به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما به نقل از سی ان ان، نتایج تحقیقات یک شرکت مستقر در نیویورک موسوم به حسابدارانِ «بامبریج» که کارهای مالیاتی مهاجران آمریکایی، مهاجران انگلیسی و بازیگران را در آمریکا و انگلیس انجام میدهد، نشان میدهد بیش از ۵۸۰۰ آمریکایی در شش ماه نخست سال ۲۰۲۰، تابعیت آمریکایی خود را رها کرده اند که در مقایسه با ۲۰۷۲ نفری که در تمام سال ۲۰۱۹ از تابعیت آمریکایی خود دست کشیده بودند، افزایشی قابل توجه است.
این شرکت دادههای دولتی را بررسی کرده است که دولت آمریکا هر سه ماه یک بار درباره همه آمریکاییهایی منتشر میکند که شهروندی خود را رها میکنند.
آلیستِر بامبریج یکی از شرکای این شرکت، به سی ان ان گفت: «اینها اصولاً افرادی هستند که آمریکا را ترک کرده اند، زیرا از همه چیز خسته شده بوده اند. در اینجا شاهد کسانی هستیم که از اتفاقاتی که در دوره ریاست جمهوری ترامپ رخ داده است، از نحوه مدیریت همه گیری کرونا و سیاستگذاریهای سیاسی جاری در آمریکا، خسته شده اند.»
این تحقیق نشان میدهد بسیاری از کسانی که تابعیت آمریکایی خود را کنارگذاشته اند میگویند از شرایط سیاسی کنونی آمریکا ناراضی هستند و یکی دیگر از علتهای این تصمیم آنها مالیاتهای سنگین است. شهروندان آمریکایی که در خارج از کشور زندگی میکنند نیز هر ساله باید اظهارنامه مالیاتی پر کنند. آنها باید حسابهای بانکی، سرمایه گذاریها و درآمدهای خارجی خود را نیز گزارش دهند که کاری دشوار است.
هر شهروند آمریکایی اگر در آمریکا نباشد و بخواهد تابعیت آمریکایی خود را کنار بگذارد، باید ۲۳۵۰ دلار بپردازد و شخصاً در سفارت آمریکا در کشوری که زندگی میکند، حضور پیدا کند.
بامبریج پیش بینی کرد با وجود خطرهایی که در کنار گذاشتن تابعیت آمریکایی وجود دارد، این روند همچنان رو به افزایش خواهد بود.
در این گزارش آمده است «بسیاری از مردم منتظرند نتیجه انتخابات نوامبر هستند تا ببینند چه میشود. اگر ترامپ در انتخابات پیروز شود، موج جدیدی از شهروندانی را شاهد خواهیم بود که تابعیت آمریکایی خود را کنار خواهند گذاشت.»