصاد آمریکا، هر گونه نوسان مثبت یا منفی در اقتصاد آمریکا تاثیر خود بر بازار‌های اروپایی خواهد گذاشت.
البته نوسانات اوضاع و شرایط اقتصادی و مالی در اروپا چندان امیدبخش نبوده است. درست است که شاخص مدیران ‏خرید بخش تولیدات کارخانه‌ای که ‏با پرسش ‏از مدیران ‏‏خرید ‏کارخانه ها‏ و واحد‌های تولیدی، ‏میزان ‏‏خوشبینی آن‌ها درباره ‏وضع تولید و کسب و کار در حال حاضر و ماه‌های پیش رو ‏ در کشور مورد نظر ‏سنجیده می ‏شود، تا حدودی امیدبخش است، اما فعالیت‌های بخش خصوصی افت کرده است. کمک‌های دولتی نیز نتوانسته است تاکنون به بخش خصوصی برای خارج شدن از بحرانی که به علت شیوع بیماری کووید-۱۹ گرفتار آن شده اند، خارج کند.
نرخ سود اوراق قرضه و بهادار دولتی در اروپا نیز به طور مرتب رو به کاهش است. همچنان که نرخ سود اوراق قرضه و بهادار دولتی با سررسید ۱۰ سال آلمان اکنون به منفی -۰،۴۳۹% رسیده است.
در بازار نفت اروپا نیز بهای نفت خام سبک ‏برنت دریای شمال‏، سبد نفتی اروپا، در معاملات امروز با یک دلار و ۲۳ سنت کاهش به ۴۰ دلار و ۱۵ سنت رسید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی فعالان بازار با مدیرعامل منطقه آزاد ماکو برای عبور از موانع
احداث بیمارستان تخصصی و جراحی سرطان در ماکو
افزایش ۵ میلیون متر مکعبی مخزن سد مهاباد 
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم عملیات عمرانی با بتن‌ریزی عرشه پل B۵ تقاطع غیرهمسطح آذربایجان
بهره‌مندی ۹۰۹ خانوار عشایری خوی از آب شرب پایدار
انباشت ۵ هزار خودروی توقیفی در پارکینگ‌های آذربایجان‌غربی
رازی، رکوردار تردد مسافر در بین پایانه‌های مرزی آذربایجان غربی
سنجش سلامت ۱۶ هزار نوآموز در مراکز جامع آذربایجان‌غربی
فرماندار ماکو: با جدیت از بروز تخلفات در بازار جلوگیری شود
محکومیت ۲۰ هزار میلیارد ریالی متخلفان اقتصادی در آذربایجان‌غربی
برنامه‌های هفته فرهنگی ارومیه غنی‌تر از سال‌های گذشته برگزار شود
کشف ۶ کیلوگرم نقره قاچاق در مرز بازرگان 
حفاظت از اراضی کشاورزی نیازمند عزم همگانی است
لینک‌های کالابرگ الکترونیک، طعمه جدید کلاهبرداران سایبری
اتمام ۲۹.۵ کیلومتر از طرح راهسازی محور نقده – پیرانشهر - تمرچین
۴۰۰ هزار هکتار از دیم زار‌های آذربایجان‌غربی در قالب طرح پایداری تولید کشت می‌شود
همایش ملی مدیریت ضایعات کشاورزی و غذایی بهمن ۱۴۰۴ برگزار می‌شود
 همکاری بنیاد مسکن و جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی برای تأمین مسکن
افزایش روستا بازار‌های آذربایجان غربی به ۲۷ مورد در چارچوب طرح معیشتی دولت 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
غیر حضوری شدن مدارس تهران
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
آتش سوزی درکارخانه کاله آمل
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)