• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۳۰۳۰
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۲
خراسان رضوی » اجتماعی
جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد

تصویب تعرفه بهای خدمات استفاده از دوچرخه و اسکوتر اشتراکی

تصویب لایحه تعیین تعرفه بهای خدمات استفاده از دوچرخه و اسکوتر اشتراکی از جمله مصوبات جلسه علنی امروز شورای اسلامی شهر مشهد بود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، رییس کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد گفت: به تصویب تعرفه بهای خدمات استفاده از دوچرخه و اسکوتر اشتراکیشهرداری مشهد اجازه داده شد در راستای کاهش آلودگی هوا و تحقق حمل و نقل پاک، ضمن توسعه و گسترش سامانه دوچرخه و اسکوتر اشتراکی و تشویق و ترغیب شهروندان به استفاده حداکثری از آن، نسبت به دریافت بهای خدمات ارائه شده به متقاضیان مطابق مصوبه شورا اقدام کند.

مجتبی بهاروند افزود: طبق این مصوبه، تعرفه به ازای هر سفر معادل نیم ساعت برای دوچرخه ۱۰هزار ریال، دوچرخه برقی ۳۰هزار ریال و اسکوتر ۴۰هزار ریال است.

وی گفت: همچنین سفر اول در روز ثبت نام به میزان نیم ساعت رایگان است و به ازای هر چهار ساعت سفر غیر رایگان، یک سفر رایگان نیم ساعته برای شهروند در نظر گرفته می‌شود.

تصویب طرح‌ها و لوایح در خصوص اقدامات حمایتی به منظور کاهش پیامدهای ویروس کرونا و مساعدت به شهروندان در سه ماهه دوم سال۱۳۹۹ برای اشخاص حقیقی و حقوقی بخش خصوصی نیز از  دیگر مصوبات جلسه علنی امروز شورای شهر مشهد بود.

هنمچنین امروز اعضای کمیسیون‌های تخصصی شورای اسلامی شهر مشهد با برگزاری انتخابات در صحن علنی شورا برای سال چهارم انتخاب شدند.

بر اساس این انتخابات، مجتبی بهاروند، سیدمحسن حسینی پویا، محمدهادی مهدی‌نیا، احمد نوروزی و محمدحسین ودیعی به عنوان اعضای کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌ها و محمدهادی مهدی‌نیا، محمدرضا حیدری، بتول گندمی، حمیدرضا موحدی‌زاده و محمدحسین ودیعی به عنوان اعضای کمیسیون برنامه، بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی انتخاب شدند.

همچنین سیدمحسن حسینی‌پویا، بتول گندمی و احمد نوروزی نیز اعضای کمیسیون حقوقی، املاک و قراردادهای شورای شهر را تشکیل می‌دهند و سیدمسعود ریاضی، محمدهادی مهدی‌نیا و احمد نوروزی نیز به عضویت کمیسیون شهرسازی و معماری درآمدند.

مجتبی بهاروند، شهنار رمارم، سیدمسعود ریاضی، علیرضا شهریاری، محمدهادی مهدی‌نیا نیز اعضای کمیسیون عمران، حمل ‌و نقل و ترافیک را تشکیل می‌دهند و محمد حاجیان شهری، علیرضا شهریاری، غلامحسین صاحبی، رمضانعلی فیضی و بتول گندمی نیز به عنوان اعضای کمیسیون خدمات ‌شهری، بهداشت، سلامت و محیط زیست انتخاب شدند.

در این انتخابات احسان اصولی، محمدرضا حیدری، شهناز رمارم، رمضانعلی فیضی و حمیدرضا موحدی‌زاده به عنوان اعضای کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت، گردشگری و رسانه و محمدرضا حیدری، علیرضا شهریاری و محمدحسین ودیعی به عنوان اعضای کمیسیون ویژه ایثارگران انتخاب شدند.

همچنین سیدمسعود ریاضی، علیرضا شهریاری و حمیدرضا موحدی‌زاده به عنوان اعضای کمیسیون ویژه توسعه و بهسازی توس انتخاب شدند و حمیدرضا فیضی، شهنار رمارم، محمد حاجیان شهری، غلامرضا صاحبی و احمد نوروزی به عضویت کمیسیون ویژه مناطق پیرامونی و کم‌برخوردار درآمدند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گازرسانی به ۶۷ واحد صنعتی و تولیدی گیلان همزمان با دهه فجر ۱۴۰۴
هوای بارانی تهران
لذت لبخند در بلده
افزایش ۸ درصدی شمار مشترکان خوش‌مصرف‌ آب در تهران
تجدید میثاق کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی با آرمان‌های امام خمینی (ره)
اعزام نخستین گروه راهیان نور دانشجویان مازندران 
بازنگری در شیوه انتقال ارزش‌ها به نسل جدید، امری ضروری است
المپیاد ورزشی مدارس سما
بزرگداشت استاد برجسته مصری
جام پنجم به پیکان بندر دیر رسید
پیش‌بینی بارش برف و باران در مناطقی از کشور
اعزام کاروان راهیان نور ملکان به مناطق عملیاتی جنوب کشور
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
راه اندازی نخستین مرکز جامع حمایت از اوتیسم در لرستان
عرضه ۲۰ درصد سهام بورس بین الملل از طریق پذیره‌نویسی به مردم
انتشار کتاب «ایرانیوم» در ارومیه
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد
ستاد بررسی حوادث دی به دستور رئیس‌جمهور تشکیل شد
ایران، قهرمان کشتی فرنگی رده بندی اتحادیه جهانی
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۰ بهمن
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
جشنواره فیلم فجر یک رویداد ملی و متعلق به همه اهالی سینماست
اعلام میزان بارش ها در مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
هوای تهران ناسالم برای گروه‌های حساس
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)