• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۷۶۴۷
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۸
بین الملل » آمریکا
در گفتگو با ام اس ان بی سی

آدام شیف:ترامپ برای ریاست جمهوری کفایت ندارد

رئیس کمیته قضایی مجلس نمایندگان آمریکا گفت دونالد ترامپ برای ریاست جمهوری کفایت ندارد.

 به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما ؛ آدام شیف رئيس کميته قضايي مجلس نمايندگان آمريکا در گفتگو با شبکه تلویزیونی ام اس ان بی سی به پرسش‌های این شبکه درباره آمریکا پاسخ داد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
مجري: به سراغ موضوع اوکراین می‌رویم که باعث استیضاح دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا شده بود. پم باندی دادستان کل سابق ایالت فلوریدا که در تیم دفاع از دونالد ترامپ (در جریان استیضاح) هم سابقه فعالیت دارد در جلسه محاکمه ترامپ تلاش کرد به اتهامات علیه جو بایدن دامن بزند. وی روز چهارشنبه صحبت‌هایی کرد که به آن‌ها گوش می‌کنیم.
پم باندی: «همین شرکت نیز هدف تحقیقات دادستانی اوکراین قرار داشت. جو بایدن معاون رئیس جمهور (وقت) آمریکا تهدید کرد کمک به اوکراین را پرداخت نمی‌کند مگر اینکه همین دادستان در اوکراین برکنار شود. در ادامه هم دادستان اوکراین برکنار شد».
مجری: غیر از صحبت‌های پم باندی این مطالب در صحبت‌های فرد دیگری مشاهده نشد. رودی جولیانی که در قلب تیم دفاع از ترامپ قرار داشت حتی یک کلمه هم درباره اوکراین صحبت نکرد. نظر شما در این باره چیست؟
آدام شیف: دست کم می‌توان گفت در مجمع ملی جمهوریخواهان مطرح کردن چنین حرف‌هایی نمی‌تواند برگه برنده و استدلالی قابل قبول تلقی شود هرچند آن‌ها باز هم تلاش کردند از طریق یکی از سخنرانان این مسائل را مطرح کنند آن هم از طریق فردی که سابقه بدی دارد و به عنوان کمک انتخاباتی ۲۰ هزار دلار را از بنیاد ترامپ دریافت کرد. بنیاد ترامپ یک سازمان خیریه است که قرار نیست در زمینه انتخابات کمکی ارائه کند. پم باندی سپس تصمیم گرفت در شکایت علیه دانشگاه ترامپ شرکت نکند. به نظر من (جمهوریخواهان) باید به سراغ چنین فردی بروند تا در مجمع ملی جمهوریخواهان چنین استدلال‌های کذبی را مطرح کند. به نظر من یکی از بزرگترین دلایلی که باعث می‌شود جمهوریخواهان درباره موضوع اوکراین زیاد صحبت نکنند این است که نمی‌خواهند به مردم یادآوری کنند که رئیس جمهور آمریکا استیضاح شد درحالیکه در کل تاریخ آمریکا فقط سه رئیس جمهور به علت سوء استفاده از قدرت، در مجلس سنا استیضاح شدند. همانطور که رئیس جمهور اذعان کرد یکی از بدترین روز‌های ریاست جمهوری اش همین (استیضاح) بود و در واقع نیز همین گونه بود.
۰۰:۰۱:۵۳
آدام شیف ادامه داد: حزب دمکرات به صورت جدی معتقد است که اقدام رئیس جمهور در ماجرای اوکراین نادرست بود همانطور که اکنون ۱۸۰ هزار آمریکایی فوت کرده اند. بی کفایتی و خودشیفتگیِ خطرناک رئیس جمهور، باعث مرگ این افراد شد. عدم نزاکتی که ما در جریان محاکمه استیضاح رئیس جمهور شاهدش بودیم باعث شد مردم آمریکا به درک و برداشتی ماندگار از رئیس جمهور برسند، اما نیاز مبرم مردم حل کردن مشکل بیماری همه گیر و بحران اقتصادی ناشی از آن است. از دیدگاه دمکرات‌ها باید درباره این مسائل صحبت کرد، اما از دیدگاه جمهوریخواهان نباید درباره این مسائل صحبت کرد. جمهوریخواهان هم به این درک رسیده اند که اقداماتِ قابل استیضاح رئیس جمهور، مسائلی نیستند که آن‌ها بتوانند به عنوان برگه برنده از آن استفاده کنند.
مجری:سنای آمریکا رئیس جمهور را تبرئه کرد. آیا اینکه هر روز درباره جو بایدن و اوکراین نمی‌شنویم برگه برنده (برای دمکرات ها) است؟
آدام شیف: آن‌ها سناتور‌های جمهوریخواه را همراه خود داشتند که تمایل داشتند به تبلیغات دروغین روسیه دامن بزنند تا در جریان برگزاری مجمع ملی جمهوریخواهان مجبور نباشند این تبلیغات را مطرح کنند. یاوران رئیس جمهور هر هفته در داخل کنگره این کار را انجام می‌دهند. من معتقدم که تاثیر ماندگار استیضاح رئیس جمهور این بود که برداشت و درک مردم آمریکا در مورد رئیس جمهور تثبیت شد. این رئیس جمهور خوب را از بد تشخیص نمی‌دهد. وی اساسا بی کفایت است. وی نمی‌تواند حقیقت را بیان کند و به همین علت خطری برای کشور است، چون وی انگیزه‌ای برای منافع کشور ندارد بلکه به فکر چیز‌هایی است که به نفع خودش هست. متاسفانه در ماجرای شیوع کرونا نیز شاهد این مسئله بودیم. تصمیمات وی در زمینه آزمایش کرونا، ردیابی کرونا و ماسک نزدن وی، جزو این اقدامات بود. این اقدامات متاسفانه ثابت می‌کنند که وی برای ریاست جمهور نامناسب است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مراسم آغاز سالتحصیلی دانشجویان دانشگاه پیام نور اردبیل
خروش استکبار ستیزی دانش آموزان در بجنورد
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
راهپیمایی پر شور ۱۳ آبان مردم گرگان
حضور دانش‌آموزان و فرهنگیان تهران در روز استکبارستیزی
جذب نیروی انسانی در سازمان تأمین اجتماعی از طریق آزمون استخدامی
روایت حضور هرمزگانی‌ها در راهپیمایی ۱۳ آبان
نصب وسایل گازسوز در حمام ممنوع
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی وارد گیلان شد
خروش دانش آموزان خراسان جنوبی علیه استکبار
پروانه ساختمان مغازه‌های نیازمند بازسازی در اردبیل رایگان شد
رفع تصرف نزدیک به ۲۹ هکتار اراضی ملی در آذربایجان‌غربی
راهیابی مربی چهارمحال و بختیاری به مسابقات همبستگی کشور‌های اسلامی
 آغاز راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در قزوین
نواخته شدن زنگ استکبارستیزی در مدارس زنجان
پاییز رنگارنگ در کالپوش
وزارت نفت برای ارتقای استاندارد و کیفیت سوخت اقدام کند
۱۳ آبان؛ بازخوانی حقیقت حقوق بشر و استمرار راه استکبارستیزی
راه‌اندازی دستگاه پیشرفته آزمایشگاهی «الایزا» در شیراز
برگزاری راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان در البرز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم
اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا، ذاتی است و نه تاکتیکی
زمین لرزه در شمال افغانستان تاکنون ۳۰ قربانی گرفته است
تأسیسات حساس نظامی اسرائیل زیر ضربات موشک‌های ایران
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
سفر هیئت عالی رتبه نیروی هوایی ارتش کشورمان به بلاروس
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تجمع دانشجویان و مردم در اعتراض به کشتار مردم سودان
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
تازه‌ترین وضعیت پیش ثبت نام حج ۱۴۰۵
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)